Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phyton - How Do You 30.11.2010

Phyton - How Do You
Tattis palautteesta ja kuulosi ei petä kyllä tarkka korvasi havaitsi ihan oikein :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phyton - Affective Adoration 11.01.2010

Phyton - Affective Adoration
Kyllä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Man Do - Wrong Club 05.11.2009

Fat Man Do - Wrong Club
Kiitos kun vaivaudut kirjoittelemaan, genre on itselleni täysin uusi joten muutaman kyseisen genren raidan kuuntelu innoitti täysin kokeilemaan uusia ulottuvuuksia, loppu voi olla tämän transsin aiheuttamasta oudosta tilasta johtuvaa siksi se ehkä on haettu kaukaa. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phyton - Nemesis 28.03.2009

Phyton - Nemesis
no perkeles, olikin uudelle kuselle tilaa taas päässä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phyton - Vajrayana 28.03.2009

Phyton - Vajrayana
kiitos kiitos :D parhaani teen :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jornis von Hoorn - Someday 30.12.2008

Jornis von Hoorn - Someday
Jäi häirää toi suvanto osuuden jälkeen alko nostatus mut sitte ei tapahtunutkaan mittään, tippu ahdot takas puoleen väliin. Muuten kyllä letkeetä jamittelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix) 07.07.2007

Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix)
Ps:jos tää biisi olis nainen niin PANISIN!!!!! =P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix) 07.07.2007

Grimsoul - Synthetic Paradise (07 remix)
Jumalauta poika, tästä alkuvaiheen saundist tuli heti mieleen vanha kunnon ysäri scooter äänimailma, tietty tääkin voi johtuu kännistä mut ei muuten johdu, joo kyl tää tukee vahvasti ysäri scootter soundii ja toimii niin helvetin kusisen hyvin että koht tulee häätö varmaan kun subikat pauhaa sen verta lujal että olkkarin kaapistos romut pyörii ja ihmettelee mihin mennä.. Pää leadi on just oikee soundi tohon sävelee, jos multa kysytään niin tää on kyl se sun hitti mistä jengi tulee puhuu =) ehottomasti.. 10 pointsii täst revityksestä ehottomasti!!! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Some more 07.07.2007

Grimsoul - Some more
Eka! o/ Savuttaako toi auto tossa kuvassa kytkintä vai öljyä? =) Alku tempaa hyvin mukaan, herättää mielenkiinnon kunnolla, antaa heti kuvan että menoa on luvassa rajotinta vasten ja ehkäpä välillä myös yli sen. Suvanto helinä-kilinä aivan helmi saundi, ehkä olisin toivonu että kilinä-helinä saundi olis jatkunu break-beatin kanssa, se olis maybe toiminu mutta en osaa varmaks sanoo koska oon nyt ihan vitun kännissä kun tätä kirjotan.. =D Rakenne oli musta just passeli, ei päässy missään välis kyllästyy, mielenkiinto pysy yllä.. Eli KHYL!!! uppos muhun kaikin puolin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 07.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Joo tää on kyllä kaikenpuolin kusisen mehukas unikiksu setti. 10 pojoo sulle tästä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - After Quality 27.04.2007

Grimsoul - After Quality
hmm.. diggasin vitusti tosta sävelestä mutta lopussa se teki jonkun ihmeellisen koukun mihin tunnelma latistu, sävel lähti helvetin hyvin etenemään ja loi hyvät vibat mutta sitten se pomppas jotenkin kuin pois paikoiltaan lopussa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 21.09.2006

Aurisgale - Memoria
Intro loi hyvän ja odottavan tunnelman, mutta kun kick alkoi niin robert miles rävähti heti ekana mieleen.. se oli ehkä liian "jyrkkä" vaihto, tai sitten se olisi pitäny olla vielä rajumpi.. Suvanto toimii ja piano toimii TODELLA hyvin, aivan lpostavan kuuloinen.. Syna nousee hyvän kuuloisesti taustalta, mutta sitten alkaa mun korvassa tökkimään, tuntuu kun teos jäisi paikoilleen junnaamaan.. Tulee mieleen että motivaatio/ideat loppuivat kesken ja biisi on tehty loppuun tyylillä "kunhan nyt saan hieman pituutta tälle" Eli trancen ihanin periaate nostatus uupuu. No ei ihan kokonaan, eli suvannon jälkeen nostatus kuullostaa ja tuntuu lupaavalta mutta tunne on samaa kuin auto jossa on vain yksi vaihde, eli aluksi tuntuu kylläpä lähtee mutta meno tyssää alkuvauhdi jälkeen.. Kaunis teos jos olisit saanut suvanto jälkeisen osion toimimaan.. Mutta kaiken kaikkiaan laadukkaan kuuloinen ja lisää tuoantoa jään odottelemaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Pahus 20.06.2006

Grimsoul - Pahus
Mä olin eka, joo kylläpä taas svengaa hyvin. Hyvin toimii nostatus mutta jää liian lyhyeksi suvanto osuus, mutta taitaankin olla pätkitty versio? Pitempänä versiona biisi tulisi esille ja olisi edukseen paljon paremmin mutta kyllä tälläkin versiolla me pärjätään hetki! Biisi ei ole ainakaan miinus tällä listalla!! Jeah!! Kaikki talossa, potki bassoa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - North Wind 04.08.2005

Grimsoul - North Wind
Ihan paska!! Tää ois muuten ollu hyvä mutta toi haitsu toi mieleen Kari Tapion Katri Helenan Duon.... NO EI VAAN!!!!!!! Tamppaa kun eläkeläinen mattoja eli ei mihinkään kiire vaan tunteella :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thr - Mysterio 15.04.2004

Thr - Mysterio
Joo, iski tuo piano setti aika hyvin, mä olisin tykänny että toi tranceleadi ois ollu "laiskempi" tai miten sen nyt sanois vahvempi ja agressiivisempi, sopii mun mielestä hento piano ja joku rankka, sanoisinko "auktoriteettinen" syna yhteen, ne on niin vasta kohdat mutta samalla sopii ku auto ja renkaat yhtee. Eipä mulla olis mitään haukkumista tosta kipaleesta, kaikin puolin hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Close to you 29.04.2004

Trance Dynasty - Close to you
aijai.. tykkäsin tosta pääsynasta, se on just semmonen soundi mikä tekee tai kuvaa mun mielestä ajatonta tilaa, ja sävel tekee siihen vielä haikeen ja samalla huolettoman lisän. Biisi lähti hyvin rullaa kertosäkeeseen asti mut sitte jäi uupumaan se jokin.. joku mikä olis vielä tuonu jonkun uuden viban. Täytyy sanoo silti että homma on hanskassa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Take Me (Chorale Vocal Mix) 15.04.2004

Orgazmo - Take Me (Chorale Vocal Mix)
Voiko tohon nyt jotain sanoa? Puhukoon biisi puolestaa..
10