Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Closure (Moonstruck & North Vibes Remix) 30.08.2006

Product of Rage - Closure (Moonstruck & North Vibes Remix)
Aloin hetken kuuntelun jälkeen miettimään että kylläpä tämä kuulostaa ihan North Vibesilta... :D Hassua sinänsä, tunnistin NV:n vaikka en ollut tietoinen kyseisen henkilön mukanaolosta. Hyvä biisi kaikenkaikkiaan. Tempaisee mukaansa oikein kunnolla. Laulu sopii loistavasti tällaiseen biittiin. Yllättäväkin hieman.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Full Diesel - No Man's Land 09.01.2004

Full Diesel - No Man's Land
Tähän biisiin kyllä ihastuu helposti. Melodiat ja saundit kohdillaan niin että... ei osaa sanoa. Sopivan raskasta meininkiä ja 2.35 kohdalla oleva välikohta tuo mukavaa tunnelmaa biisiin, jonka jälkeen soolo rysähtää loistokkaana käyntiin... hienoa, hienoa. Kymppisuoritus tästä kappaleesta kyllä. Muutkin biisit on hyviä, mutta tämä vei kyllä mennessään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - By the Light 28.03.2003

Kiasma - By the Light
70 luku kunniaan! =D tää on aivan loistava kipale. laulu on ihan loistava, sanoisin että aika härö...=) Ei tästä sinänsä voi sanoa muuta kun että tää on kyl niin hauskanhassu biisi. Piristävää tavaraa...=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SANTHYR - Rock 01.02.2003

SANTHYR - Rock
alku kuulostaa hyvältä, mutta jotenkin se sitten lopahtaa omituisesti. en tiedä vielä mikä siinä on, mutta jokin ei uppoo tässä biisissä muhun...täytyy sitten aamulla kuunnella uudestaan. itse kun tässä on iltaa myöten miettiny ja kehitelly biisiä/biisejä, niin ei oikein nappaa, mutta asia korjaantuu...=) pakko tälle kuitenkin ysi antaa. tää biisi toimii myös.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SANTHYR - Instrumental 01.02.2003

SANTHYR - Instrumental
nojoo...antaa sen kympin sit olla...se oli se humalatila...=))) enpä tietenkään kattonu yhtään. moraalinen voittaja kuitenkin...=D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SANTHYR - Instrumental 01.02.2003

SANTHYR - Instrumental
Loistava instrumental biisi. pienoisessa humalassa minäkin olen kun tätä kuuntelen, joten olen luultavasti samalla aaltopituudella kun tekin...=D loistavalta kuulostaa. midirummut vaan pois ja kunnon setti päälle, niin tää on hittikamaa...muuten kympin arvonen, mutta midit pistää väkisinkin ysin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - Just a Game 31.01.2003

Kiasma - Just a Game
juuh...kyllä tuosta huomaa tuon metallican vaikutteen...=) hienoa musiikkia. rumpali vetää kyllä oikein urakalla...hienoa, hienoa. minä pidän...kuten kaikista muistakin biiseistänne. jatkakaa samaan malliin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JCM - Nro5 01.02.2003

JCM - Nro5
tää kuulostaa hyvältä...letkeetä ja hienoo sooloilua... toimii, mut kuitenkin LIIAN lyhyt...olisin voinu kuunnella tota sooloilua vaikka kuinka kauan...valmiiksi vain niin kaikki on hyvin...=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SANTHYR - Master of the Sea 27.01.2003

SANTHYR - Master of the Sea
Taas yksi loistava teos. Alku on loistavan tunnelmallinen ja mahtipontinen. Laulu ehkä ei nyt välttämättä tällä kertaa uppoo, mutta loistava kaikenkaikkiaan. Me like. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaM - PoRe (ReG Remix) 06.01.2003

SaM - PoRe (ReG Remix)
Tää on kyl hauska...ainakin kun tässä kunnossa illalla tätä kuuntelen, niin johan taas piristää iltaa...=) meitsi diggaa tost bassost ja noist pimputuksista....=) mä annan kyl kybän tälle
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaM - Above Sea Level 31.12.2002

SaM - Above Sea Level
Leoney = Aleksi (North Vibes) ja Kentsu (Skeba) Kentsu sanoo: Mielenkiintosta musaa...Tuo tätä tunnelmaa tähän uuteen vuoteen...=)) Lisää tällasta?? kiitos...=) Arvosana :9 North Vibes Sanoo: Biitti erittäin raikas ja iskeva. Melodiat lepposia (ei liian monimutkaset/helpot). Soundit pirteät myös. Arvosana :9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huutava Paska - Ugly bitch of mine 30.12.2002

Huutava Paska - Ugly bitch of mine
Tämähän kuulosti ihan siltä kun minä kerran humalapäissäni nauhotin metallicaa tai muuta vastaavaa...nuo kitarariffit on just niin ei kohallaan että....=)))) mutta siis hyvin on menny jos te kännissä ootte ollu...=)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Too Late 30.01.2003

Deep Red Divine - Too Late
Tästä biisistä mä diggaan ihan helvetisti. Tää on ihan loistava. En osaa kuvailla tätä fiilistä mitä täst biisist tulee. Uskomatonta...10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Kaverit vittuilee 14.01.2003

Boredomi - Kaverit vittuilee
aivan uskomatonta JAUJAUJAUJAU meininkiä! loistavat sanat ja musiikki niin hienoa että meinasin kaatua tuolilta ja lyödä pääni kossupulloon... ja tukehtua siihen. Jatkakaa samaan malliin. Kitarasta tykkäsin paljon...KYMPPI!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Phattass 01.02.2003

Tenbag - Phattass
jos olis, niin antaisin 15. =D sen verran tykkään...ja olen myös kuullut tämän niin monta kertaa että...20 voisi antaa. mutta, 10 asti on niin annan sen verran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - Lovestar 04.02.2003

Kiasma - Lovestar
Tää on mun lemppari. Mukaansatempaava biisi. Yritän kovasti lauleskella aina mukana, mutta kun ei kaikista sanoista saa selvää. Olisiko mahdollista saada tän biisin lyriikat tonne kans? Täyden kympin arvonen biisi.
10