Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 190 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlindNine - Signs 27.07.2007

BlindNine - Signs
Tämähän on jo mielenkiintoista, idealtaan samanlainen kuin edellinen, mutta toteutukseltaan erilainen. Soundit ovat tässä kohillaan ja rytke on aikamoista. Mielenkiintoinen Mudvayne-fiilis säkeistön riffissä. Uusi tyyli toimii, mutta en tiedä kuinka kauas kantaa idea huudosta säkeistössä ja kliinistä kertsissä, hommaa voisi sotkea enemmän tulevaisuudessa. Nyt laulu oli kyllä paikoillaan, mutta aina kuvio ei voi toimia. Rakenteeltaan toimiva läjäytys, kyllä tällä varmaan irtoaa! Ysin veto. Kymppi räjähtää sille kappaleelle, jossa ei ole "miljoonaa levyä myyvää" kertosäettä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007 10.05.2007

R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007
Niin, olet oikeassa. Puolet palautteestani oli osoitettu kappaleen nauhoittajalle/miksaajalle, sillä jos Out Of Bounds ja kyseinen Herra X tekevät yhteistyötä tulevaisuudessa, on mielestäni myös OOB:lle hyödyllistä saada mahdollisimman hyvän kuuloinen, omatakeinen soundi. Ja mitä tulee bitinsiirtonopeuteen, se vaikuttaa ainoastaan soundin "repaleisuuteen", ei tasojen kovuuksiin, varsinkin jos kappale on kompressoitu ja masteroitu. Satun kuulemaan niitä dB/Hz-hommia, koska olen itse miksaillut ja nauhoitellut satoja tunteja. Mutta joo ja onhan tämä uusi nauhoite huomattavasti paremman kuuloinen kuin edellinen "Reflections", joten mitäpä tässä stressailemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007 23.04.2007

R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007
Ehei, ei mitään rokkipoliisijuttuja. Kyllä pojille nyt rakentavaa palautetta varmaan voi antaa. Tuskin siitä kenellekään haittaa on. Parempihan on saada yksi rakentava kommentti kun 143 "vittu täääää ON HYvä BojJaat" kommenttia, ei ne hyödytä ketään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007 22.04.2007

R.I.P Out Of Bounds - Another Fight Ahead -2007
Alright. Ensinnäkin on pakko sanoa, että Out Of Bounds on tosiaan kehittynyt huomattavasti, soitannallisesti ja tyylillisesti. Kappaleessa on huomattavasti demokraattisempi roolijako kuin aiemmissa tuotoksissa. Aikaisemmin meiningistä silmiin on pistänyt loistavat MCt, sekä tarttuvat bassokuviot. Nyt mukaan on päässyt myös loistavia riffejä iskevä kitara, puhumattakaan laulumelodioista. Uskoisin, että suuremmallekin kansalle on nyt helpompi lähestyä Out Of Boundsia. Tarjoatte nyt jotain mihin on helppo tarttua. Itse biisistä seuraavaa: 1m51s alkaa ihan julmetun hyvä C-osa ja mielestäni kappaleen paras anti. Kertosäe on tarttuva stemmalauluineen kaikkineen. Kertsistä erikoismaininta kitaristille, tarttuvat setit. Hyvää riimittelyä myös ympäri biisiä. Nyt kun on tehty selväksi kuinka hyvä kappale on käsillä, on myös miinusten jaon aika. Onneksi niitä onkin vain yksi, miksaus. Soundit on kyllä paksut ja sinäänsä ei mitään, mutta mutta. Rummut aivan liian alhaalla, laulussa olisi myös hieman EQ:n paikkaa, ehkä 0Hz-800Hz droppia 3dB. 1000-3000Hz nostoa 4dB. 3000Hz-10000dB nostoa 2-3dB. Kitaroita voisi levittää sivuille enemmän ja laskea kumpaakin raitaa n.2dB, sitten se bassokin tulisi sieltä alta paremmin esille, tästäkin kuulee jo sen että bassossa on hiton hyvä soundi, se pitää vain kaivaa kitaroiden alta esiin. Pääpaino tässäkin kommentissa on, että niitä rumpujen tasoja kannattaa nostaa. Biisinä tässä loistaisi kymppi, miksaus veloittaa sen ysiin. Kuuntelin kuitenkin biisin 6 kertaa putkeen, lukekaa rivien välistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - F:lower Scent Frequencies 23.04.2007

Somnam - F:lower Scent Frequencies
P.S. Pakko muuten sanoa, että hitosti on meininki kehittynyt edellisestä biisistä, jota kommentoin. bravo bravo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - F:lower Scent Frequencies 23.04.2007

Somnam - F:lower Scent Frequencies
Plussaa äärimmäisen miellyttävästä melodiasoundista. Hmm...jotenkin se kyllä käy korville, siis ainakin kun kuulokkeilla kuuntelee. Muutenkin äänimaailma on muuten miellyttävän "päällekäyvä", aika heikko termi, mutta näin on. Miinusta taas siitä, että joo...kappale on liian puuduttava, vaikkakin juhla oli aikamoinen kun kappaleeseen tuli biitti mukaan. Tämä muutenkin tippuisi ihan vitun hyvin jossain baarissa, koitappa myydä jollekin DJ:lle tää, koska siinä tilassa tämäkin musiikki pääsisi oikeuksiinsa. Ehdoton plussa punk-henkisistä rummuista ja muutenkin omaperäisyydestä! Faniudun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Disband 23.04.2007

Crookmachine - Disband
Erittäin tarkasti yhteensoitettu. Tool vs. Callisto soundien puolesta, melodioistakin tulee kyseiset yhtyeet mieleen. Ei tämä kuitenkaan varastetulta kuulosta, vaan perin omantakeiselta. Kyllä tätä on nautinto kuunnella, miten sen nyt sanoisi, ei pistä ollenkaan vituttamaan. :D Siis joo, yllättävän hyvää musaa. Jos tämä olisi levyllä, ostaisin levyn ja kuuntelisin sitä. Onko tätä levyllä? Pakko tästä kymppi on antaa, niin juuri. Kymppi kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele novembersoundsbetter - Closest One 18.04.2007

novembersoundsbetter - Closest One
Minäkin voisin taas vaihteeksi antaa sanaseni kappaleillenne. Kommentoin viimeksi tuotantoanne ennen kun vaihdoitte nimeänne, tosin olen kyllä ladannut kaikki, tai ainakin melkein kaikki kappaleenne koneelle. No anyways... biisistä: +Alun hemmetin hyvä potkiva kikkailuriffi +Huomattavasti selkeämpää musaa kuin aiemmin +Laulajalla pysyy pallo handussa erittäin hyvin +Tyyli on alkanut löytyä, enää kyseessä ei ole deftonesin ja Death Cabin hybridi, vaan ihan itsensä kuuloinen yhtye -Pituus, vaikkakin vaihtuvuus onkin suurta. Ideaoita tässä biisissä olisi kahteenkin kappaleeseen. Toisaalta, Machine Headin alkupään tuotanto on täynnä 6 minuutin ja 8 kohdan kappaleita. Kyseessä siis hyvä kappale. Työstetty, tuotettu ja hyvin toteutettu! Ysillä siiis...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiljuripuli - Ninja 23.04.2007

Kiljuripuli - Ninja
Kappas perkele, ei olisi uskonut yhden miehen orkesteriksi. :O
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiljuripuli - Ninja 23.04.2007

Kiljuripuli - Ninja
Pakkosanoa, että biisi on huomattavasti parempi kuin bändin nimi antaa ymmärtää. Nimi on kait vain projekti nimi, toivottavasti, sillä te olette taidokkaita jätkiä! +tarkka soitto +rumpali ei tavoittele taivaita, mutta hoitaa hommansa tyylillä +biisissä on tiukkaa rytkettä +lyhyt ja ytimekäs -puhtaat laulut ovat vähän epävireisiä ja miksattu hämmentävästi -C-Osan tarpeessa -laulusta ei juurikaan saa selvää, okei ymmärrettävää teidän genressänne, mutta silti. Kyllä ihan diggasin. Huomattavasti parempaa kuin odotin. kasikko.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Third plateau 16.04.2007

Electrical Shaman - Third plateau
Tulkitaan alkua, ZOOMin kitarapedaalin rumpukomppi(?) suoraan tietokoneen linjasisääntuloon. Sen jälkeen mauttoman Electric Wizardmainen kitara mollotus, siitä sitten lähetään vetämään sooloa ilman mitään tukijuttuja. Melkeinpä niinkin nerokas, että voisin verrata tätä rättö & lehtisaloon. :) Samanlaista kokeilumeininkiä ja ihan oikeinhan se on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 23.04.2007

Turingin poppikone - Veikko
Biisistä: +Kappaleen alku oli ihan mahtava. +Sanoitukset ehdottomasti antoivat omansa kappaleelle. +Soitto ja miksaus ovat kohillaan +Guiro +Biisissä hyvä viba, biisi myös rullaa kivasti -Sanoitukset ovat tyhmät, tai ainakin lapsekkaat. -Sanoituksien rytmitykset heittävät, sävelpuhtaus laulussa falskaa liikaa -C-osa, missä se on(?) Eihän se pakollinen olekaan, mutta näinkin yksinkertainen kappale olisi ollut C-Osan tarpeessa. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä kappale, tai ainakin tosi potentiaalinen kappale, parilla muutoksella loisto!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 16.04.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
"Jos huonolla englannilla laulettu mauton huumorimusiikki kolahtaa, niin tämä on oikea bändi. Vittuako tässä mielistelemään." <--kolhoosi. Tässäpä tätä oikeanlaista mikserin kommenttiantia. Nop, nop. Pakko kai tässä nyt osoittaa miten kommentoidaan, vaikka ei kyseisestä musiikkityylistä paljoa ymmärrä. Soundeista voisi lähteä liikkeelle, eli äänimaailma oli oivasti balanssissa koko kappaleen ajan. Kaikua oli käytetty, mutta ei missään häiritsevissä mittakaavoissa. Rummuissa oli hienoa soundikikkailua. Monia eri soittimia oli ympätty kivasti mukaan ja jotain samplepuhettakin siellä oli, panorointi ennenkaikkea toimi. Pakko sanoa, että biisi muistutti ikävästi erään Sub TV:llä pyörineen mobiiligolf pelin musaa, mutta onko sekään huono juttu. Kertoo se ainakin siitä, että teidänkin musanne voi olla "kaupallista", ison TV-yhtiön ohjelmassa pyörivää juttua. Kappale erottui myös edukseen siinä, että se ei ollut 8 min pitkä niin kuin jotkut saman genren edustajat usein tuppaavat olemaan. Kiva fiilistelybiisi, jossa ei ollut ns. korvia ärsyttäviä ääniä. Oma arvo tämänkin musiikkityylin tekijöille ja iso keskisormi kolhoosin mustavalkoiselle kommentoinnille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Power of a Word 23.04.2007

Metalshit - Power of a Word
Jännää kuinka paljon alku kuulosti Electric Wizardilta, vaikka todennäköisesti se ei ollenkaa vastaa haettua. Pilke silmäkulmassa on erittäin hyvä termi myös tälle musiikille, eikä siinä mitään. Ilmeisesti tuosta laulumiksauksesta on tullut vihasta kommenttia niin en ala siitä marisemaan. Rummuissa on joku hassu kaiku, se on ihan jees. Soundit ovat perus treenikämppää, ei niissä mitään muuttamistakaan, studiossa sitten paremmin ja tarkemmin. Jos yhen ohjeen antaisin kuitenkin: Multiband-compressor. ;) Mutta joo, kaiken kaikkiaan aika true-juttu, kunnon vittuilu paskoja metallibändejä vastaan. En itsekään tykkää paskasta metallista, joten tuen teitä ysillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 16.04.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Laulajalle propsit, teet erittäin hyvää työtä. Musassakaan ei moitteita, Megadethit ja Metallicat ovat tarkoin läpikuunneltuja. Niistä on myös hyvin ammennettu vaikutteita. Soudeissa on potkua, huom, mutta masteroinnin kautta olisi voinut pyöräyttää uudemman kerran, tällä kertaa niin että ylä ja keskitaajuksia tuotaisiin enemmän esiin. Biisi kaipaa selkeyttä, nyt soundit ovat demomaisen tunkkaset, tuovat mieleen erään turkulaisen demostudion taikinan. Oikeanlaisella multiband compressor kaulimella tästäkin saisi hyvää pyöreätä pullaa. Nähdään se sitten seuraavan studiokerran jälkeen, varmasti suunta on ylöspäin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 16.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Hmm...tämäpä positiivinen yllätys. Tuotantoon satsattu, soundit "levy-yhtiö"-tasoiset. Biisi on helposti sulatettava, hyvin radionsoittolistoille tarkoitetun kuuloinen. Biisissä sinäänsä ei ollut itsessään mitään mikä erottaisi sen muusta saman genren mätöstä. Tämä asia onkin kaksipiippuinen juttu, sillä jos kappaleessa olisi ollut jotain "epämääräistä" olisi se saattanut tuhota kokonaisuutta. Olisin toivonut, että vielä jotain olisi rakenteessa muutettu, en kyllä osaa teille kertoa mitä, mutta jotain... Mutta arvo annettava tekeleelle, se on hieno, saattaisin soittaa sitä kavereille yhtenä mikserin helmistä. Levylläkin tämä ralli pyörisi hienosti, jos hajonta biiseissä olisi tarpeeksi monipuolinen. Toivottavasti tulevaisuudessa näinkin käy. Ysin veto ehottomasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Vassojedinenije i Tiraspol Diskotekh 18.04.2007

Nobelskaja Priz - Vassojedinenije i Tiraspol Diskotekh
No heehheehheeh vaan... Muistaakseni sanoin viime kerralla kaiken sanottavani, mutta koska tätä musaa nyt tulee kommenttiringissä väkisin vastaan niin on kai tästäkin pakko jotain rakentavaa sanoa. Sanotaan nyt, että olen saatanan tyytyväinen sporan löytymisestä. Käykääs nyt yhdessä sporan kanssa kuuntelemassa kakapaska yhtyeen hillottua mummon vulvaa, siinä on äärimmäisen hyvä esimerkki hauskasta huumorimusiikista. Teidän meiningissä kusee moni asia, yksi on se, että "hyvästä" läpästänne ei saa paskaakaan selvää. Soundit ovat muutenkin kaoottisen huonot. Ehkä otan kappaleestanne herneen nenään ihan suotta, mutta kaipa minustakin on tullut aikuinen. vittu.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - One day 18.04.2007

Argon - One day
Soundit ovat jees, selkeät, kitara murisee tosi kivasti. Laulajassa ei ole yhtä paljon munaa kuin musiikissa ja hän keskittyy mielestäni muutenkin enemmän siihen kuinka puhtaasti hän laulaa, kuin siihen miten hän laulaa. Nyt laulussa ei ole yhtään läsnäoloa, nuottipuhtautta kyllä. Biisistä voisin sen sanoa, että God Smack pärjäsi samankaltaisella musalla, siis tekin voitte hyvin pärjätä tällä. Monipuolisuutta soundimaailmaan vaan, synaa ja perkussioita. Over and out, kasin veto!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Sikamälsää 23.04.2007

Stonecold Zombie - Sikamälsää
Täähän on oikeasti ihan mainiota poppista. Tuli vaan jotenkin sellanen fiilis noista lauluista, että ollaan menty studioon vähän käsi poskella. Lauluihin ei oltu annettu sitä menoa, mitä kappaleessa muuten työnnetään koriasti. Muutenkin paikotellen vähän laiskan kuuloista. Miksaus on ihan jees, ei mikään mahti, mutta ei tässä mitään valittamistakaan ole. "Sikamälsää kun et pussannutkaan..." :) heheh. Tämä olisi kova juttu jossain juhannusreissulla. :) Kyllä pakko antaa kymppi kun isot pojat uskaltaa tehdä tällasta imelää poppista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Lullabybye 29.03.2007

Project Peter - Lullabybye
Sanotaanhan vaikka näin.. Jos kuvauksella ollaan tosissaan, niin tämähän on tosi kaunis ja samaan aikaan melodramaattinen tuutulaulu ja mielestäni kympin arvoinen. Jos tämä on vitsi, niin se on huonoin vitsi minkä olen koskaan kuullut. Toisin sanoen, tämä on erittäin koskettavan kuuloinen, vitsinä tämä ei toimisi ollenkaan. Uskon siis, että tämä on tosissaan tehty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Hytönen - Parempi 29.03.2007

Juha Hytönen - Parempi
Hehei, tästähän tulee mieleen "Risto". Sanat ovat hauskat, soundimaailma on just sitä mitä voisi kuvitella, akustinen ja laulu. Laulut laulettu liian läheltä mikkiä, ääni särkyy ikävästi, siinä siis pieni miinus, huom. pieni. Kestosta plussaa, jäi mieleen iloisena kuuntelukokemuksena. Lauluääntäkin löytyy, tosin aina kun joku laulaa rakkaudesta aattelen, että voi vittu....onneksi tämä ei kuitenkaan ollut mikään imelä biisi, vaan aika "söpö". Jeah.. lisää matskua, kyllä tässä potentiaalia on vaikka mihin. Tarttuva kertsi aina plussaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Korven kyynel 21.03.2007

Sielu 013 - Korven kyynel
Tässäkin on sellasta kivaa itämaisvaikutteisuutta kuultavissa. :) Pakko sanoa, että oikealle panoroitu kitara silloin tällöin säröttää vähän, johtuisko liian suuresta gainista. Mutta joo, soundit olivat muuten paikallaan ja tunnelma oli erittäin lumoava ja hieno!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - reikiä... 20.03.2007

Pahaluu - reikiä...
Aika hyvätasoinen livenauhoitus, itseasiassa parempi kuin meidän studionauhoitus. :D Rentoa jammailua, vähän Pelle Miljoona tulee laulajasta mieleen. Sanat ovat hauskat, mutta vähän "hölmöt". Rehti blues meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverending - Prophecy 19.03.2007

Neverending - Prophecy
Toi rumpukone kyllä kuulostaa niin järkyltä, että huhhuhhuh... Eikö tota filliä voisi ees ohjelmoida siten että se menee nappiin. :D Koitetaan nyt kuitenkin sivuttaa se. Hyvin panoroidut kitarat, bassoa kitaroiden alta ei juuri kuulu, joten siitä ei mitään. Tää on kyllä ihan kiva kitaramasturbaatio. Ehkä bändin kanssa soitetettuna toimisi paremmin. Laulukaan ei pahaa tekisi, mutta jatka yrittämistä, siten se homma alkaa toimimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Freak Me 29.03.2007

DISTRACT RESORT - Freak Me
Elikkä, tehääs tää tällatti: +Kivan positiivinen tunnelma +Kärsivän kuulonen laulaja +Nostalgista riffittelyä -Laulajan Lordi, Ville Valo-meininki. -Kitaroiden rönkötirönköti-soundi ja riffien "A-F-G-linja", se oli vähän puuduttavaa, vaikka tosin hard rockille ominaista. Yhteenvetona aika kiva radiokelpoinen kappale, jossa on sopivasti kasarivaikutteita. Tästä on hyvä jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - The way we breed 29.03.2007

The Dead Musicians Society - The way we breed
Pakko sanoo et alun tausta kiljahdukset olivat siistin kuuloset. Pakko sanoo myös se, että jos minulla olisi levy-yhtiö niin varmaan signaisin teiän bändin. On niin valmiin ja hyvän kuulosta musaa, tässä biisissä upea laulajatar/laulajattaretkin pääsevät loistamaan, hienoa settiä! Ei mulla mitään muuta lisättävää, kaikki muu kritiikki ois samaa kun edellisessä about. Tää on kyllä parempi biisi kuin se my anxiety. jos ois arvosana 9,5, niin se ois tälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 29.03.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Tku BandStand voittajat vuodelta kettu ja muna! Ekaksi pitää sanoa, että soundit ovat kohillaan ja tuoksahtavat musamuusan ja auran panimon sekoitukselta.(?) Diggaan teidän laulajan äänestä, se on vangitseva, mielestäni hänelle voisi antaa enemmän tilaa musiikissanne, eli enemmän sellasta fiilistelyä, jossa voisitte nostaa hänet loistamaan. Tosi hyvää musaa kyllä. Ehkä vähemmän hard rockia ja enemmän riffiheviä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Etherial 18.04.2007

The Dead Musicians Society - Etherial
Tässä biisissä on ihan mieletön drive, tulee mieleen alkupään Guano Apesin tuotanto. Säkeistöissä on samanlainen meininki, ehkä vähän ahdistavampi, synat tuovat kivasti oman lisänsä. Bassossa on kivan junnaava jazz-meininki. Soundeissa on vartta, mukavan "räkäiset". Moni voisi nähdä saman huonona asiana, mutta mielestäni se tuo yhtyeellenne särmää ja iskevyyttä. Minä ainakin samaistun helposti musiikkiinne, täydellisillä soundeilla samaa ei välttämättä tapahtuisi. Vitun hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Preeriakoira 19.03.2007

Sielu 013 - Preeriakoira
Hei...tämähän kuulostaakin ihan preeriakoiran matkalta aavikon läpi. Hyvää skebailua, varsinkin itämaalaisvaikutteisissa kohdissa. Ne olivat minulle sydämenläheisiä. Vähän enemmän tarkuutta nauhoituksissa olisin toivunut, samoin paikoitellen soitossa pieniä mokia. Hyvä ja ERILAINEN biisi kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joylove - Sunset 29.03.2007

Joylove - Sunset
Aattelin heti otsikon ja genren luettuani, että voihan suden kivekset mihin olenkaan heittäytynyt. Mitä saumaa minulla on kommentoida melodista trancea, kun en oo ikinä kuunnellut yhtä biisiä enemmän. Olen erittäin pahoillani, etten voi sanoa mitään tästä, mutta on oikeastikin parempi jättää asiasta jotain tietäville oma paikkani tämän kommentoinnissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Move 16.03.2007

Disco-Elvis - Move
Voi luoja mitä Beats and Stylesiä, tällä kertaa Dj Alamolta vain on leikattu vasen kives irti. Huhhuh, tällainen musa ei kyllä mulla toimi. Laulu on epävireessä ja epävarmaa, taustatkaan eivät tarjoa mitään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - Halo 16.03.2007

Sad Circus - Halo
Laulajalla tosi hyvä ääni, mutta ääntämykseen paikoitellen huomiota. Tulee vähän Suomiaksenttia liikaa. Muut soittimet tässä onkin miksattu niin taustalle, että niitä on turha ees kommentoida. Laulu toimii. Kasin paikka.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - Without 21.03.2007

Sad Circus - Without
Teilläpä on kiva bändin nimi. Tää biisi on siitä hieno, että se vetää kuulijan ikäänkuin omaan maailmaansa. Laulajalla on muuten tosi "maaginen" ääni. Vähän sellasen 50-luvulla laulaneen mustan naisen ääni. Tosi jees musaa. Kun ootin heti jotain perus kikkeliheviä, mitä kommenttirinki on vääränään, taidanpi antaa päivän ekan kympin teidän hienolle tuotokselle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Champagne Coctail 19.03.2007

Honey Mober - Champagne Coctail
Mulla on yksi kaveri, jolle tää tippuis ihan varmana. En itse osaa oikein kuunnella tällasta "kutumusaa". Tosi chilliä, tulee hyvälle mielelle. Tämän musiikin tahdissa voisi siittää lapsen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oisko voinut olla ehkä 16.03.2007

valve - Oisko voinut olla ehkä
No hyhhyh mikä alku...lyriikoiden sanoma oli mikä? Harmittaa älyttömästi että näin perkuleen hyvässä biisissä, on näin paskat sanat. Se on vähän kuin kusis mona lisan päälle. Silloin kun ei ole mitään mistä kirjoittaa biisi, ei kannata kirjoittaa. Noh, se lyriikoista. Tässä on loistavasti yhdistetty elektronisia soittimia ja bändisoittimia, toimii tosi hyvin. Laulajalla on älyttömän kiva ääni, muutenkin biisi potkii hyvin. Sovitus ja tuotanto on kohdillaan, soundeissakin on munaa. Mutta lyriikat ovat niin kehnot, että koko biisi syöpyy siitä. lyriikat siis jättäen huomioimatta annan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Winternights 16.03.2007

Somnam - Winternights
Tää on tällasta nuotimusiikkia, toki nuotimusiikkia takan ääressä, koska tässa biisissä talvipakkasen kuuluisi paukkua taustalla. Olisin kaivannut lisää elementtejä musaan, vaikka bongoja tai djembeä. Jotain meininkiin sopivaa... Vähän kusahtanut nauhoitus kyllä, siksipä kasista tuli seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Kaikki tuntuu menevän päin seiniä 19.03.2007

Bill Cosby Show - Kaikki tuntuu menevän päin seiniä
Hienon unimainen tunnelma säkeistössä ja introhomma on muuten tosi hyvä. Laulajalla on mielestäni paljon petrattavaa, sitten sitä kaikuakaan ei tarvitse käyttää niin paljon. Soundit kohillaan, soitto kohillaan, ei laulukaan mitään huonoa tosiaan ole, vähän vireongelmia siinä ja tässä. Siisti biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Damned In sodomy (789) 28.03.2007

Gp-proggis - Damned In sodomy (789)
Aiksa tiukkoja biittejä, hurrrrrr....ei mitään järkee. :D Jotain nerokasta tässäkin on, koska tässä rummut toivivat ikäänkuin kitaran ja muiden melodiasoittimien korvikkeina ja tausta hörinä on sitä peruslinjaa. Noissa kompeissa kyllä asuu kääpiö, ne on niin kovia! HEHEHEHE...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Plastic Rubber 28.03.2007

Gp-proggis - Plastic Rubber
On muuten oikeasti joskus tosi ikävää, että nää on niin lyhyitä. Joissain biiseissä se on ihan hyväkin juttu:), mutta esim. tässä ei. Elikkä, olin juuri pääsemässä sisään atmosfääriin kun tää saatana loppu ja veti mut takaisin työhön. annan silti tälle ysin. vitututu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 16.03.2007

Malvo - Valheet
tämäkin biisi on äärimmäisen tiukkaa tykitystä, parempi kuin se toinen biisi. Kyllä tämän tahdissa tukkakin heiluisi. Kitarat ovat liian terävät kyllä, niitä pitäisi pyöristää eq:lla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 16.03.2007

Nbc - Poika
En anna arvosanaa, koska suomi rap on jotain mitä en koskaan kuuntele. Hyvät soundit ja "doubit räbäyttäjät", mutta sanoitukset kuulostaa tosi hölmöiltä. Siitä propsit, että ootte räppäreitä, mutta osaatte laulaa nuotilleen. Välijuontaja on tosi kova, onko hänen aika lähteä soolouralle(?) hehe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa 16.03.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa
Tässähän on just oikee ja rehellinen rokkimeininki. En tiedä millä ja minne teitin musaa möisi, mutta ehkä tämän musiikin tarkoituskaan ei ole myydä. :) hyvä meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slack Haddock - Numbers 20.03.2007

Slack Haddock - Numbers
Voi ketku, kun en osaa arvostaa gospel-musiikkia jo käsitteenä yhtään. Mutta jos sivuutetaan fakta, että tää on gospelia niin katotaan, mitä tästä nyt saisi sanottua. Soundit ovat kivan selkeät, laulajalla hyvä ääni, mutta vire ei oikeen pidä paikoitellen, treenillä sekin hoituu. Vähän interpolmainen setti, jos ottaa sen jeesuksen ja jumalan siitä pois. Lisää stemmoja sanon minä. Kivaa, että ootte löytänyt elämäänne jotain maallisesta suurempaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa 20.03.2007

Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa
Huhhuh, että mitkä tuhnusoundit. Kellari, autotalli vaiko treenikämppä? -siinä arvuuttelua. Onneksi laulu tuli kehiin niin voimme kehittää muutakin kuin soundikeskustelua. En ole koskaan ymmärtänyt tätä "variksenkarkoitus"-laulutyyliä, mutta se on vissii jotenkin "true" tai jotain...se kuitenkaan ei kuulosta mun korvaan hyvältä. En suhtaudu muutenkaa black metalliin positiivisesti, mutta jos jotain hyvää sanoisin vaihteeksi. Laulatte suomeksi, joka ainakin on "true". Siitä myös plussaa, että kappaleessanne on melodiaa, vastoin kuin black metallissa normaalisti. Sori, mutta on pakko antaa kutonen...soundit ovat liian huonot ja äänite, musiikin kera, kuulostaa mun korviin juuri kutoselta. No hard feelings..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele S. Ojanen - Uskotteko ihmiseen? 08.08.2007

S. Ojanen - Uskotteko ihmiseen?
Pakko myöntää, että ensin kappale alkoi naurattaa: laineet, meri jne. Mutta koska kuuntelin kappaleen loppuun, onneksi kuuntelin, huomasin että "täähän kehittyy" ja biisin jälkeen jäi sellanen olo, et "toi oli tosi hyvä". Yllättävää, että suomenkielellä ei voi tehdä uskottavia sanoituksia. Jos sama ois ollut englanniksi, niin ois menny ihan kybällä. Se on jännää, se...se... Englanti. Se on niin jännää...Tärkeintä kuitenkin, taas yksi mielenkiintoinen ja hyvänkuuloinen projekti, tosiaan vielä suomenkielinen. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Lost in Mexico 20.03.2007

Urban B2 - Lost in Mexico
Aika tylsä biisi, vähän tällanen beats and styles henkinen, ihan hyvän kuulonen kyllä, myönnetään, mutta jotenkin tässä jää kaipaamaan jotain lisää. Ehkä joka hienon hauska biitti oisi voinut tehdä tempun, en tiedä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torinkulma - Uraputkiapinat 20.03.2007

Torinkulma - Uraputkiapinat
Hyvät soundit, hauskat sanoitukset :), tarpeeksi chilliä ja yksinkertaista mun makuun. Onneksi 3m 30s biisi syttyy vihdoin hyvällä RHCP tyylisellä funkkiväännöllä. Aika jees, ei mikään hitti biisi, mutta tarpeeksi reissumiesveto kasiin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN 19.03.2007

HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN
Eipä oo muuten aikasemmin tullut "emo"a vastaan kommenttiringissä. Enkä tätäkään ehkä emoksi kutsuisi, vaikka tässä vellotaankin itsesäälissä niin, että alkaa melkeen tulemaan itsetuhoinen olo. Kyllä tätä sitten voi kuunnella kun on siinä rajalla, mutta nyt oon liian iloinen tälle musalle. Propsit silti joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insani Dei - Ikuisuuden varjo 19.03.2007

Insani Dei - Ikuisuuden varjo
Kivat selkeät soundit, ehkä vasenta kaiutinta on painotettu vähän liikaa miksauksessa. Laulu on liian upotettu mielestäni, ei saa oikein selvää paikoitellen. Tässä progessa maistuu vähän "tehdään progea" -henki, vaikka nimenomaan proge on progea ainoastaan kun sitä ei tehdä tietoisesti. tai jotain...hyvää musaa silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Fill Me In 18.04.2007

Giuse - Fill Me In
Hienoa tunnelmaa tarjotaan tässä kipaleessa oikein tuutintäydeltä. Kivan kuulosia efektikikkailuja. Kappale maalailee sellaista autiomaameininkiä, ikuista kävelyä siellä jossain ilman vettä. Laulajalla on tosi siisti ääni ja se vain paranee paikottaisesta säröytymisestä. Tästä tulee mieleen jokin toinenkin artisti, en vaan saa oikein kielenpäälle mikä. Kestosta voisi sen verran sanoa, että olisi voinut kestää kauemminkin. Nyt se jäi jotenkin vajaaksi, ihan kuin 7 minuutin biisi olisi leikattu 3 minuuttiin. Joka tapauksessa vangitseva kappale, tätä kuuntelisin pidempäänkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Odds For Survival 16.04.2007

Giuse - Odds For Survival
Hienosti TOOL:mainen alkufiilistely, pakko heittää ilmoille kysymys: Jos tämä on tehty jo 1999, miksi laittaa se 8 vuotta myöhässä mikseriin? Biisissä on sellanen yleinen massamusiikin faneille vittuilu fiilis, äänet, kaiut ja epämääräiset melodiat eivät loksahtele helposti paikoilleen. Kappaleen viimeiset 15 sekuntia olivat kuitenkin hienot. Niissä koko sekamelska nivoutui hienosti kohdalleen. Jotenkin välibiisimäinen tää oli, mutta eipä paskempi sellainen!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Credo 23.04.2007

Giuse - Credo
Jälleen äärikummallinen biisi, siis äärikummallinen kaikille muille paitsi Giuselle. Oikeaa meininkiä, kansanmusiikkia, en tiedä minkä kansan, mutta varmasti jonkun kansan. Ehkäpä tämä on sitten sitä Giuse-kansan musiikkia, tai jotain... Pakko sanoa, että harvinaisen laadukasta Gospelia, koska normaalisti Gospel on kermaisesti sokerin kera Jeesusta ylistävää homoilua, tässä taas oli kunnon kärsimystä ja häpeää. Hyvän kuuloinen joiku, voisitte laittaa stemmalaulantaa enemmissä määrin, rahkeet kuitenkin siihenkin riittäisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Random Victims 16.03.2007

Denyall - Random Victims
Soundit kuulostavat siltä, että musiikki olisi miksattu valmiiksi, sen jälkeen vedetty pitkän metalliputken läpi konkkamikkiin ja sen jälkeen masteroitu. :) Ihan kiva biisi, mies laulaja antaa hyvää vastapainoa hentoääniselle tytölle. Hieman epävarma meno sillon tällön ja jotenkin tuntuu siltä, että biisin "kohokohtaa" ei oikein ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Face Off 19.03.2007

Sonicmind - Face Off
Onpas hauska komppi säkeistössä, siitä plussaa. Soundeissa liikaa diskanttia, alkaa korvat puutumaan. Mutta tässä huolenaihe, laulajalla on hyvä ääni, niin säkeistöissä, mutta mites bridgen kanssa....aijaijia. Ei muuten toimi tuo meininki. Pysy cleaneissa, ne toimii tosi hyvin! Ihan hyvä biisi tuota yhtä kohtaa lukuunottamatta, ainiin ja lisää bassoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch? 19.03.2007

Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch?
Kiva lo-fi meininki, ehkä vähän lo-fi, koska musasta ei juurikaan saa mitään selvää. Arvostan kyllä tällasta läppää, vaikka myönnetään etten jaksanut nauraa tälle. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain 16.03.2007

Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain
Kuulostaa muuten ihan nirvanalta joka on vedetty ison flanger-efektin läpi, aikas hauskaa efektileikkimistä. Mitäs tästä sitten sanoisi tai arvostelisi, jaa-a... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Sleeper Cell 20.03.2007

Necessary_Evil - Sleeper Cell
Alussa tuli sellanen fiilis, että voi ei, tää on taas näitä "kikkeli"-biisejä. :D eli riffii riffin perään ja sit joku "ihan vitun magee" soolo. Mut eipä nyt ihan kuitenkaan... Sitten huomasin yhden hauskan sattuman, teiän virvelisoundi kuulostaa ihan pakkausmuovin kennon poksauttamiselta, testatkaa vaikka ja huomatkaa. No se ei välttämättä naurata teitä, mutta musta se oli tosi hauskaa. No itse musiikkiin: soundit rumpuja lukuunottamatta ihan hyvät laulussa liikaa kaikua ja basso, liian vähän keskipäätä ja diskanttia. Ei tässä musassakaan mitään molottamisen aihetta ole, perus hard rockia mun mielestä, tai heavy metallia, ihan miten vaan... 2m 10s kohalla tuli ihan vitun kova riffi, mutta sitten sekin piti eliminoida, miksi? siitä ois voinu tehän biisin. ja ainiin kyllähän se "ihan vitun magee" soolokin sieltä sitten tuli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight 20.03.2007

Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight
Jäin ihan lumoihini ja unohdin, että tähänhän piti kirjoittaakin jotain. Jänniä rytmien kääntämisiä ja tosiaan tosi lumoavaa musaa. Sanotaan, että kaikki mitä tässä oli, oli hyvää. eikös se sitten ole onnistumisen merkki, minusta se on kympin merkki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Journey 20.03.2007

Archaic - Journey
Miellyttävän pehmoiset soundit. Eihän tämä varsinaisesti mitään uutta tarjoa genrelleen, mutta lopputulos: hyvin tuotettu kokonaisuus, joka ei onnu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 16.03.2007

Control Banned - No Place Like Home
Siistit rumpukompit. Pakko sanoa, että ihan liian diskanttivoittoiset soundit mun makuun, eli lisää alapäätä kaikkiin soittimiin, paitsi lauluun. Hyvää matskua muuten ihan oikeesti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kaikki on toisin 20.03.2007

DuO KäSäMä - Kaikki on toisin
JESS!!! luin tuosta, että tämä ois valssia, ja tämä oli. Vanhana karaokejuontajana tämä tuo niin paljon muistoja mieleen. Jes jatkakaa valssi-linjalla, hyvät sanoituksetkin vielä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 16.03.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Mikäs ihme nimi. :D sai heti mielenkiinnon syttymään. Laulajalla hyvä ääni ja artikulaatio. Soundit kunnossa. Biisi ei käy tylsäksi missään vaiheessa, vaikka toki jää sellainen olo että jotain puuttuu...sitä jotain(?) kasin veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Gummijammi 29.03.2007

Electric Lady Band - Gummijammi
Gummi Jammi.:DDD ei voi olla, ei on se! En oo koskaan Jazzia kuunnellut, niin on vaikea sanoa ainakaan mitään rakentavaa palautetta. Puhun siis siitä, mistä jotain osaan sanoa. Eli: Soitossa ei mitään mottimista, kitaristilla on homma kasassa kuin milläkin legendalla. Miksauksessakin on tälle musalle toimivat soundit ja paikoitellen tulevat synat antavat hyvät värin musaan. Sähkörummut ois voinu korvata oikeilla, jos vaan löytyy joku joka soittaisi noin tarkasti. Pakkohan tästä ysi antaa, omassa tyylissään varmasti cutting edge.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Uni 20.03.2007

PahaTuuli - Uni
On kyllä tuotetun kuulosta, siis "hyvän" kuulosta. Mutta biisistä, stemmat plus, plus! Sanat miinus, miinus! Soitto on tiukkaa ja soundit hyvät, kuuntelisin kyllä radiosta useampaankin kertaan. On pirun hyvä biisi. Jäisin vaan ikuisesti kiroamaan sitä, että ompa imelät sanoitukset. ja hyhhyh. mutta pakko diggailla silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 16.03.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Kyllä Kari osaa hommansa! Soundit ovat hyvät ja "raikkaat". Säkeistöön asti uskoin pitäväni musiikistanne, mutta tää speed metal ei oikein toimi meikäläiselle. Annan arvon kuitenkin yhtyeellenne tiukasta soitosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Lehmipoika 19.03.2007

Lepakkotiimi - Lehmipoika
En diggaa suomi hip-hopista, mutta en jätä kommentoimatta. Suomi hip-hop:kin tarvitsee rakentavaa palautetta. Soudeista, hieman tunkkasta vaikka kaikki vaikuttaisikin olevan kunnossa. Nauhotusvaiheessa ollut ongelmia(?). Hyvät ja hauskat riimit, teillä on hyvä meno. Suomi Hip-hopin eliittiä ootte, tämä ei herättänyt vastenmielisiä reaktioita meitsissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - No Stone Unturned 20.03.2007

The Charming Stranger - No Stone Unturned
Aika mystinen meininki. Mulla on käsite trip-hop ihan uusi. Tässä tulee kyllä sellanen sohvalle jumiutuminen liiankin hyvin mieleen...huhuhu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Voces intimae 16.03.2007

Ghost Trio - Voces intimae
Hauska bändin nimi. Vähän deftones:mainen laulu, siististi alavireinen. Nyanssivaihtelusta plussaa. Muu bändi jää miksauksessa pahasti laulajan varjoon, mutta ehkä niin oli tarkoituskin käydä. hyvää matskuu...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Harsh Moments of Reality 20.03.2007

Swamp Intention - Harsh Moments of Reality
Pakko heti molottaa siitä, että biisi on miksattu niin hiljaselle. Ei se oikeasti kyllä yhtään haittaa. Äänimaailma kuulostaa onnistuneelta ja virheettömältä, jotenkin kivan lapsekkaat soundit. Laulun kanssa ois voinu toimia paremmin. Nyt kappale säilyttää kuitenkin Callistomaisen raukean tunnelman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Roaming 16.03.2007

Mind's Pressures - Roaming
Piristävän kuulosta. Laulajan osuudet tosi hyviä, vähän ääntämistä pitäisi huomioida. Soitto tiukkaa ja ei sovituskaan todellakaan jätä kylmäksi. Kivan "korn"-vivahteinen... Voisin kuunnella lisää teitin matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Nouse 20.03.2007

ranca - Nouse
soosoo, kielien liukimis ääniä ja "uups" laukauksia kitarassa, ei oo siistitty. Muuten soundit tosi hyvät ja poprockille ominaiset. Propsit, että laulatte suomeksi, tekee musallenne oikeutta. Laulussa ehkä vähän liian poppis-soundi. Hyvää laulua, eikä moittimista kertsin tuplauksissakaan. Ei tämä kappale mitenkään ihmeellinen ole, mutta hyvältä soundaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Piirileikki 19.03.2007

ranca - Piirileikki
Hyvä elektropiano-soundi. muutenkin tosi pirtsakka ja hyvän kuulonen biisi. Ehkä vähän lisää "ylimääräsiä" soittimia olisi voinut olla. Tokko kaikki mitä purkititte kuulostaakin varsin hyvältä. Laulusta sitä, että liian kliinisen kuulosta ja stemmalaulut ei oikein toimi. Tällasta tällä kertaa, ysi lähtee näillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA2000 - Intro 19.03.2007

TPA2000 - Intro
Nyt sitä alkaa miettimään, että tuliko päätös tehdä instrumentaalimusaa sen takia, että ette halunneet laulajaa, vai siksi, että ette saaneet laulajaa. Joka tapauksessa laulun tarpeessa tämä tuotos on. Kaikessa lyhyydessään erittäin pitkäpuista hommaa, jotain tästä joka tapauksessa puuttuu. Hienoja terssejä kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahtomo - Musta todellisuus (demo) 19.03.2007

Tahtomo - Musta todellisuus (demo)
Kitara on erittäin yksinäisen kuuloinen ja haiskahtaa Metal Zonelle. Soundeissa muutenkin olisi paljon hiomista. Ärsyttää hieman toi riffi, se on niin clicheinen. Laulajalle plussia, pitää homman hienosti kasassa. Yllättävän hyvää musaa, jos ajatellaan asia siltä kantilta, että en diggaile mätöstä juuri yhtään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Sormimorsio 19.03.2007

T.Rautakari - Sormimorsio
Oikeen kiva panorytmi tässä biisissä. Itseasiassa pornoleffan soundtrackiltähän tää kuulostaa. Laulajalla on kiva ääni. Musassa on liikaa kaikua mielestäni. Sanoitukset ovat hauskat. Hyvää stemmalaulua ja siitä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawn of the Break - Fire's Gone 21.03.2007

Dawn of the Break - Fire's Gone
Hyvät grungeskebat, ja miksauksessa ei muutenkaan moittimista. Laulussa on joku kumma efekti, tai sitten muuten vaan "heiluu" pinnalla. Kivan "muse" sävytteistä, englantilaisgrungea. :D kivat taustalaulut. Toimiva kokonaisuus, joka potkii eteenpäin kuin kiimanen hirvi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emellan - Mitä tapahtuu nyt? 20.03.2007

Emellan - Mitä tapahtuu nyt?
Itseasiassa kuuntelin pari teidän biisiä ennen kun soititte Turun S-Osiksella. Sain tosi hyvän kuvan musiikistanne ja diggailin tosiaan. Hienoa, että nyt pääsen kommentoimaankin teitä. Elikkä teillä on sellanen "Scandinavian Music Group-hauskanpito" soundi, se on varmaan se siistein juttu. Se on se juttu, joka alkaa kiehtomaan kuunnellessa. Vokalistilla on tosi hyvä ääni ja stemmat toimii kuin nalle-puuro. Hyvää poppia, jota voisin joskus kuunnella radiostakin. Monipuolisuus on myös bändille ominaista, biisit eivät käy tylsiksi. Sanoituksissakaan ei mitään moittimista. Hyvää ja tiukkaa tavaraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 16.03.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Teillä on hyvät soundit trash metalliin, tähän meshuggah mättöön ei oikein toimi, liian suttusta. Bändin nimi on paska ja kliseinen, soitatte niin hyvin että ansaitsette paremman nimen. Kaikki toimii hyvin, lyriikat vähän takkuilee ja ne ovat aikas lässyä. Hyvää musaa, soo soo nimestä ja lyriikoista, ainiin...ja soundeista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 16.03.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Heipä hei. Laulaja oli mukava yllätys. Vähän Oasis:mainen viba tässä biisissä. Tämähän on sitä niin sanottua Brittipoppia. "Sataa, mutta se ei haittaa koska me tehään musaa" Hyvä biisi. Hyvät soundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Vastuuttomat 20.03.2007

Grosal - Vastuuttomat
jeah, hardrockia.. Erittäin nopeatempoista hard rockia. Laulajalla on ääni paikallaan, ei vireys-ongelmia. Kitaristit soittavat erittäin tiukasti, mutta rytmiryhmälle menee tästä biisistä isoin kiitos. Ongelmana on vain se, että tässä ei oikeen oo mitään koukkuja, kuulostaa vähän väkisin tehdyltä biisiltä. Sävellykseen siis enemmän huomiota ja tiukkuutta laulumelodioihin. Rumpusoundit on muuten pirun hyvät!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - The First Wave 20.03.2007

Still and All - The First Wave
aika siistiä. tää tosiaan on sellasta trailerimusaa, sulla on homma hanskassa! Tosiaan, tällaista ei ihan lekaposkessa tehdä, vaatii taitoa. propsit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Osiensa summa 20.03.2007

Luotsi - Osiensa summa
Rytmiryhmälle propsit, tosi tukevat biitit. Hyvää suomirockia, suoraan radiosta. :) Onhan tässä vähän tällasta Wig Wam/Dave Lindholm meininkiä, tosi kyllä tässä vähän modernia rockiakin on mielestäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Make My Day 30.03.2007

Mind's Pressures - Make My Day
Tässä on sellasta hauskaa panteran ja ill niñon sekoitusta havaittavissa, tuo djembe on kyllä niin makoisa mauste teiän musiikissa. kahen ja puolen minuutin kohalla tulee vitun hyvä kohta, yksinkertainen, mutta toimiva. Samaa mitä muistakin biiseistä voisin teille sanoa, paketti on kasassa, tarttette vain levy-yhtiön!! Tää oli kyllä kybän veto ja uudestaan soimaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari Viitaniemen menetys 20.03.2007

Rami Airola - Sankari Viitaniemen menetys
Luin sun profiilisivuilta noita tekstejä ja oli ihan pakko kuunnella, vaikka aattelinkin sulkea kommenttiringin tältä päivältä. Eli joo, kasari paistaa kyllä läpi selkeästi. Tässä on tällanen "voittaja"-fiilis! Toisto kunniaan, tämähän sopisi hyvin vaikka bionic commandon sound trackille. Arvostan tällaista musaa tosi paljon, siksi läväytän sulle kybän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Soul Trip 20.03.2007

Soul Trip - Soul Trip
Kestosta plussaa jo sen takia, että kaikki kommenttiringin biisit tuntuu kestävän 5-6min., se vaatii keneltä tahansa liikaa. Tässä oli reipas tunnelma, hyviä soitinsoundivalikoimia, enkä ees kuullut tästä sitä aloittelijamaisuutta. Hyvää savuista klubimeininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 16.03.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Helvetin hauska biisi, jos täs siis on läppälyriikat. Hyvät soundit, tarkkaa soittoa, hieman onton kuulonen paikotellen, varsinkin säkeistöt tarvitsevat jotain "kyytipoikaa". 2min kohalle lähtee kivan kuulonen syna. Reipas meno!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Orchestral (toiminta) 16.03.2007

Carbon Sounds - Orchestral (toiminta)
No tässä on jotain mitä ihan ketä tahansa ei osaa tehdä, toimiva orkesterisovitus, joka voisi hyvinkin olla vaikka indiana jonesin soundtrackilla. hatun nosto ja propsit sinne. harmi, että kohtaus oli niin lyhyen länkä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhaa Camaa - G- Agent 15.03.2007

Wanhaa Camaa - G- Agent
Kaiken sen rakentavan palautteen jälkeen, jota olet VSP:n biiseihin kirjoittanut on minun aika antaa tänne päin vähän palautetta. Ensinnäkin, et ole kädetön nauhoittaja, sen voin sanoa jo siitä hyvästä, että olet taitavasti sovittanut GP:n soundit yhteen oikeiden soittimien kanssa. Mutta itse asiaan.. Biisissä on paljon hyviä juttuja, kaikessa lyhyydessään, läpi paistaa system of a downin melankoliset lauluhuminat, GP-proggikselle ominainen groovy, loppu onkin sitten minullekin vierasta. Nauhoituksesta tulisi sanoa, kaikki soittimet ovat hyvin purkitettu, ei piikkejä, ei balanssihäiriöitä. eritelty: Kitara: toimii koko biisin läpi hyvin, erityisesti hevikohdissa on erittäin rouhea soundi, "säkeistöihin" olisi voinut laittaa toisen skeban korkean melodian alle täytteeksi, oikea laita jää vähän orvoksi. hevikohdan olisi voinut tuplata niin että vasemmallakin olisi skebaa, ikäänkuin antamassa pohjaa kuorolauluille. 50s. alkaa kiva homma jossa pan:it ovat kivasti sommiteltu. 1m 15s. särötuplaus olisi taas ollut paikallaan/synan sijoittaminen vasemmalle stereokuvassa. tällasta skebasta. Syna: nerokas, luo tunnelmaa ja on kappaleen sielu. Leikkii mukavasti kitaran kanssa koko kappaleen läpi. Tästä ei mitään uutta, mitä ei edellisessä mainittu. Basso: Basso oli kanssa hyvä, hieman botnea ehkä lisää antamaan ballsseja tähän menoon. Tiukka ja varma bassoriffi toimii aina. Rummut: Ohan se sanomattakin selvä, että GP:llä tehdyt rummut imee paskaa oikeihin rumpuihin verrattuna, soundeissa, mutta olosuhteet mukaanlukien rumpujen miksaus on paikallaan. Kuuluvat selvästi, mutta ei liian kovaa. Sormen napsautukset ovat hyvä ratkaisu, mielenkiinto kasvaa tällaisista pienistä jutuista. Laulu: hyvin kaiutettu yhteen, onkohan tuossa synakin joukossa saw toothilla(?), ei epäpuhtauksia. tsig-tsig-tsig -kohta loistava! Kokonaisuudeksi siis melkoisen hyvä miksaus ja tykki biisi, Simo Sitruuna voisi melkein korvata Zombisnaken, huom. melkein. Suosittelen että nostat vielä parilla dB:llä volyymia ja kompuroit hieman välttääksesi piikit. Kettu kuittaa. Hyvää jälkeä Pyry!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Yoöh (Part1)Remix 16.03.2007

Tyylisekous - Yoöh (Part1)Remix
Tää on sellasta musaa, jonka tahdissa juodaan kaljaa bileissä. Ei mitään ihmeellistä tässä biisissä, simppeliä ja chilliä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 19.03.2007

Stab Happy - Ammo
Hyvät soundit, hyvä miksaus. Pellit ehkä vähän kärsineen kuuloset, voipi johtua mp3-äänenlaadusta. Kiva ääni naislaulajalla, tulee Patti Smith mieleen, komiaa. On muuten vähän Guano Apesia joukossa, tosi hyvä bändi. Tätä lisää kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 20.03.2007

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Muistaakseni diggailin teiän musasta viimeksi kun sitä tuli kommenttiringissä, eilen(?). Niin teillä oli helvetin hyvän kuulonen Guano Apes henkinen laulajatar. Eikä voi sanoa, että tämäkään biisi kylmäksi jättäisi. Ehei, samaa hyvää Stab Happy-matskua. Soundit hyvän kuulosia ja ai että tota laulajaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 16.03.2007

Pyromaniac - LÄPI
En tiedä ketä tätä biisiä on 2000 kertaa ladannut, mutta voin vannoa, että tämä oli minun ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tämän biisin lataan. Soitto on kyllä kohillaan, mutta en kuulu niihin ihmisiin, jotka kutsuvat tätä "musiikiksi". Enemmänkin paskaksi tätä voisi kutsua.... On sitä pojat niin saatanan kovia jätkiä kun tällasia biisejä tekee.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Paint You to Pieces 16.03.2007

Faro - Paint You to Pieces
Alku kuulostaa miltein black metallilta, johtuu varmaan noista mollisynista. Säkeistössä laulu tuo vähän happomaisen meiningin ja kertsissä rockikin alkaa paistamaan läpi. Voisi olla kiva eksperimentaatio poistaa hieman säröä kitaroista ja laittaa basariin lätinän sijasta jytyä. Saisi enemmän rock-soundia ja vähän vähemmän black metallia. Mielenkiintonen ja piristävä kappale tavallaan. Laulajalla siisti ääni!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 16.04.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Pump- pump- pump. Mutta ei se mitään.. Rytmiryhmän puuteellisuus korvaantuu ainakin osittain itsesoitetun kuuloiselta bassolta, eli bassoraita on kait ihan oikeasti soitettu, eikä mikään sample. Vaikka se olisikin sample, niin plussat siitä, että kuulostaa niin aidolta. Hauskaa soundikikkailua, rullaa erittäin fiinisti eteenpäin. Vähän ehkä melodiaa enemmän olisi voinut toivoa, toisaalta housen on tarkoitus syttyä hitaasti, jos nyt ihan oikein ymmärrän. puolen tunnin kohille sitten se melodia pätkä. :) En oikeen tästä musagenrestä tiedä, mutta minuun korvaani tämä ainakin kuulostaa hyvältä genrensä edustajalta. Soundit tosiaan oli hyvät, pakko mainita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft) 20.03.2007

The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft)
Jeh, ei tarvinnut ees oottaa kauan niin tää tuli täältä. Yhtä hyvä meininki laulussa kuin viimeksikin, tosi hyvä ääni äijällä. Tässä biisissä ehkä vielä paremmat riffit kuin siinä avausraidassa. jeah.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft) 20.03.2007

The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft)
Tämä ainakin soundien puolesta kuulostaa ihan oikeassa studiossa nauhoitetulta. Kivaa KoRn-tuntumaa havaittavissa, ennen pompöösiä kertsia. Tosi hyvän kuulonen biisi, vaikka tosin "one, two, three, four" ei toimi! Laulajalla on tosi kiva ja paikoitellen kärsivän kuuloinen ääni. Tässä on niin paljon potentiaalia, että faniudun ja kuuntelen joskus lisääkin teidän matskua. Hyvä Äijät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Floating Gyrolactarius 19.03.2007

Project Peter - Floating Gyrolactarius
Hehe. I liiiikkeeee! Mää en tie mikä tässä musassa kiehtoo, mutta ainakin se on löytänyt kuulijakuntansa! Pieni biitti taustalle ja menoksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 16.03.2007

Ever Since The Day - Crash
Joo, oonkin meinannu kirjottaa teille kommenttia jo aiemminkin, mutta nyt sattu niinkin hyvä juttu, että kappaleenne tuli kommenttiringissä. Elikkä ensinnäkin toivotan teille hyvää Tku band stand finaalia, uskon voittoonne, koska kilpailijanne soittavat huonoa musiikkia. Mutta...Biisi on erittäin hyvä, ehkä vähän liian perus, tarkoitan että liian tasapaksu. Kaikki kuitenkin on hyvin vedetty ja syvästi harkittu. Radiovalmista rockia! mutta onnea matkaan lauantaina tosiaan....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poisontruck Immigrant - Breakdown 21.03.2007

Poisontruck Immigrant - Breakdown
Kuvaus sopii varsin hyvin tähän, mutta hei...en arvostele sen enempää kun ambient-kikkailu ei ole tuttua. En osaa sanoa mitä pitäisi mielestäni parantaa ja mikä oli huonoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 19.03.2007

Urban B2 - Tahdotko?
Voihan kalskea kettu sentään...en osaa sanoa tällasesta musasta mitään. Pakko kuitenkin sanoa että toi napsu haikka on hauska! En sano mitään muuta kun en mitään genrestä tiedä.

Sivu: 1 2