Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kfied - KFIED ft. HARD TARGET - Full Metal Ninjas 14.08.2006

Kfied - KFIED ft. HARD TARGET - Full Metal Ninjas
Vau. Tämä on kyllä menevin biisi, minkä olen kuullut vähään aikaan. Enkä puhu nyt vain Mikseristä. Lyriikat toimivat ja kertsi jää soimaan päähän tehokkaasti. Kunnon maailmanluokan soundia. Vocoderia hieman säikähdin ensi kuulemalla, kun tuntui että on hieman kovalla, mutta jo toisella kuuntelulla pääsin juoneen mukaan. Tämän kaltaiset biisit auttavat muistamaan, miksi vielä roikun täällä keskinkertaisen itkuräpin keskellä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Deep Emotion (2006 Edition) 05.06.2006

Ungalo - Deep Emotion (2006 Edition)
Ihan jeppis kamaa. Miksaus oli aika hyvin hallussa, mitä nyt syna vähän yrittääkin tunkea päärooliin kertsissä. Kehitystä näyttää edelleen tapahtuvan biisi biisiltä ( / remiksi remiksiltä ;D ). Biisin lopun olis ehkä saanut ottaa vähän "rosoisemminkin". Nyt mennään aikalailla yhtenä putkena alusta loppuun. Mutta kuten sanottua, sekä teknisesti, että taiteellisesti erittäin hyvää laatua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Kanssa Sun 07.01.2006

Ungalo - Kanssa Sun
Hienoa! Mies on vihdoinkin saanut sitä kauan toivottua rohkeutta ääneen! Soundit sopivat loistavasti laulun mahtipontiseen paatokseen. Kitara tuntuu olevan hieman liian "edessä" ja jättää hieman vokaaleja varjoonsa. Tästä biisistä ei enään paista läpi se aiemmista biiseistäsi tuttu "ruotsinlaivasoundi", mikä ei ole välttämättä ollenkaan huono juttu ; ) Hienosti olet edistynyt. Jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan 28.10.2004

Ungalo - Sua Mä Kaipaan
Jeah, oikein menevä biisi. Melkein tämä on enemmänkin love metallia, kuin poppia mielestäni, mut ei jaksa itkee genreistä. Saundi kuulostaa villasukan läpi ajetulta, mutta ei se biisiä pilaa. Paremmilla vehkeillä olisi ihan selkeetä radiosoitto tasoa. Melodia on nätti ja viimeisten sekuntien ääniefekti jättää biisin hienosti leijuun loputtuaan. Hieno ja tasapainoinen suoritus yhden miehen bändiltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veenu - levoton 28.07.2004

veenu - levoton
Upee tausta ja scratsit toimii loistavasti. Lyriikat jää pikkuisen piiloon taustan taakse, mutta ei mitään fataalia. Oikein kivan kuuloista, vaikka kappale on ehkä hieman liian lyhyt. Flowt on kunnossa ja muutenkin hommarullaa mukavasti. Laatutyötä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta 22.08.2004

Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta
Tässä on niin autenttinen ruotsinlaiva -saundi, että kun pistää kuunnellessa silmät kiinni, voi kuvitella haistavansa suolaisen meri-ilman. Laulussa oli vedetty reverbit kyllä niin överiksi, että huh huh, mutta en jaksa itkee, koska taitaa tuo olla ihan harkittu tyylikikka. Sanotus oli tyylipuhdasta iskelmää, eli niin kornia, että hampaita vihloo ; )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DvsC - GoTtaGitToUt 10.06.2004

DvsC - GoTtaGitToUt
No aika samat kommentit multa, kun Samurailla tossa yllä. Tykkäsin biitistä tosi paljon ja flow oli kohdallaan. Sääli vaan että miksaus ei ole ilmeisesti ihan onnistunut kun vokaalit hukkuu ja rummut on aika munattomat. Mutta ei pysty disauttaan. Miksauksesta yks miinuspiste.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 22.08.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Niin kuin tuossa yläpuolella jo sataan kertaan mainittu, lisää rohkeutta ja 'munaa' ääneen. Muuten ihan tasapainoinen setti. Kyllä tällä vielä lavatansseissa saisi mummujen pillut kostutettua. Sanotukset on taas niin ytimessä. Pää Su-la-A-a-A-a ; )
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - We Die Young 10.06.2004

Rattlesnake - We Die Young
Tästä oli selkeästi kuultavissa se "tekemisen meininki". Laulaja olisi ehkä saanut pistää hiukan lisää munaa lauluunsa. Kaikenkaikkiaan hieno biisi.
9