Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 139 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 26.06.2008

DIRTY CLUB - Why?
vittunen! onpas taas hienoa tulkintaa! ei tästä voi valittaa mistään - hieman olisin kaivannut virveliin massiivisempaa kaikua. mutta täähän ei tainnutkaan olla se live-taltiointi New York Ball Roomilta?!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Naurulokki (Larus Ridibundus) 17.05.2008

KAIHO2 - Naurulokki (Larus Ridibundus)
isoa! hmmm...jeah! toimii. uninen maisema, se se on. linnunsäksätys herätti taas kissani (Ramses). biisi on hyvin rakennettu ja se on kaunis. soundimaailma toimii erinomaisesti. tää on tähän mennessä ehdottomasti paras. ja kaunein.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Baditus Sonus 17.05.2008

KAIHO2 - Baditus Sonus
jumalauta. onko tom waits ja kourallinen teatteriporukkaa dokannut yhdessä? väleissä tehdään samaa meininkiä kuin siekkarien sekoilu peltirummun käsittämättömässä väliosassa... hmmm...vaikea sanoa toistaseks mitään. kuunnellaanpa toinenkin biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 17.05.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
älkää nyt vittu bassoon laittako flängeriä! aivan hyvin jyrähtää. erinomaiset keppisaundit. laulaja on kuningas. ääni pysyy kasassa ja se on tärkeintä. stemmat iso plus. jumalauta, kaikki on kohdallaan, paitsi eräs asia - ja se on biisi. se ei vaan ole tarpeeksi hyvä - minulle. mutta se ei ole missään tapauksessa paskakaan. sovitus on erinomainen. luuripuhe tokaan säkeistöön toimii. mutta mutta, tämähän on menevää kamaa! ;) olen satavarma, että teette vielä tykimmän kappaleen ja se voi olla break on through to the other side. rok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 17.05.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
oho! onpa hyvät saundit. menkää johki leffaan. mutta miksi breakbiitti? alku ja väliosa antaa odottaa jotain todella huippua, mutta b-biitti tavallaan pilaa koko jutun. toisaalta, meitsi ei tajuu vittuakaan tällasesta. rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 17.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
mulla ei ole tällasesta kamasta mitään järkevää sanottavaa. en kuuntelisi himassa tätä ikinä. mun kamanveto on sen verran pitkällä etten tarvitse enempää pahaa oloa ja päänsekoitusta ainakaan tällaisessa muodossa. ;) no joo, eipä tässä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 11.04.2008

MAP - Without My Woman
Kävisi aivan hyvin johonkin leffaan. Torvet ja foni tuo oikeata otetta tekemiseenne. Laulajan ääni vakuuttaa. Musagenre tosin on niiiiiin läpikoluttua, että harvemminpa enää näinä päivinä tulee tältä saralta sellaisia bändejä, joilla olisi jotain uutta sanottavaa tai jotain mikä veisi genreä merkittävästi eteenpäin. Ehkä bluesin tarkoitus ei edes ole sitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kärpäset 20.03.2008

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kärpäset
nyt on muuten saundit kohdallaan! oikein oivaltavaa lyriikkaa. rotten, allekirjoitan meiningin. voisinpa sanoa, että parasta rottenia, mitä olen kuullut. paha mennä sanomaan, minne sanat olisivat velkaa muuten kuin että kärpäs-ideaa on käytetty sadassa muussakin biisissä. ei tule mieleen. kokonaisuutena oikein oivallista kauraa. pidin. hyvä miehen lisä nostaa 9,5 -> 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 11.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Tässä on jotain teatraalista. Säkeistöt voisi olla Miljoonasadetta, jos laulaja vetäisi matalalta. En oikein osaa sanoa mitä mieltä oon laulajasta. Kuulostaa jotenkin kummalliselta - siis ihan niinkuin jätkä ei olis tosissaan. Toisaalta se tuo mukaan oikeanlaista suhtautumista myös omiin tekemisiinsä. Bändi soittelee timmin kuuloisesti. Sanoista en tajunnut mitään. Varsinkaan kun en niitä tällä kertaa kuunnellut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yacca - Musicalpressurechamber 12.11.2007

Yacca - Musicalpressurechamber
Huh. Aika pörinät bassossa. Ja aikamoinen kaikumaailma... Aika sekavaa toimintaa, mutta hyvin miksattu. Taimi huojuu kuten tällaisessa pitääkin. Kerrassaan rehellinen sekoilu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma 12.11.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma
Tiedän Luigin karman. Erittäin oikea meininki. Viimeinkin (tai paremminkin pitkästä aikaa) Rotten lähestyy sitä missä on meitsin mielestä paras. Eli punkkia. Rajumpaa, livempää, nopeampaa ja perinteisempää, punkkia, siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ekofasismia 04.07.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ekofasismia
helvetin hyvät kannusaundit. tuo syna on kyllä törkeyden törkeys! sanat osuvat oikeaan. Tosiasiahan on että on "turha" puhua ilmastonmuutoksesta yms ellei ensin kiinnitetä huomiota väestönkasvuun. Vanha irvileuka Linkola olisi tästä biisistä onnessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Turkki 26.06.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Turkki
hyvä kertsi! laulua sais miksata säkeistöissä lujemmalle. sanat on oivaltavat sillä tosiasia on että Turkkia ei stana voi ottaa eeuuhun! biisi on lyhyt, kuten sanoman sisältävän kappaleen tulee ollakin. hyvin tyypillistä riku rottenia, jossa tällä kertaa peitsamo/veltto/eppu-78/kollaakestää yms aboriginaalimanserokkarit kummittelevat taustalla. kahleet kolisevat nyt hyvin ja biisi etenee mukavasti. musiikillisesti 8,5 , mutta sanoitus nostaa "hyvän miehen lisällä" ysiin. Rotten, hyvä boogie!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 17.05.2008

TOB - Therapy Office Blues
aikamoinen pörinä kepeissä. jos veivaatte tällasta, testailkaa toki artisti http://www.mikseri.net... perusmeininki, mut mitä sit. tää on tätä. rök!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki 03.04.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki
Asiaa! Lauluja vois snadisti selkeyttää, eli vaikkapa nostaa. Rottenilla on persoonallisen epävireinen eli asiallinen laulutyyli, jota kannattaa korostaa. Vanha teatteri-laki menee että sitä mitä et voi peittää, kannattaa korostaa. Näin. Hyvinhän tää taas futaa, ei mitään ongelmaa. Syökää kuraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - reikiä... 03.04.2007

Pahaluu - reikiä...
Immo, jätkä menee aina vaan syvemmälle bluesin maailmaan. En voi todeta muuta kuin että tällaista "katu-uskottavuutta" enää harvoin nykyään löytää. Mun puolesta JKL:n blues-hessut voi vedellä harppujaan missä huvittaa, mutta hirveä immo on seuraava juttu! Tosin, voishan niitä hessuja jo tässä vaiheessa pyydellä harput väliin vetäisemään. Substanssia nimittäin tähän genreen on. Sanat on ok, mutta silti vielä monimuotoisempaa kiitos, mutta tarkasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa 28.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa
Tyypillistä Rottenia. Hieno kertsi! Saundimaailma on selkeä ja erinomainen. Rottenin tosin pitäis laulaa. Hyvät sanat, au naturel. Tässä saa paskaa niskaan sekä ählämit että jenkit ja se on niille molemmille niin vitun oikein! R
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 09.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Hyvä biisi. Melankoliaa säveleltään. Mutta miksi ihmeessä Riku Rotten ei laula ainakaan säkeistöjä? Vittu. Siis ei mitään vikaa liidissä muutenkaan mut kuitenkin. Hieno kertsi. Saundit on hyvät ja selketä, erittäinkin. Tosin, en muuten enää plaraa mikseriä, stana. R
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - SEX WITH ANGELS 09.02.2007

DIRTY CLUB - SEX WITH ANGELS
jumalauta!!!!!!!!!! erittäin hienot epis-kitarat JA ei haittaa yhtään. Dick Sniper ei petä laulussaan koskaan. Tämä vaan on kuumaa. Ottakaa haltuun bändi nimeltä Herätyskerho. Se on hengenheimolaisuuttanne. jyytyybistä löytyy. R
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Air Out 09.02.2007

Ghost Trio - Air Out
Loistavat saundit! Ja itse biisi on kerrassaan oivaltava. Miksi vitussa tällaista kamaa ei tule radiosta kun ajan yksin auringonlaskuun? Jäinkö minä paitsi jostain, vai toimiiko autoradioni? Mikä tässä maassa mättää? Tuhat kiitosta, hieno biisi. Erinomainen lopetus. En yleensä kymppiä, mutta nyt pakko.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Boys (Oops) 09.02.2007

Her Wickedness - Dear Boys (Oops)
On tää kyllä vinksahtanutta. Miks mä en nää sua koskaan 68:ssa niinä jumalan kertoina, kun suon läsnäoloni sinne Jkylässä käydessäni? Mutta mutta, biisi on taas oivallinen. Härskit saundit, stana. Olet kyllä aika "snadisti" eroottisesti latautunut, kansankielellä porno. Prkl.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 25.10.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
hyvät saundit. ensimmäinen vitutus mikä tästä pistää läpi on taas se mitä kaikki bändit yrittää kun levy-yhtiöt sitä vaatii: omaleimaisuutta. eli tää biisi vois olla parempi, jos siihen ei olisi tehty pakolliselta vaikuttavia ratkaisuja, nimenomaan sovituksellisesti ja laulumelodiallisesti. kun yritetään tehdä mahd oman kuuloista matskua, suljetaan pois se vilpittömyys, mistä kaikki lähtee, koska erilaisuuden ja omaleimaisuuden tavoittelu rajaa aika vitusti, kun kyse on rockmusiikista. tosin biisi on hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Illan tullen 22.10.2006

Make Vahtola - Illan tullen
Säkkärit vivahtaa Syd Barretille, hyvä niin ja/mutta kertsit Hectorille. Mikäs tässä, hyvältä saundaavaa poppia. Miksipä ei voisi soida esim. iskelmäkanavalla tms.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 25.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
se mikä mua on aina jurppinut tän musatyylin vedoissa on, että ne on niin vitun pitkiä biisejä kaikki. ymmärrän toki että kyseessä on tanssimusa, mutta voisiko siitä tehdä album-version erikseen ja radio editin erikseen. vaikea tässä olohuoneessa ruveta bailaamaan kuuden minuutin biisiä varsinkin kun en ole tämän musan miehiä. tosin tanssia osaan kylläkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kaunein 08.10.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kaunein
hyvät sanat. mun mielestä taas kannuttajalla on sopivan löysä ote tähän biisiin. nuo välikitarariffit on hyvin RRP-tunnistettavia, se on hyvä se. nyt tästä kappaleesta, ehkä juuri iskelmällisyytensä takia, tulee mieleen Juice. Mutta sävellyksenä tätä vaivaa silti pieni mitäänsanomattomuus, toisaalta, jos halutaan sanoman menevän perille, ei melodiat aina välttämättä näyttele pääosaa. lopun marssirumpu on iänikuisesti käytetty juttu mutta toimii tähän taas kuin nyrkki silmään. tulee ryhdikäs sotilaallinen meininki ja se fiilis tukee taas hyvin maailmanpalosta kertovia sanoituksia. Well done.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Falling to Pieces 25.10.2006

Ever Since The Day - Falling to Pieces
oikein hyvät kepit. ja hyvä että juuri ja juuri "oikein" lausuttu laulu on miksattu pintaan. niin sitä pitää, stana. laulajan ääni tosin on hiukka persoonaton, tuo niin moneen kertaan kuultu eddie vedder -miehekäs puhtaus. hyvin tehtyä kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 19.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Alku antaa odottaa. Rytmikästä. Reggae on. Hauskat lusikan kilinät taustalla, suoraan keittiöstä. Missä räbäytys tms? Jumitusta, ehkä kuitenkin hiukan liikaa nojaa yhden riffin varaan, siis toi basso. Ei se mitään, hyvä riffi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 19.09.2006

Urban B2 - Tahdotko?
Kalle Ahola goes techno! Härski biisi, perkele. Meitsi diggailee, jopa hävettää myöntää. Jokin puhuttelee. Paljastun sekunti sekunnilta enemmän ja enemmän runkkariksi. Hyvä jätkät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - DQ 19.09.2006

Dokumentia - DQ
Jahas. Tuota tuota. Kannuttaja laahaa tai sitten kitaristit kiilaa. Miettikääpäs biisin transponointia johonkin toiseen sävellajiin niin ei tarttis kuunnella tuota nuotiolaulu-ollilindholmia / noitalinnahuraata. Tosin jälkeenmainittu on hyvä. Laulajalle treeniä. Ja sitten nuo kasikymppisten valvestate marshalleiden (maailman paskimmat kaapit!) särösaundit on aina yhtä perseestä. Mutta, mutta, tässä on jätkät ihan selkeä alku teidän taipaleellenne. Älkää luovuttako tällaisten runkkareitten kommenttejen takia, vaan näyttäkää niille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lihapulla 19.09.2006

Turingin poppikone - Lihapulla
Sori, mun hinta on 1,50 e. Hyvän kuuloista matskua. Oikein hyvää. Hyvä että tässä on jätetty jotenkin orgaanisen kuuloiseksi monta asiaa, lähinnä kitarat? Sanat ymmärrän, mutta en tajua miksi. Olisitte (mun mielestä!) olleet rohkeempia ja tehneet tähän ns. järkevät sanat. Loistavat kitarat, kertakaikkiaan, etenkin lopussa. Jos tässä olisi huipputeksti, biisi olisi ehdotonta suomalaisen vaihtoehtorocktaidepaskan eliittiä! Siksi putoaa ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 12.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Suttuiset saundit. Kannuttaja snadisti hätäinen. Hyviä ideoita, mutta kitaroiden sankari-runkkaus pois ehdottomasti ja tiedätte itsekin mitä kohtia tarkoitan. Bassoo lujemmalle, hiukka säröö siihen lisää, samoin kuin lauluun. Treenikämppänauha? No, saman tekevää, mutta teidän innossa ja itse biisissäkin on ideaa. Tosin kitaristilla (soolo) ei ole mitään hajua tyylitajusta. Kasi huippuyrityksestä. Ei tällaista kamaa kukaan tekis ellei se olis tärkeetä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 19.09.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
Jahas, pitäiskö asettua sohvalle ja tyhjentää pää, ottaa rennosti? Pehmeää, nopeaa, silti hidasta, jopa tanssittavaa, jos on usvainen olo. Kyllähän tää muijan kans saattais lähtee ihan kybällä, you see, siis pientä dance-liikettä olohuoneen matolla, guys! Hienot saundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 19.09.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Ärisijä on hiukan pyllystä. Ehkä mä en tajua. Bändi soittaa hyvin. Huomaa että ollaan Suomesta: lausuminen... Oikeastaan tää ärisijä onkin aika hauska! Muijakin mukaan, voi jumalauta, mikä teitä vaivaa? Saundit on kyllä jostain syvältä...kellarista. Hyvä basisti. Ei tälle mitään arvosanaa voi antaa, koska tässä on liian monta biisiä. Keskiarvona tosin niille kaikille sävellyksille antaisin 8.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - XXL TRIP 25.10.2006

Rasta Psygedelia - XXL TRIP
meneppäs vetämään tätä yksin livenä, voisit olla aika kuningas. danceahan tää on. ei tässä kyllä rastapsyken kans oo mitään tekemistä musiikillisesti...ja enpä tiedä onko liioin tuon julmetun tripinkään suhteen...vaikea sanoa mitään...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 19.09.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hyvin murisee. Hyvät laulut. Tää on sellaista Kalevalaheviä. Ja oikeastaan aika hyvää kamaa. Hyvät sanat. Loistavat stemmat. Biisi on tarttuva. Julistusta, mutta mitä sitten, jonkun se vittu pitää sanoa. Teatraalista kamaa. Hyvä jätkät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Turpeensilmä 08.10.2006

Kylmän Raudan Sepät - Turpeensilmä
vitun hyvä laulu! saundit on kunnossa, jos haluais kasaria, täytyisi snaren olla snadisti kalliimman kuuloinen.hyvät sanat. rok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - Two ways to be together 19.09.2006

Bad Monk\'s Hill - Two ways to be together
Hyvä bassosärö. Alice In Chains on kuunneltu. Sellainen pointti vaan tuli mieleen, että jos tällä kamalla tahtoo menestyä, on biisin oltava erilainen, erikoisempi. Tää on jotenkin liikaa sellaista erottumatonta seattlehuttua, joka ei nosta päätään mitenkään muiden tuhansien samanlaisten biisien keskeltä. Rupea enemmän ainakin tarvittaisiin, biisiä vaivaa liika siisteys. Grunge on huumemusiikkia, tajuatteko? Laulajan ylärekisteri ei futaa täysillä. Enemmän treeniä. Saundit on hyvät. Samoin riittävästi soitto. Niistä 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger 19.09.2006

Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger
En pidä tämän tyyppisestä musasta. Tämä on soitettu hyvin, tosin taustalla taitanee pyöriä fruityloopsissa väsätyt kannut tms. Laulaja vetää ihan ok. Noi urut on kauheet! Olisitte nyt helvetti vetäneet niihin jonkin särön niin oltais päästy vähän lähelle Deep Purplea, prkl! Vaikee sanoo mitään kun mulle ei vaan uppoo mitenkään tämmönen musa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Flowers 19.09.2006

The Zippy Wackos - Flowers
Miksi suomalaiset ei laula suomeksi? Laulajalla on ainakin rohkeutta ottaen huomioon, että teknisesti kyseessä ei ole maailmoja räjäyttävä tekijä. Hyvät saundithan tässä on. Jos laulaja osaisi hommansa, tää olis 9. Sori, se vaan nyt sattuu olemaan mun mielipide. Toisaalta tällä laulajalla on takuuvarmasti loistava tulevaisuus laulajana, koska ääni on persoonallinen ja sitä myös käytetään persoonallisesti. Luulen että tää jätkä on just sillä rajalla, että kohta alkaa lähtemään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - When lights turn off 19.09.2006

Cold Shot - When lights turn off
90-luku kaikuu railakkaasti. Jotenkin kuulee, että ollaan Suomesta... Aikamoista huttua, kylläkin. Ei siinä mitään, biisissä on hyvät saundit, jos siis tykköö ysäristä, ja homma pelaa soittotasolla moitteettomasti. Ei tää mikään hitti oo. Jotenkin yllätyksetön.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 19.09.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Voiks ostaa? Aika häröä osastoa. Tuo norsutorvelta kuulostava "syna" on aika hauska. Tää on sellaista synasekoilua, voisi käydä lastenmusasta...en oikein osaa sanoa mitään, siksi 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 25.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
kai tää on ihan jees tehtyä räbäytystä... en tosin juurikaan tajua ainakaan tällaisesta hiphopista mitään. mutta ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 06.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Rikhard Black on palannut tuomitsemaan. Hyvä veto. Tässä tulee mieleen Kari Peitsamo meets Kollaa kestää. Erittäin hyvää tavaraa. Synafoni toimi aikas jees. Samoin didudidudidu-kitara väleissä. Broidini kanssa tässä tuumailtiin, että olohuoneesi saisi vaihtua stageksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Paha enne 21.07.2006

Pahaluu - Paha enne
Led Zeppelin. Meets roots blues motherfuckers.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Kipinä 19.09.2006

Grosal - Kipinä
Kannuissa hyvä saundi. Sanoista en saa mitään selvää. Liikaa kaikua, laittakaa mieluummin siihen säröä. Jotenkin kitarat kuulostaa olevan jossain ihme purkissa, tosin se purkki on kohtuullisen kokoinen. Välin sekopäinen kohta toimii, tuo mieleen jopa vanhoja Sielun Veljiä. Tää on hardrock-versio 500kg Lihasta...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 19.09.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Huikeat saundit. Tällä voisi olla Kaupallista potentiaaliakin. Mitä vittua, muija soimattu sonni vai? Älkää nyt naurattako. Muutenkin sanat tökkii. Tosin biisi on kokonaisuutena aivan mukiinmenevää kamaa. Mutta mun mielestä tää jää flirttailun asteelle, koska tästä puuttuu seksi paitsi kertsistä. Ja tarkoitan lähinnä tekstiä. Ihan jees radiohuttua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 12.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Hmmm. Mielenkiintoinen saundimaailma. Miksi laulu näin lujalla? Efektiä lisää lauluun enkä tarkoita reverbiä. Jätkillä on snadisti jopa osaamista, eihän tässä, kyllä se tästä kasvaa ja lähtee, kuten biisikin. Stemmat on hyvät. Miksaukseen sais kiinnittää huomiota. R
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 19.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Tässä on jotain Juhania. Ihan hauska meininki. Mistäköhän jätkät on hakeneet sämplet? Kappas, tässähän jopa lauluakin! Loppujenlopuksi kohtuullisen hassu biisi. Kaikessa sekoilussaan, jos ei vakavasti oteta, aika kipeetä kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 17.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Happoa vois kiskaista tänään. Montakohan maailmaa on käyty läpi? Vai onko kyseessä vaan "aikuiset" ihmiset, joiden tajunta on lapsen tasolla, eli siellä missä sen kenties pitäisi kaikilla olla? Huh, mitä kamaa. Menkää lastenmusiikkifestivaaleille!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Jos olet täällä 28.02.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Jos olet täällä
No huhhuh, Tommy Loose!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dalai - Kultakehrä 22.02.2006

Dalai - Kultakehrä
Siis tässä tapahtu nyt moka. Olin mun broidin koneella enkä tajunnut, että se olikin sisäänlogaantuneena. Toinen virhe on se, että arvosana ei ole 10. Ensimmäinen kommentti tästä biisistä on siis meitsin. Ja sen arvosana on 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 17.09.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
En anna arvosanaa, koska tällainen melu ei ole musiikkia mun mielestä ja täällä käsittääkseni olis tarkoitus olla biisejä? Taiteentuntemukseni rajoittuu just tähän viivaan, jonka te arvon kaverit olette suurpiirteisesti vedelleet. Laitanpa vinyylin rätisemään. Rock!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 17.09.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Nyt mennään rockabillypunkkina. Tulee vienosti tästä raivosta mieleen jotenkin Soul Tattoo meets Mötorhead fucks Johnny Rotten. Asiallista, jätkät!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 15.01.2006

Archaic - Rainforest
Jahas. Tuota, tuota, mitäpä tästä nyt sanoisi? Aika konemainen sademetsä jätkillä. Kuunnellaanko tätä silloin, kun vedetään hiukka päätä sekaisin ja sit tanssitaan? Kauniit syntsat. Oikeastaan tää biisi on aika hyvä. Eritoten loppua kohden, mikä lienee kohtuullisen yleistä tälle zenrelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 15.01.2006

Undence - Jester's Fall
Hyvää tykitystä. Laulaja vetää todella hyvin, mutta vielä ehkä ärinää täytyy hioa. Tosin uskon tämänkin riittävän jo suurimmalle osalle kuuntelijoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 15.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Soundimaailmasta en pidä. Pitäiskö tätä tanssia? Sen verran mitä tiedän konemusasta, voin todeta, että tässä on käytetty hyvinkin paljon ko. musiikinalalle tyypillisiä hyväksi havaittuja keinoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 15.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Jahas, taas tulee tätä noitumista. Mikäs tässä, jos ja kun diggailee Marilyn Mansonista, Mortiiksesta, NINistä ja muista positiivisista duuribändeistä. Aika häijyä tavaraa, you wicked bitch!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - A Lonely Place 15.12.2005

Ghost Trio - A Lonely Place
Rhodes on aina parasta. Tää on jotenkin ihmeellisesti Pearl Jamin ja Radioheadin sekoitusta. Hei, tää on hienoa kamaa. Taidanpa heti käydä testailemassa muitakin biisejänne. Jos pidän yhtä paljon, faniudun varmasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Suuntavaisto 15.12.2005

Stupor Mundi - Suuntavaisto
Mielenkiintoista kauraa. Kertsin laulumelodia muistuttaa Foto-nimistä artistia, löytyy mikseristä. Tässä tuntuu olevan jotain ihme taistolaishenkeä raiskattuna johonkin tekohämyilyyn. Löytyykö ihmisiä tarpeeksi jaksamaan kuunnella tällaista? Tosin sillä ei ole mitään väliä, varsinkaan jos tekee vaan itselleen. Hyvät sanat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 13.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Hyvä, hyvä! Katoava ylikansallinen perinne elää kuitenkin. Tämä on kieli jota ei ymmärrä pelkästään urpoinkin, vaan kaikki. Dirty Club on melkein mun idoli! Pitäis lisätä omilla sivuilla teidät Idolit/vaikutteet -osioon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jokkernaut - lähetin 07.12.2005

Jokkernaut - lähetin
en muistanu että tässä on näin köppäset saundit. hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A) 18.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A)
mikä vitun laulusaundi tuo on??????? hyvä että huumorintajua riittää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 15.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Mahtavaa kamaa. Kaljajatsia. Onko vähän kliseiset sanat, häh? Tässä on samaa henkeä kuin Dirty Clubissa, paitsi että jm. on erittäin kuumaa tavaraa. Tämä ei. Toisaalta tällaista kakkaa tarvitaan. Ja tämä tuo huippuhenkeä kommenttiringin muutenkin helvetilliseen tarjontaan. Joo, kiitti jätkät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Over and done with 15.12.2005

Dandruff bändi - Over and done with
Nyt masterointia kehiin. Tää on ihan liian takana koko homma enkä tarkoita volume-tasoltaan. Laulua lujemmalle. Sävellys on yksinkertainen. Siitä plussaa. Mutta ennalta arvattavavissa, siitä miinusta. Biisi on lyhyt, siitä plussaa... Sovituksellisia oivalluksia kaivataan ja paljon muutakin. Varokaa tuota rumpukomppia, näitä tehtiin silloin kun oltiin 14 ja kuunneltiin Neljää Ruusua. Sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Game 15.12.2005

Dead Poets Society - Game
Asiallista kamaa. Veltsi, tällä saa toosaa. Laulat pirun hyvin, tosin ääni ei ole mitenkään kauhistuttavan persoonallinen, mutta olen varma sen siitä hioutuvan. Helvetin hienot melodiat. You never see me -kohta on miltei liian kaunis. Vitun homot.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Living in a neverending tunnel 15.12.2005

Dead Poets Society - Living in a neverending tunnel
Piti vielä lisäämäni, että rohkeat ratkaisut erottuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Living in a neverending tunnel 15.12.2005

Dead Poets Society - Living in a neverending tunnel
Mikä helkutin komppi tässä alussa on? Vetelettekö jollain ihme shufflella vai kannuttaako Teemu ton biitin oikeesti koko ajan samalla tavalla? Tää biisi on jotenkin vielä hauraampi kuin toi sinkun b-puoli. Voisin yhtyä TLaamasen kommenttiin tuosta ns. hyvin tehdystä kamasta. Mutta, mutta, tää ei kuitenkaan ole biisinä niin hyvä. Suosittelisin tylysti vaihtamaan biisien paikkaa aivan promootiomielessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 04.01.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Jahas. Hyvät sanat. Basoo myrisee oikein maireasti! Siitä propsit. Taisinkin arvostella tän jossakin vaiheessa, en oo varma, mut voi sen 8/9 uudestaankin antaa. Tässä on sellaista kamaa, jota voi kuunnella rauhassa himassa eikä tarvii ajatella. Rotten tekee sen puolestasi. Tosin, olen tahdottomalla tuulella uudenvuoden putkien jälkeen. Mikä helvetti siinä on, kun nää sun biisit on alusta saakka vaarallisen kuuloista kamaa, mutta silti eteenpäin mennessä tottuu loppua kohden, että kappale alkaa jopa miellyttää siellä omalla sohvalla. Hyvät stemmat lopussa. Miten sä saat noin paljon kommentteja? Etkö sä muuta ehdi tehdä kuin ravaamaan kommunistiringissä vai lieneekö syyn goldmemberyys?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 15.12.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Jahas. Rotten vääntää lisää. Tässä on jotain muutakin kuin aikaisemmin. Ollanko nyt paukkujen puolesta vai mikä tässä on kyseessä? Vittumainen bassosaundi. Sanoissa kuitenkin tuttua rottenia. Terrori herättää vihaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Dumbfuck 15.12.2005

Badger Milk - Dumbfuck
No niin. Nyt sitä sitten viimein saatiin, punkkia. Ja skaata perään, ei kiitos. Vihaan skapaskaa. Soittakaa vaan kakkapunkkia enemmän, siitä se lähtee, mutta jättäkää ska helvettiin. Punkissa on ideaa, skaassa ei.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 15.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Laulaja vetelee samalla meiningillä kuin Subbareitten entinen. Hyvät stemmat. Kertsi on tarttuva, todentotta, hittibiisi. En henkkoht jaksa tällaista pitkään, mutta biisin kuuntelee mielellään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jokkernaut - värivalot 23.11.2005

Jokkernaut - värivalot
Tässä on jotain ihme kasarihenkisyyttä. Kertsi on melodialtaan varmaan tehareiden Oton, mutta mitäs vitun väliä sillä on, koska tää on vielä parempi. Tällaisia biisejä 10, niin Suomi saa uuden vaihtoehdolta kalskahtavan, silti popahtavan rockidolinsa. Olen täysin varma. R
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 07.12.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
tästähän tulee mieleen vanha kunnon metallica. hyvä että laulukieli on suomi. diggailen itse monessakin suhteessa suttuista soundimaailmaa, oli se sitten tahallaan aiheutettua tai resurssien puuttesta johtuvaa. se saa aina sympatiat puolelleen. ehkä jollain masterivehkeellä kun vielä kirkastatte, niin soittimet ei oo enää niin takana. mielenkiintoiset sanat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tähtiolento - kauas 27.12.2005

Tähtiolento - kauas
10. ei muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 15.12.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Aivan mukiinmenevää tavaraa. Tällaista olisi terapeuttista kuunnella ajaessa autoa isoa moottoritietä. Kovaa. Aikas jumittavaa kamaa. Hyvät synabassot.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Left to say 18.12.2005

Dandruff bändi - Left to say
Tässä on vähän tekemistä vielä. Laulaja! Missä sä oot? Paranna asenteella, niin kaikki on kunnossa. Sovituksiin huomiota, sillä saa tällaisestakin ns.typerästä jenkkirallatuksestakin tehtyä jotain suurempaa. Rok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 18.12.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
biisissä on ideaa. laulaja on loistava. kertsissä on jopa hittipotentiaalia. jotain sveduhommaa tässä on. rokrok. urut toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 28.10.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Mielenkiintoinen kitarariffi, onko siinä jotain rautalankaa? Mutta pääasia, että ydinaseet kaikille! Iranille äkkiä, ja toivottavasti Intia ja Pakistan aloittaa nopeasti pommitukset. Pyyhitään Israel ja USA maailmankartalta. Jos tuli pyyhkäisee Eurooppaa siinä sivussa, ei se haittaa jos pari slaavia ja saksalaistakin kärähtää. Biisi rullaa. R
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absorb your zines - Melancholy Feel 18.12.2005

Absorb your zines - Melancholy Feel
no niin. nyt alkaa kuulostaa. asiaa. tämän kaiken paskan keskellä tää kuulostaa hyvältä. Mutta, mutta, laulaja, rentoudu. tässä olet liikaa, jos niin voidaan sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 18.12.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
hyvä alku. kate bush, pjharvey. mutta sitten... just. sori. aion pölliä ton alun ja tehdä siitä oman biisin. tällainen, vaikkakin hyvin soitettu metalli, tuon alun jälkeen on miltei rikos ihmiskuntaa vastaan. tänne se laulaja, vittu. mahtava ääni. mulla vois olla pari pohjaa vedettäväks. tuskin näiden kommenttien jälkeen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 15.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Soittorasia paras rasia. Elokuvassa mennään taas. Hieman kauhua mukana. Jotain norskilaista mystiikkaa myös noissa huilusoundeissa, millä ne liekään tehty. Oottekste pelannu liikaa Civilizationia? Tai katsoneet historiallisia ja/tai kauhuelokuvia? Biisi on makea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 15.12.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Jotenkin tulee mieleen Mum -niminen islantilaisbändi. Ja se on hyvä se. Kyllä tällaista kuuntelee mielellään nukkumaan mennessään. Hyvä soundimaailma ja harkiten/maltilla kasvava biisi. Kannut erinomaiset. Hyvä,hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 07.12.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
jumalauta! mahtavaa kamaa! nyt ollaan kyllä hyvinkin syvällä tässä jutussa. ei teistä muuta voi sanoo kuin että silkkaa murhaahan tää on. voo o o o -kohta aivan nero.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 18.12.2005

Project Divinity - Forever and Ever
Eteerinen talvi. Ne putoaa. Lumihiutaleet, ei tuule. Pink Floyd. Kaunista. Milloin alkaa? Mahtavaa kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Maria 01.09.2005

Riku Rotten Project - Maria
Mielenkiintoinen veto. Kun seuraavaksi haukut vielä suomalaiset vitun uusnatsit ja homokommunistit samaan kuoppaan, alkaa vittuilukategoria olla jo täynnä. Pidän siitä, että kyseenalaistetaan. Pidän siitä että mikään ei ole selvää ja käyttäydytään sekä ajatellaan epäsovinnaisesti. Sanat on helvetin hyvät, mutta itse biisi ei ole parasta rottenia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Ottawa 01.09.2005

Riku Rotten Project - Ottawa
Rotten osuu taas kipupisteeseen. Tässä teille oppi suomalaisesta sotilasdoktriinista. Nimittäin kiistämätön totuus on, että jalkaväkimiinat ovat puhtaasti puolustuksellinen ase. Ei ne täältä Venäjälle lennä, eikä niitä sinne sen koomin viedäkään ottaen huomioon Suomen puolustukseen suunnatun armeijan, jota ei ole edes rakennettu hyökkäyssotaan muuten kuin paikallista ylivoimaa tukien ja siihenkään ei voi käyttää miinoja. Repikää siitä. Miinat ovat halpa ja hyvä ase sekä oikeissa käsissä (ts. demokratioissa) käytettynä joka ainoan jalkaväkimiinan paikka tiedetään sodan aikana ja sen jälkeen. Ja niihin vitun pöpelikköihin ei eksy kuin hirvet ja miinanraivaajat. Ei tarvitse kuin käydä suomalainen pioneerikomppania, niin vakuuttuu asiasta. Tosin itse olen sissi. Musiikki on taattua Rottenia, joten mitä siitä sanomaan sen enempää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Red 11.08.2005

Creepy Dölls - Red
jahas, täällä lähtee Hendrix-meiningillä. Hey-huudot on todenteolla makeet. kun taas varsinainen laulu tuo epäilyttävästi mieleen Lemmyn tai ehkä jopa Danzigin Glenin. Jonkun karvarinnan kuitenkin. Onkohan bändin nimi jonkin asteista vittuilua tai vaihtoehtoisesti tributointia Mötiköille? Hyvä blues-veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind 18.12.2005

D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind
EI! Oletko liikaa todellisuudessa kiinni? Siis laulaja ja koko bändi? Onko sisäinen kartta vähän hukassa? So high...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Mustan Afrikan hautajaiset 02.05.2005

Riku Rotten Project - Mustan Afrikan hautajaiset
Niin, siis Rottenhan on sellainen jätkä, joka varmasti onnistuu ärsyttämään sosiaalidemokraatit. Ja se on hyvä se. Kuka sen nyt sitten viimein ottaa puheeksi, että Rottenilla olisi sanoitusten osalta taipumusta äärioikealle? Siinä on ainekset netti-ilmiöön. Mutta, mutta. Valitettava ja yhtä aikaa huojentava totuus on kuitenkin se, että Rotten ei valehtele, vaan laulaa asiat niiden oikeilla nimillä, niiinkuin ne ovat. Saat ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen 21.04.2005

Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen
Mikä biisi! Tulee mieleen jotenkin Eppu Normaalin Suomi-ilmiö, vaikka tää ei millään tavalla ole musiikillisesti samaa meininkiä. Sanoituksissa on taas enemmän kuin ideaa. Eritoten "vieraille mailla, kaukahilla..." puhutteli syvältä. Esiin nousee siis kysymys: Miksi hurskastellaan täällä, kun sitä ei muuallakaan tehdä? Ollaanko vittu niin demokratia, häh??
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Tyttölapsi 08.06.2005

A.K.Alataajuus - Tyttölapsi
Kuulkaas. Ei tämä mitään autotunea vaadi. Mun mielestä Iso-Tintti vetää sellaisella meiningillä, että alkaa tällainen kaljupäinen rokkarikin jo miettiä pitäiskö ostaa Nessuja. Ja oikeesti, tää on jotain niin kuumaa. Monettako kertaa pitää heittää 10, häh?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Tyttölapsi 21.04.2005

A.K.Alataajuus - Tyttölapsi
Joo. Ei voi mitään. Kyllä on niin selkeät ja hienot saundit. Vitun mageet reverse-skebat kertsissä ja tää mies-nainen-asetelma toimii erinomaisesti. Kappale on Kaunis. Tää puhuttelee, melkein tekis mieli yks kyynel vieräyttää, mut ei aleta liian hipeiks, prkl!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Hanu 14.04.2005

Riku Rotten Project - Hanu
Onko vähän kaunaa jotain tyyppiä kohtaan? No, tosiasiassa pelottavan suuri osa ihmisistä täyttää mainitsemasi kriteerit ja se ei ole hyvä se. Punauskovaista rasismia. Hyi vittu. Kaikki karsekimmat jutut sekaisin. Ja niitähän tarpeen vaatiessa löytyy, milloin minkäkin puolella...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle 14.04.2005

Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle
Hyvä veisu! Erinomaiset sanat, jälleen kerran. Jotenkin mä saan näistä sun jutuista vittuilua kaikille, ja se on hienoa. Jätkä ainakin pysyy muotissaan. Olen mykistynyt, mutta en haltioitunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Femifasismi 06.04.2005

Riku Rotten Project - Femifasismi
No niin, tässähän mennään vanhan funk-suomirockin HC-vivahteilla maustetulla keitoksella ja tulos on tyypillistä Mätää. Sanoissa on hauska idea, tällaista kaivataan näinä miesten alisteisina aikoina, oih! ;) Noi kannusaundit on kyl kaikis biiseis vähä liian konehifit, onkohan sämplessä tms kompuraa aika tavalla? Vois olla vähän massivisempi meininki, jos ei puristais niin paljon. Tosin, nää on pikkuseikkoja (itsellänihän on aina ihan vitun paskat saundit!) ja todellinen biisi syntyy jostain muusta. Vaikuttaisko sävsansov jotain? Tää on hyvä biisi, mut hieman sekavaa YUP:maista osastoa, josta miinuspisteitä, tosin ei paljon. 8½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 04.04.2005

Argon - No Mortal
Soundit helvetin hyvät. Bändi ei kyllä alkuunkaan ole paska. Olen tainnut heittää pariinkin otteeseen kommenttia teille. Laulaja vetää hyvin. Metalliahan tää perkele on! Hyvät stemmat myös. Taidokasta. Biisi vähintää ok. Jos vois, olis 8,5.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - LKP 01.04.2005

Riku Rotten Project - LKP
Jaahas, tuliko kertauskutsu milloin viimeks?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 27.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Röykeä veto ja sehän meitsille toimii. Riku Rotten ottaa sen mikä sille kuuluu. Hyvät sanat. Valistuneen itsevaltiuden kannattajana sekä vääristyneen demokratian vihaajana voin kertoa että toimii. Hyvä Mätä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Tulkinta 01.04.2005

Riku Rotten Project - Tulkinta
Todentotta, tulkinnan kirjoittaa voittaja aina tarpeensa mukaan. Rotten, sinä valveutunut persoona!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 01.04.2005

Tuho - Last Words
Tässä mennään jylhissä goottitunnelmissa Tyyppareiden ja 69eyesin mukaisesti. Mutta melodia on jotenkin liikaa. Hidas on aina hyvä. Mun mielestä tästä saattaa puuttua joku koukku. Jahas, sitten mentiinkin doomin puolelle. Laulaja kuulostaa puhtaalla äänellä vetäessään tätä julmahkon hidasta meininkiä jotenkin Nick Cavelta vaikka ei kuitenkaan. Ja tosta vertauksesta saat olla ylpee!
8

Sivu: 1 2