Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mörkö. - Beer Furious 23.05.2009

Mörkö. - Beer Furious
MOTHAFUCKARZZZZ
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Numiini 04.09.2008

Ihmineläin - Numiini
Huima.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profetia - Morning Dew 29.12.2008

Profetia - Morning Dew
PARAs
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Älä aina kiellä 06.07.2008

Queua - Älä aina kiellä
Tässä on mukana tuo teidän ksylofoni ja paljon kaikkea muuta. Jotenkin rytmityksestä tulee mieleen epätoivoinen riitahetki, johon nimi jotenkin johdattelee. Sopivan minimalistinen meininki ja paljon pieniä söpöjä nuotteja ja delayta sekä mehevät bassot saavat aikaan Amigapelien luolalevelien tunnelmaa, mistä suuret propsorzit. Monimuotoinen. Loppupuolella kuulen aika paljon Shponglea. Rehti rumpumeininki ja lisää niitä söpöjä pilputuksia. Tehkää levy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammakkopaimen - Kuninkaallinen puistossa 31.05.2008

Sammakkopaimen - Kuninkaallinen puistossa
Anna hilpeyden hivellä korviasi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Forest Walk Pt.2 25.05.2008

KAIHO2 - Forest Walk Pt.2
Haha, mahtavaa tunnelmointia, mutta tuntuu että tää pieni särinä häiritsee kuuntelunautintoa ikävästi. Loistava biisi, hyviä rakenteita ja nerokkaita juttuja, mutta arh, tuo särinä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Björklund - Ikean loistevalaisimet 31.05.2008

Mika Björklund - Ikean loistevalaisimet
Haha, hei sinne, päädyin nyt sit tsiikaamaan näitä biisejä. Ensimmäisenä reaktiona: Jumaliste! Korvathan tässä särkyy, mutta tämä on ihan mahtavan hullu. Ei mitään turhia nössöilyjä, vaan rajua soundia ja hektistä meininkiä...ja sitten se loppuu. Tämä biisi aiheuttaa väliaikaisen flippaamisen, mainiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Unelmaailma 04.03.2008

Satumnaisuus - Unelmaailma
Tässä sitten ottaa jonkinlainen haikeus ja järvimaisema valtaa. Saisi ehkä ennen tuota kolmea minuuttia räiskähdellä vähän enemmän, mutta tätä voi ehdottomasti kuunnella lähes kaiken taustalla panemisesta yksinäiseen metsäretkeilyyn ja kaupunkiseikkailuihin. Ehkä yksi hyvä sana kuvaamaan tätä kaikkea olisi sooloisuus. Psykedeelisessä, progressiivisessa, abstraktissa ja/tai "kokeellisessa" musiikissa tuppaa olemaan niin monimutkaisia rakenteita, ettei niistä mitenkään saa yhdellä kuuntelukerralla kiinni, siitä tulee rakenteettomuutta, loputonta jazzisooloa. "Alussa soittavat ihan asiallisesti, mutta sitten alkavat koheltamaan", kuten todettiin jossain J. Tilsan sarjiksessa. Tunnistin ääniä, jotka kuulivat pari minuuttia sitten tunteenpuuskissani luomilta huilusekoiluilta. Mikään hetki tässä teoksessa ei ole täysin järjestyksessä, hyvä. Hieno piisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Puuluolassasuukukka 04.03.2008

Satumnaisuus - Puuluolassasuukukka
Kaikkine kaaoksineen, tahtilajioutouksineen ja puheineen jättää ennen kaikkea hyvän olon, ei melankoliaa tai melankolistelua. Loppupuolella tosin vasta ns. räjähtää käyntiin, mutta ei tätä varmaan missään perusmielentilassa kykenekään kuuntelemaan. Loistavaa tunnelmaa ja etenevyyttä. En anna arvosanaa koska se on tylsää ja koska olen hippi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steep Season Seymour - Karma cut 27.01.2008

Steep Season Seymour - Karma cut
TÄMÄ puolestaan on sitten ihan jumalainen. Loistavaa kikkailua rummuilla ja rehtiä sämplemeininkiä. Saisi ehkä olla pitempi, albumikokonaisuudessa varmaan toimi(s)i paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma 22.01.2008

Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma
Oi kyllä. En tiedä varsinaisesti lo-fin genremääritelmää, vaan paskat genremääritelmistä. Hyvin, hyvin toimivaa junnaavaa sämpläilyä biisin alussa, perkkuilut ja hiljaiset huilut luovat tyylikkään unista tunnelmaa. Häiriintynyt, konemainen rumpukomppi vetää vaihteen pari astetta "tahallista skitsokohtausta edeltävä virnistys" -tyylin puolelle, mutta ksylofonit tasaavat mukasti. Loppujen lopuksi hankala analysoida joka kohtaa, sillä biisi kaikessa lyhykäisyydessään on hyvin monipuolinen ja rullaava, kulkee tyylipuhtaan unenomaisesti eteenpäin. Kaikki äänet ovat omilla paikoillaan ja rosoisuus tekee biisistä yksinkertaisesti paremman. Tajunnanvirtailua. En tiedä, mikä tähän on inspiroinut saati kauanko kappaletta on tehty, mutta itselleni tästä tulee vahvasti suunnittelemattoman, sessiomeiningillä tehdyn unikappaleen tuntua. Se jos mikä kuulostaa hyvältä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mMunkki - Kuinka Pitkään..? 06.11.2007

mMunkki - Kuinka Pitkään..?
Haha, MystiikkaMunkkia tuli kuunneltua aikoinaan. Kehitystä on kyllä jätkän flowssa ja riimeissä käyny, välillä tosin ääni jotenki särkyy tai vääntyy oudoksi. En ole itse treenannut räppäämistä, mutta voisin kai neuvoa iskeytymään mikin eteen jännittämättä. Biitti on kova ja lyriikat plus varsinki kertsi ovat varsin miehekkäät, suomi kaipaa lisää kungfuräppiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Naurettava 09.10.2007

Taiunta - Naurettava
Oho, erittäin kiva electro-electronica-mikälie -biitti. Oon pitkästä aikaa alkanut ylipäänsä fiilailemaan puhelaulua, jätkällä on kaunis tyyli. Biitti on sen verran psybient syvine bassoinen ja äänineen, että kuuntelukokemus on suhteellisen sumuinen. Tässä on sama ongelma kuin todella hyvässä kertojaäänessä; sisältöön ei jaksa keskittyä, kun yleinen aistinautinto on niin rentouttava. Toisen versen hiljaiset synaliidit on ihan helvetin hienoja! Woah. Progressiivisuus on kaunista. Seksi-terveys-kuolema -mantra lisää hypnotisoivaa tunnelmaa. Olen huomannut viime aikoina eri projektejasi kuunnellessa, että jotkin biisit sopivat aika valikoituihin hetkiin, mutta niihin vain aivan täydellisesti. Todella hypnotisoivaa, minkä takia harvoin olen jaksanut lähteä kommentoimaankaan :>. Kaunis biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gendolf Q - Cambrian Explosion 07.09.2007

Gendolf Q - Cambrian Explosion
Vitut puolesta välistä, mä sanoisin että tosta suunnilleen 00:00 kohdilta tohon 07:01:een oikeen mukavaa saundii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phones - Phone girl 02.09.2008

Phones - Phone girl
Hämmentävää, en oo huomannu ollenkaan että sulla on psykeporjektikin. Näyttää ehkä vähän kuolleelta kyllä, mutta silti. Digaan tunnelmoinnista ja laulusämplyistä. Äänimaailma on toimiva mitä nyt koulun koneen paskakajareista kuuntelee. Biitin lähtiessä käyntiin on meininki mitä mainioin! Joo ja kyllä. BPM:n ollessa just passeli biisi rullaa meiningikkäästi eteenpäin kivojen arppien säestämänä. Aika minimalistista. Toistavaa. Taustaa. Vähän seinäänhän tää loppuu. Tuosta miksi seuraavaan träkkiin? Uutta materiaalia kuulisin kyllä innolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 09.07.2008

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Miksi tämä ei ollut levyllä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Mandrake's root 11.09.2007

Efflorum - Efflorum . Mandrake's root
Aiii jumaliste, miten toimivaa settiä. Väite "infected-kopioinnista" on mielestäni vähän absurdia, melodiat on mitä on, ei Eizenin sävellystyyli ole mitenkään uniikkia. Ahdistavat arpeggiot toimii tähän perkeleen hienosti, rytmitkin ihan helvetin mukaansatempaavia. En lähtisi tanssimaan tähän, sen verran psykedeelistä tavaraa kyllä. Biisin aikana tapahtuvat monet satunnaiset "romahdukset" ja soundien poukkoilu luovat ihanan vittumaista fiilistä. 01:34 kohdilla iskevä rauhallisempi osuus puhesämpleineen on ehkä parasta antia. Harmittamaan jää ainoastaan kappaleen lyhyys, kansa vaatii n. tuplasti pitempää maksi-psykeremixiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pihliz - Haudalle kulkee tie 06.09.2006

Pihliz - Haudalle kulkee tie
Ei vittu miten sielukas biitti. MIKS ET TEHNYT PITEMPÄÄ BIISIÄ :(
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum - Mommy's Little Pussylicker 22.09.2007

Efflorum - Efflorum - Mommy's Little Pussylicker
Whoah! Ihan uskomattoman ihanan häiriintynyt biisi. Intro nosti välittömästi kylmät väreet pintaan, ja rumpujen iskiessä sisään ei voi kuin fiilistellä keho nytkyen. Varsinkin narinasoundeista ja psykeisistä perkoista tulee superplussaa, sopivat tämän varsin potkivan rumpubreikin kanssa. Voisin kuvitella tanssivani electric boogieta homeisessa autiotalossa sienipäissäni tämän tahtiin. Sama teemahan tässä rullaa läpi biisin, mutta ei käy missään vaiheessa tylsäksi. Hämmentävät vokaalisämplet parantavat tunnelmaa entisestään. Kaiken kaikkiaan helvetin kovia soundeja ja meininkiä, loppupuolella äkilliset tempolaskut toimivat hienoina tunnelmankohottajina. Rätätät!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal/drum n bass jippidijuu - Valo 19.04.2006

Instrumetal/drum n bass jippidijuu - Valo
Aikas arvostettavaa tunnelmointia. Synasoundit tässä on kyllä todella hienot, tuon kompin snare olisi tosin saanut olla ehkä vähän erilainen soundiltaan, "perushoppi-iskevyys" ottaa korviin rauhallisemmassa träkissä. Toisella kuuntelukerralla se alkaa kuulostaa jo sopivalta. Haikat osuvat kohdalleen kuin puukko mummoon, aah <3. Ambientti fiilis, tossa jossain kolmannen minuutin jälkeen tulevat filtteröidyt rummut oli hyvä veto. Pientä lisävariointia olis ehkä kaivannut, mutta rentoutumisfiiliksissä kuuntelen ainakin varmasti jatkossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pihliz - Better tomorrow? 27.03.2006

Pihliz - Better tomorrow?
Oi! Tämä on hieno. Itse melodia on sopivan simppeli, ja juuri siinä vaiheessa kun toisto alkaa ärsyttämään, iskee kehiin uutta rumpubreikkiä, vokaalisämpleä tai muuta mukavaa. Varsinkin vokaaleista suurta arvostusta, todella utuista ja epätoivoista fiilistä. Vinyylirohinat antavat tunnelmaa, sopivat tähän hienosti. Nuo jouset/mitkälie, jotka soivat aina välillä taustalla, ovat vaan HIENOT. Samoin saksofooni tuossa suunnilleen yhden minuutin kohdalla. Naisvokaali osuu just kohdilleen. Hitto, tässä on käytetty sämplejä hyvin. Mainio biisi. Avautui itselle vasta kolmannella kuuntelukerralla kun alkoi huomata kaikki elementit. Sitä ennen melodian toistuminen hiukan ärsytti, mutta ei enää. Tunnelmaa, niiku linja-autossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal/drum n bass jippidijuu - Agent 19.04.2006

Instrumetal/drum n bass jippidijuu - Agent
No helvetti, oon tainnu sämplää samaa biisiä yhteen biisiin mitä oon duunannu ties kuinka kauan :D Tai sit coveria siitä. Ite otin vaan vähän pitempiä pätkiä sooloista. Noh, joka tapauksessa. Tykkään hirveesti tosta vinyylinrahinasta, se on lähes aina sopivassa määrin kuultuna hyvä juttu. Hyvät rummut ja tässä on kyllä todella agenttitunnelmaa. Eikä edes niin kauhean kliseistä, mikä on aina plussaa. Menevä instru, sopivasti kaikkea. Arvostan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RIPPA - Kilsan Päästä 21.09.2004

RIPPA - Kilsan Päästä
VIttu, pääsin vast nyt mikseriin mut pitänee nyt täälki antaa tälle täydet pisteet. tää on nimittää KOVINTA!!!!!! KLAKAKLAK!!
10