Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Making it worthwhile 05.02.2007

SnowAngel - Making it worthwhile
Okei, ensin plussat: Intro kuulosti hyvältä ja siinä oli toimivia ideoita. Itse biisi lähtee myös rakentumaan kivasti ja rytmitys toimii mielestäni hyvin. Tietty tunnelma säilyy koko biisin ajan erittäin hyvin. Tuo pääleadi on hieman pliisun ja muovisen kuuloinen - en oikein tykännyt. Rytmipuoli tuntui myös hieman vaisulta. Veikkaan, että tarkoitus olikin pitää rummut hieman syvemmällä miksauksessa, mutta itse olisin ehkä kaivannut tähän hieman vahvempaa "biittiä". Kokonaisuutena tämä on jälleen kerran erittäin hyvä biisi ja jää pyörimään soittolistalle ainakin vähäksi aikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Unpleasant shades of gray 24.01.2007

Crimson Lotus - Unpleasant shades of gray
Ohhoh, soitto on taas pykälää tiukempaa kuin edellisellä julkaisulla. Ihan sama, vaikka vaikutteet vähän kuuluisivat, kun homman hoitaa näin tyylillä. Härskimpiä syntikoita, huutoa ja yleisestikin synkempää ilmaisua voisi mielestäni viljellä laajemmaltikin: Nuo elementit toimivat mielestäni tässä biisissä erittäin hyvin. Toi 3:03 -kohta meni tosin hieman Rhapsodyksi ;). Minua ihmetyttää tässä suuresti miten tämän kaliiperin orkesteri liikkuu edelleen vapaalla jalalla: Kiinnostusta luulisi löytyvän, jos promotusta on vähänkään harrastettu. Katsotaan uudestaan vuoden päästä - tahti teillä ainakin on hyvä :).

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Dark Blue 13.08.2007

White Genesis - Dark Blue
Tämäkin kolahti mukavasti, tuo mieleen Yoshikin paremmat pianoballadit, kaiken kaikkiaan hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Shadows In The Sky 24.01.2007

Chelony - Shadows In The Sky
Tykkäsin rumpusaundeista, hyvin tehdyt. Kitarasaundi oli aika mielenkiintoinen: Minuutin kohdalla luulin kuuntelevani Shadow Galleryä. Kitaroita olisi voinut myös hieman paksuntaa ja levittää (nyt ne pörisivät vain keskellä). Puolivälin kuiskauspätkä oli hieno (siihen olisi voinut kokeilla pientä ping-pong -tyylistä viivettä). Miksauksessa on myös selkeästi korvilla havaittava kuoppa alamiddleissä/yläbassoissa, jonka takia se tuntui hieman ohuelta (tavoiteltu efekti?). Muuhun biisiin olisin toivoinut enemmän tuoreita ideoita - osa riffeistä ja lickeistä oli aika kuluneita. Edellisen kommentoijan mainitsema epätarkka soitto ei häirinnyt allekirjoittanutta. Harkitsisin syntikoiden runsaampaa käyttöä. Niitä oli mielestäni käytetty erittäin hyvällä maulla ja ne tukivat biisiä hyvin. Yleisesti ottaen pidin tästä kovasti ja kuuntelin useampaankin kertaan. Jään odottamaan mielenkiinnolla seuraavia tuotoksia, koska suunta näyttää olevan nousujohteinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Howl 13.08.2007

White Genesis - Howl
Huu, tämä on hyvä, X Japanit on kuunneltu ja parhaat puolet omaksuttu. Biisissä on pari hieman riitelevää sointukuljetusta, mutta eivätpä ne progessa niin haittaa :). Tällaista voisi kuunnella paremmalla tuotannolla enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Rakkauden Uhrit 24.01.2007

Kongo - Rakkauden Uhrit
Oo, hyvin soitettua ja sävellettyä suomenkielistä rokkia, tykkään. Biisissä oli paljon hyviä koukkua - ei mennyt liian kertosäerokiksi. Saundit ovat hyvät ja selkeät demotasoiseksi äänitteeksi. Hieman kaupallisempi jytäsaundi toimisi myös varmasti tällä biisimateriaalilla. Valitan, en yksinkertaisesti keksi tästä mitään pahaa sanottavaa, kuuntelin tämän useampaan kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jossain Kaukana 24.01.2007

Kongo - Jossain Kaukana
Perustoimivaa rokkia hyvillä saundeilla (jytää saa toki aian olla vähän lisää :). Tämä biisi ei tuo genreen mitään uutta, mutta näin tyylikkäitä vetoja kuuntelee mielellään. Kitarasoolo oli hyvä - aiheutti mukavan "mitä ihmettä tapahtui?" hetken :).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evelen - AAC 24.01.2007

Evelen - AAC
Hyvä biisi, menevää perusrokkia. Sävellys on toimiva: En löydä mitään moitittavaa. Saundit ja hieman epätarkka soitto/laulu (ääni oli tosin hyvä!) häiritsevät ainakin allekirjoittaneen kuuntelukokemusta. Tämä kolahtaisi helpommin hieman paremmin toteutettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 24.01.2007

Chelony - Far Away
Taitavaa soittoa ja hyvät saundit, tykkäsin. Biisinä tämä tuntuu ehkä hieman keskeneräiseltä (huutaa kiippareita ja laulua, yllättäen :). Toivottavasti soittokavereita löytyy: Useampi kokki toisi tässä tapauksessa soppaan hieman lisämausteita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 24.01.2007

Aeiouaih - Regression
Jälleen kerran hyvä ja tunnelmallinen biisi. Tässä oli erittäin toimiva rakentelu. Allekirjoittanutta miellyttivät suuresti paikoitellen hädin tuskin kuultavissa olleet taustalaulut. Loppu ärsytti jälleen kerran: Tuntui, että biisi olisi vasta voinut lähteä käyntiin, kun se jo loppui. Tässä oli kuitenkin mielestäni ehdottomasti toimivimpia juttuja, tykkäsin suuresti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - She's So High 24.01.2007

Rabble At Therapist - She's So High
Hyvä biisi-idea, aika pahasti ontuva toteutus. Epäilemättä timangia tiukemmalla soitannalla ja paremmilla saundeilla, mutta ainakin tämän perusteella matkaa on vielä melko lailla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 24.01.2007

Aeiouaih - Vertical
Huh, tässä oli tosin paljon tavaraa taustalla, vaati useamman kuuntelun päästä biisiin sisään. Tykkäsin monipuolisesta soitannasta, mutta laulutapa häiritsi ainakin allekirjoittanutta. Biisi loppuu myös harmittavasti kesken ja jättää ikävän "tässäkö se nyt oli" -tunteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Doze off when walking 15.09.2006

SnowAngel - Doze off when walking
Hoo, träkkerijazzfunkjotain, loistavaa :). En keksi tästä mitään pahaa sanottavaa - tämän kuuntelusta tuli oikeasti hyvälle tuulelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Lonely spirit 15.03.2006

SnowAngel - Lonely spirit
Yön tuntien fiilistelyvedoksi erittäin mallikasta jälkeä. Tätä oli ihan mukava kuunnella, joskin biisiä oli ehkä venytettyä vähän liikaa (kahden soinnun biisit ovat ihan ok, mutta välillä olisi voinut moduloida). Biisi on myös luonteeltaan sellainen, että tämä olisi pitänyt melkein soittaa träkkeröinnin sijasta - kulmikkuus häiritsee välillä. Toteutus on erittäin toimiva, varsinkin kun ottaa huomioon, että koko veisu on tehty yhdellä ilmais-VST:llä. Rummut tahtovat jäädä miksauksessa vähän peittoon, niiden soisi soivan hitusen kovemmalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mystran - Dieselvalaiden Kevätretki 27.12.2005

Mystran - Dieselvalaiden Kevätretki
Hoo, Dieselvalaat lähtevät kevätretkelle ja soittavat matkalla didgeridoota. Kello neljän biisit ovat aina täyttä Parhautta, eikä tässäkään tehdä poikkeusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut 27.12.2005

Sulauma - Huurut
Emmä näistä mitään tajua, fanitan vain ;). Tähän siis tarvitsit sitä vinyylisimua. Omaan korvaan kappaleen pelkistetty saundimaailma ja selvästi tarkkaan valitut saundit kuulostivat varsin hyvältä. Melodia kuulosti paikoitellen melkoisen tutulta (OMF 2097?), mutta moisilta yhteensattumilta ei voi välttyä. Ihan parhaimmistoa siitä vähästä, mitä olen tätä tavaraa kuullut, onnittelut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Torn 27.12.2005

Crimson Lotus - Torn
Intro, Dream Theater - Learning to Live, melkoista samankaltaisuutta :). Jos Nightingale oli Dreamscapen kuuloista, niin tämä on sitten I&W -aikaista DT:tä. Soitanta on erittäin taitavaa ja saundit ovat ihan ok. Rummut ovat mielestäni hieman vaisut, saisivat potkia enempi. Vokalisti kuulostaa DGM:n Titta Tanilta ja musiikillisia vaikutteita on mielestäni kuultavissa myös siltä suunnalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Nightingale 27.12.2005

Crimson Lotus - Nightingale
Toimivaa perusprogea. Aika vahvasti tulee Dreamscape mieleen tästä vedosta. Yhtyeen oma ääni ei mielestäni tässä biisissä kuulu vaikutteiden yli. Tuotanto on hyvää demotasoa, siitä plussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Critical Mass I - Vanha versio - Pre-sent 28.12.2005

Critical Mass I - Vanha versio - Pre-sent
Symphony X:t on tosiaan kuunneltu. Hyvää riffittelyä ja mukavan kuuloinen sävellys. Hieman viimeistelemättömän kuuloinen, torvisektio ja kitara eivät liimaudu yhteen kovin sulavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Before I depart 27.12.2005

SnowAngel - Before I depart
Kokonaisuutena mielestäni erittäin toimiva veto, jossa on nätti sekä riittävän yksinkertainen melodia. Rummut voisivat olla mielestäni hieman ponnekkaammat ja jousisaundi isompi, mutta nämä ovat taas niitä mielipidejuttuja ("lisää säröä").

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Velvet Night 27.12.2005

Crimson Lotus - Velvet Night
Noniin, bändin oma ääni löytyi jo tältä tuoreemmalta äänitteeltä. Vieläkään ei voida mielestäni puhua kauhean omaperäisestä projektista, mutta tämä erottuu mielestäni kuitenkin selvästi massasta. Tuotantopuoli on myös parantunut. Nämä ovat makuasioita, mutta rummuissa saisi olla edelleen enmpi potkua - basari ja virveli hukkuvat usein miksaukseen. Bassopuoli on myös aika kevyt, kuulostaa siinä suhteessa aika paljon joltain italoprogelta. Tuo 5:20 synasoolo oli erikoinen ja erittäin hieno. Kerrankin vedetään synasooloja jollakin muulla kuin särökitarasaundilla :). Soitto on mielestäni muutenkin hieman varmemman kuuloista kuin Forewordilla. Kaiken kaikkiaan mainio biisi, jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Put my mind to it 27.12.2005

SnowAngel - Put my mind to it
Tunnelmaltaan erittäin mukava ja piristävä biisi, tykkäsin. Äänimaisema oli mielenkiintoinen ja tila hyvin hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Sauna - Bellum Omnium In Contra Omnes 27.12.2005

Black Sauna - Bellum Omnium In Contra Omnes
Loistava veisu, tulee mieleen vanha pelimusiikki. Soitto kuulostaa hyvältä ja miksauskin on sooloprojektiksi varsin mallikas. En keksi tästä mitään pahaa sanottavaa, tätä kuunnellessa tuli hyvä mieli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 28.12.2005

Electron - The Victory
Hyvään spacesynthiin ei ikinä kyllästy, erittäin hyvä veto niin saundillisesti kuin sävellyksellisestikin, kantoi loppuun asti. Emmä näistä mitään tiedä, tykkään vain :).