Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 268 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen 21.02.2018

There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen
Ei pysty sanoo muuta ku että on kyllä aivan mahtava veto. Kyllä sä oot sitte taitava. Huh huh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Kuulija 12.02.2018

:nergal: - Kuulija
Upean dramaattinen veto. Tää kietoo itsensä kuuntelijan ympärille hyvinkin tiiviisti, ja pitää tiukasti kiinni loppuun asti. Vahvaa, synkkää fiilistä ja vaihtelua niin että ei huomaa edes biisin pituutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Nimetön Kaupunki 11.02.2018

:nergal: - Nimetön Kaupunki
Tästä taas tykkään. Musta tässä on hieno äänimaailma, mä tykkään tuosta taustalla kulkevasta (olisko jousilla?) liikkuvasta melodiasta. Tämmönen vähän hitaampi ja raskas biitti on selkeesti enemmän mun juttu kun nuo vauhdikkaammat hässäkät. Täähä ois tosi hieno häämarssi!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Kuusuo 11.02.2018

:nergal: - Kuusuo
Ööö... tää oli mulle ehkä pikkasen liikaa, mutta on varmaa ollu oikein terapeuttista tätä tehdessä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Vaaniva Pelko 11.02.2018

:nergal: - Vaaniva Pelko
Tääkin on hieno. Tätä oli jotenki helpompi kuunnella ku monia muita teoksia tässä projektissa, ei tullu sellasta "tulen hulluksi" fiilistä :). Tässä oli mun mielestä ehkä jopa jotain rauhoittavaa. (tarkottaako se että mä oon sekasin, vai johtuuko nuista muista mitä oon kuunnellu tätä ennen?) Hieno fiilis läpi biisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - The Hound 11.02.2018

:nergal: - The Hound
Tää on makee. Välillä tuntuu että pää ei enää kestä sitä kaikkea mitä tästä niiku tuupataan korvista sisään. Mieli jotenki rupee menee pirstaleiksi. Vaikuttavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Walpurgis Night 11.02.2018

:nergal: - Walpurgis Night
Siel on ollu tosi villi vappumeininki :) Tosi karmiva koko hässäkkä. Nuo karjuvat olennot on kyllä ihan järkyttävän kuulosia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Aulangolla 11.02.2018

Syvis & Friends - Aulangolla
Kyllä on kaunista kuultavaa. Tämä upea biisi todellakin pääsee vasta tässä oikeuksiinsa kun asialla on aidot laulajat. Aivan mahtavaa että keksit pyytää Nanan laulamaan noita taustoja, tämä soi todella kauniisti. Nuo teidän yhdessä vetämät kertsit on niin hienon kuulosia että oksat pois!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Luoti Kalloon 09.02.2018

Ville Kotiranta - Luoti Kalloon
Tässä biisissä on todella hienot sanat, ja tuollainen sanotus sopii hyvin Villen äänelle. Vahva veto jälleen, taitavasti tehty sovitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Thing in the Moonlight 08.02.2018

Zhar - The Thing in the Moonlight
Se maailma minkä olen näistä Zharin teoksista pääni sisään rakentanut sai juuri uuden elementin. Tähän mennessä sielä on ollut lähinnä hyvin synkkää ja pimeetä, kylmää ja kosteeta luontoa, metsää, kuiluja, vuoria, ja erinäisiä olentoja jotka on lihaa ja verta, mutta tämän biisin mukana sinne ilmestyi jokin metallinen ET alus. Näis joissain muute saa lieviä aistiharhoja, mä rupeen haistamaan omituisia hajuja ku mä kuuntelen näitä.... kohta hakee piipaa auto pois....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - Feia (The Outsider) 08.02.2018

Zhar - Feia (The Outsider)
Vitsi tää oli makee :) Jotenkin... en oikee tiiä mitä tästä pitäs aatella, puhuko tuo jotai tiettyä kieltä, vai oliko tuossa kaikkee, jossai vaiheessa tais olla epsanjaa tai italiaa ku kysyttii mitä kello on... mistää muusta en ymmärtäny mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Music of Erich Zann 08.02.2018

Zhar - The Music of Erich Zann
Edellisestä lausunnosta poiketen mun mielestä tuo metallinen ääni joka kirskuu korviin on koko teoksen keskeisin juttu ja se toimii. Tää ei ole ihan yhtä pelottava pläjäys kuin jotkut muut, mutta hienoa kuunneltavaa tämäkin on. Livää päänsärkyä aiheuttaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Unknown Kadath 07.02.2018

Zhar - The Unknown Kadath
Taas hienoa kuultavaa. Nämä sun äänimaailmat on kyllä ihan omassa luokassaan. Siistiä että tämäkin projekti vielä elää ja saa uusia teoksia riveihinsä. Mun favouritti projekti näistä sun kokoelmista. Kun näitä on kuunnellut useampia, niin mieleen alkaa muotoutua sellainen ihan oma maailma missä nämä asiat tapahtuu, ja niihin paikkoihin tavallaan palaa eri teoksissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - At the Mountains Of Madness 06.02.2018

Zhar - At the Mountains Of Madness
Aika järkyttävä. Kyllä tämä nimensämukaisesti on jonkinlaista hulluutta... tai ajaa hulluuden partaalle. Ehkä yksi voimakkaimmista teoksista, tai ainaski sai multa melkein tajun kankaalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - The Haunter of the Dark 06.02.2018

Zhar - The Haunter of the Dark
Makee. Kuuntelin tätä alusta asti aika lujalla ja meinasin saada sydärin pari kertaa. Toi, oletan että nuotio, soundi sopi tohon ihan älyttömän hyvin, ja siin rupes niiku jopa pelottaa. Sen verran vakuuttavaa kuunneltavaa että välilä unohti hengittää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väritön Persoona - Naistenlahteen 06.02.2018

Väritön Persoona - Naistenlahteen
Samaa mieltä BullHillin kanssa. Tää on kyllä hieno biisi kaikkine yksityiskohtineen. Villen ääni sopii tähän täydellisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele What the Moon Brings - Oodi Lopulle 06.02.2018

What the Moon Brings - Oodi Lopulle
No jestas :) Kyllä tämä ainakin pysäyttää. Musta kaikki sydämen syke soundit on aina ollu tosi karmivia, en tiiä miksi, ihan sama missä yhteydessä, mutta tämä jotenkin ehkä selittää sen karmivuuden. Joskus vähemmän on enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Van der Heyl's 05.02.2018

:nergal: - Van der Heyl's
Hyvin hyvin vaikuttavaa. Tähänkin teokseen hukkuu. Jotenkin joutuu johki transsiin kun tuota kuuntelee ja seurailee tuota tarinan tekstiä. Hyvin kokonaisvaltainen elämys kyllä. Huh huh. Nää ei o oikein sellasia teoksia mitä viittis pistää taustalle soimaan kun tiskaa astioita :), vaan nää vaatii jotenkin kokonaan huomion. Pitää istua alas ja oikeesti kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele совернование - Syksyistäjä 05.02.2018

совернование - Syksyistäjä
Hieno, intensiivinen fiilis tässä biisissä vaikka lyriikat nyt ei ehkä multa ihan kymppiä saa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele совернование - The Tear of a Mermaid 05.02.2018

совернование - The Tear of a Mermaid
Mä allekirjotan aRtin kommentin monsterivalaasta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele xn0dNA - Torches of War 05.02.2018

xn0dNA - Torches of War
Jestas että nää sun jutut on... mielettömiä. Tähänkin jäi heti koukkuun, mutta tulee joku kamala pakokauhu melkein kun kuuntelee. Nää on jänniä sekotuksia kauneutta ja karmivuutta ihan hillittömällä määrällä fiilistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristian Valve - Thousand Years" instrumental" 05.02.2018

Kristian Valve  - Thousand Years
Tähän biisin jää koukkuun heti alusta. Tuo ensimmäin minuutti on sellanen että on pakko kuunnella loppuun. Mun mielestä yksi tämän projektin helmiä. (tuo The Secret Plan on sitten se timantti :) ) Toivottavasti saat/saatte kommentteja tämän genren paremmin tuntevilta ihmisiltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristian Valve - AssDrunk 05.02.2018

Kristian Valve  - AssDrunk
Kunnon klassista Heavy Metalliahan tämä, ei ole tullu kuunneltua pitkään aikaan. Tässä vaeltaa ajassa jotenkin taaksepäin niihin aikoihin kun tällaista kuuli enemmänkin. Jälleen oikein taitava luomus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristian Valve - Wonderfull is life 05.02.2018

Kristian Valve  - Wonderfull is life
No huh huh, eipä tämäkään kuuntelijaa kylmäksi jätä :) Jos mä osaisin soittaa noin hyvin kitaraa niin mä kieltäytyisin enää koskaan tekemästä mitään muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Tunnels Of Void 05.02.2018

Kilpajakke - Tunnels Of Void
Tää teos on kuin joku koko kehon läpi kulkeva henkäys joka ravisuttaa tullessaan jättäen tyhjiön mennessään. Näin aamutuimaan kuunnellessa jotenkin pysäytti koko maailman hetkeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristian Valve - The Secret Plan 04.02.2018

Kristian Valve  - The Secret Plan
No johan oli pläjäys! Aika hyvin sulla homma hallussa jos oot tän kaiken itte rakentanu ja soittanu. Tuollaista kitarointia kehtaa kuunnella. Täs oli nyt jotenkin niin kova meno ja niin paljon kaikkea että täytyy kuunnella myöhemmin uudestaan että tajuaa mitä tässä oikein tapahtu. Mutta siis hieno biisi ja järjettömän taitavahan sä oot vokaaleista soittimiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Pysäköintivirkamies 04.02.2018

Tackle - Pysäköintivirkamies
Siis tämä kolahti kyllä mun huumoriin aivan täysin. Koko pläjäys on musta aivan mahtava. Sai nauraa alusta loppuun asti. Hienoa, ihan erilaista taustaa taas, lopun skitat on jotenkin tosi makeet tähän, ja loppu spiikki tietysti kruunasi koko biisin. Sulla kyllä riittää tarinoita, sun lennokas mielikuvitus, tarkkasilmäisyys ja mahtava huumori kyllä pitää huolen siitä että sun biisit on joka kerta kokemisen arvoista kuunneltavaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Best Demos Vol 2) - Stone Cold 03.02.2018

IT (Best Demos Vol 2) - Stone Cold
Kyllä tämä juu hieman poikkeaa sun muusta tuotannosta. Ihan mukavia uusia vivahteita mukana vaikka kyllä tämä IT:tä on selkeästi jokatapauksessa. Särköskitat ja sointukulkukin hieman sun normaalista kuviosta poikkeavia, vaikkakin ihan yksinkertaisia ratkaisuja tuossa on. Tuo psykedeelinen rokki genre on varmaan aika passeli, tulee mieleen ne hippibiisikisan aikana tehdyt luomukset. Toivottavasti löytyy jossain vaiheessa jotain uutta tuonne rumpupuolelle. (mä oon paraski sanoja, mun rumpusoundit kusee ;) , mutta kyllä nää sun biisit vaatis vähän vahvempaa rumpukomppia taakseen että musa olis vielä elävämmän kuulosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Disconnected 03.02.2018

Elektroborgå - Disconnected
Komppaan popparia. Mielestäni Elektroborgån paras biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Rakkaus sen aikaan saa 03.02.2018

Laulajan Laulut - Rakkaus sen aikaan saa
Onpas upee biiisi tämäkin. Ihanan onnellista kaikkien vähän synkempien teostesi keskellä. Ihan kaikista sanoista en saanut selvää. Tän vois kuvitella kuulevansa jonku vähän pienemmän baarin mies & kitara iltamassa. Ja sun laulu nyt on ollu hienoa jo 90-luvulla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Guitaralone 01.02.2018

Tackle - Guitaralone
Mä luulin et sä et osaa laulaa, mutta olin väärässä.... mites tässä näin kävi? :) Makee fiilis biisissä, hienoa kitarointia. Sun ääni sopii tähän just eikä melkein. Tuo sarkasmi äänensävyissä ja biisin sanoissa tekee tästä hyvin vahvasti Tackle biisin, sen jonku jutun mikä tekee sun musasta just sun musaa :) Olipas oudosti sanottu...

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 31.01.2018

NaNa - Aito Ihminen
Jälleen aivan upea biisi sulta. Hyvin, hyvin kauniisti kirjoitettu lyriikka. Laulu aina yhtä puhdasta ja ääni täysin kontrollissa. Sovitus kauniin yksinkertainen. Kyllä se niin vaan on et kun osaa soittaa ja laulaa noin hyvin, niin pärjää vähemmälläkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Ystäväni, älä vielä 30.01.2018

Make Vahtola - Ystäväni, älä vielä
Taas niin hienoa sanoitusta. Hieno biisi, tykkään jälleen koko soundimaailmasta. Sun laulusoundi on kyllä makee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli 29.01.2018

Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli
En tiedä millaista elämäntyyliä säveltäjä on tässä ajanut takaa, mutta mun mielestä tämä on jotenkin romanttisen kepeä ja kaunis biisi. Itselle ainakin tulee hyvä fiilis ja alkaa hymyilyttämään. Toi korkea kellomainen soundi mikä tän biisin alottaa ja toistuu myöhemmin, ja joka valuilee ja kaikuu niin paljon että menee melkein itsensä kanssa solmuun kuulostaa jotenkin tosi... valoisalta. Olipas oudosti sanottu.... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele What the Moon Brings - The Essential Saltes of Humane Dust 29.01.2018

What the Moon Brings - The Essential Saltes of Humane Dust
Nää sun soundimaailmat on kyllä pään täyttäviä, vahvaa synkkää fiilistä. Täs biisis on jotain tosi ärsyttävää ja jossain vaiheessa mä rupesin kelaa että onko tossa kokoajan pyöriny tuo sama (kitara) sointu takana, ja mun oli PAKKO kuunella tää uudestaan, että menikö se oikeesti niin. Ja menihän se. Näistä tulee vähän hulluks ku näitä kuuntelee, eli homma toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Hypnos 29.01.2018

:nergal: - Hypnos
Kyllä on saatanallisen synkkää tunnelmaa tässä biisissä. Ei jätä kyllä kuulijaa .. kylmäksi (voiko noin sanoa?). Hyvin vahvaa fiilistä joka ryskää tiensä pään sisään ja herättää mielikuvia mitä ei ehkä kannata iltaisin ajatella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Nyarlathotep 28.01.2018

:nergal: - Nyarlathotep
Ei ollenkaan yleensä mun genreä, mutta juuri tänään ja tällä hetkellä upposi. Hienoa synkkää fiilistä... vähän ku joku kuolemankammio jossa roikkuu henkihieverissä olevia ihmisiä. Jotenkin näin silmissäni sen paikan. Kiehtovaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popkorni - Hulluna Sinuun 27.01.2018

Popkorni - Hulluna Sinuun
Tää on aivan ihana biisi :) Samaa mieltä syviksen kanssa lyriikoista ja tuosta kaiken kruunaavasta huudosta biisin keskellä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Skootterikin on moottoripyörä 26.01.2018

Poop Dilan - Skootterikin on moottoripyörä
Mä muistan tän biisin. Ilmeisesti aiemmin oli vocaloidilla, ja oisko ollu vähän erilainen sovitus :) Tässä on muutama aivan hervoton lause joka saa aikaiseksi jonkun hymyn ja irvistyksen välimaastossa olevan ilmeen. Nää sun humoristiset / sarkastiset sanoukset on kyllä aina ihan omaa luokkaansa! Tämä sopii oikein hienosti poopin repertuaariin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele xn0dNA - Unelmia 26.01.2018

xn0dNA - Unelmia
Mä tykkään tästä. Täs on tosi paljon fiilistä. Mul tulee mieleen jotku zombiet jotka on noussu haudasta jonku hylätyn kirkon mailta ja menneet kirkkoon haahuilemaan ja tutkailee kaikkea rojua mitä sieltä löytyy.... mm. urut :). Tää on julmetun pitkä, mutta niin koukuttava että olihan tämä kuunneltava alusta loppuun. Koko ajan on vähän sellanen fiilis että "kohta tapahtuu jotain".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Windy Green Hills feat. Amanda Aalto 20.01.2018

Grimwater - Windy Green Hills feat. Amanda Aalto
Nää sun biisit on aina vaan niin hyviä, toinen toisensa perään. Kaunista kuunneltavaa jälleen. Naisen ääni sopii todella hienosti tähän musiikkiin. Loppua kohti alkaa jo kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää. Upeeta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - The Sin Of Gluttony 20.01.2018

Syvis & Friends - The Sin Of Gluttony
Tää lopullinen miksaus teki mut nälkäiseksi, joten pizzaa ostamaan, ja se on sitte sellanen jossa on kinkku, salami, kebabliha, jauheliha ja pepperoni triplana! Ihan järjetön luomus, kolahtaa kyllä mun huumoriin, ei voi kun nauraa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Erämaa 19.01.2018

Ville Kotiranta - Erämaa
Täytyy sanoa että tässä biisissä todella on upeat sanat. Kokonaisuudessaan hyvin väkevä fiilis sovituksen kanssa, ja sun ääni toimii mun mielestä parhaiten tällaisessa hyvinkin dramaattisessa vedossa. Mun mielestä sun parhaita tuon ihmisen jäljet biisin kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - The Call 10.01.2018

Curved - The Call
Jälleen todella tasokasta kamaa omassa genressään. Kisabiisin esittelyssä kiva teksti, antaa enemmän ulottuvuutta biisille. Kuka ikinä tässä laulaakaan, toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kiitoradalla 08.01.2018

Poop Dilan - Kiitoradalla
Ja Poop pistää taas parastaan :) Kyllä tässä tulee sellanen fiilis että pitää singahtaa ylös ja ruveta tanssimaan pitkin seiniä. Jollain tapaa ... "karibialainen" synth pop fiilis tässä. Varsin hilpeä biisi, saa hyvälle tuulelle. Pirteä sovitus. Sanoitukset Poopin tapaan "harkitusti yksimielinen", eli hyvän maun rajoissa, ja silti... ei voi kun nauraa! Pisteitä myöhemmin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Song For You 31.12.2017

Poop Dilan - Song For You
Onpas tämä hyväntuulinen rock'nroll biisi! Hauskat sanat. Skitat ja pianot toimii kivasti välin yhdessä ja välin erikseen. Kiva kuunnella tällaista täysin kevyttä ja iloista tarinaa ilman dramatiikkaa näin uuden vuoden aattona. Hyvä ettei jäänyt pöytälaatikkoon :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio) 26.12.2017

Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio)
Hyvin kaunis ja tunnelmallinen biisi. Laulut soi hienosti. Niin kuin Marko tuossa sanoo, ihan hyvin toimii nuo kitarat tuolla taustalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - NaNa & SimBaManJah - Lämmin Joulu 26.12.2017

NaNa - NaNa & SimBaManJah - Lämmin Joulu
Onpas tää ihan mahtava biisi jossa hyvä fiilis. Tähän jää samantien koukkuun. Tosi paljon kaikenlaista sovituksessa, taitava luomus. Koominen tuo miehen ääni joka huutelee tuolla hulluja juttuja. Hauskat sanat, saa hyvälle tuulelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Anna vähän surua 23.12.2017

Make Vahtola - Anna vähän surua
Samaa mieltä Markon ja Syviksen kanssa. Kauniisti soi tämä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Masentaa Ei Masenna 21.12.2017

Tackle - Masentaa Ei Masenna
Hieno biisi :) Siisti biitti ja basso. Mitä sanoihin tulee, vahvaa Tackleahan tämä. Jälleen täynnä totuuksia tämäkin veto. Niin se on että sitä masentelee täällä harmaassa loskapaskassa, mutta kyllä täällä kuiteski on vielä suhteellisen turvallista asustella, ja periaatteessa kaikki toimii, ainakin jotenkin. Silti sitä sortuu aina vaan valittamaan kaikesta. Kait se on ihmisluonto sellanen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planistry - Calm Down 19.12.2017

Planistry - Calm Down
Onpas upea biisi. Hieno sovitus. Vie mukanaan alusta asti. Upea ääni ja vahva tulkinta vokalistilta. Rummut tosi makeet. Täs biisissä on voimaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Rahaa ja rakkautta 19.12.2017

Make Vahtola - Rahaa ja rakkautta
Tän biisin sanoissa ja sovituksessa on vivahteita country musasta, mikä puree muhun. Rentoa menoa, ei mitään suuria yllätyksiä melodiassa tai sointukulussa, ihanan helppo kuunnella kun se rauhallisesti soljuu eteenpäin. Sanoissa sopivasti särmää mikä on juurikin tämän biisin erikoisuus. Menee sun tuotannon kärkibiiseihin mun omissa Make Vahtola tilastoissa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Paljastelija 19.12.2017

Make Vahtola - Paljastelija
:) ohoh... sä pystyt kyllä tekemään todella hienoja biisejä mitä ihmeellisimmistä aiheista :). Tää on tosi mielenkiintonen biisi, tykkään tosta kertsistä, ei mikään helpoin melodia varmasti laulaa. Ei voi kyllä sanoitusten puolesta väittää että hukkuisit massaan. Nostan hattua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekasäkki - O' Lord I Love Christmas Time 09.12.2017

Sekasäkki - O' Lord I Love Christmas Time
Onpas tämä kaikinpuolin kaunis. Mä tykkään perinteisestä joulumusiikista, ja tässä todellakin on kaikki ainekset. Ensimmäisen kerran tuli oikein joulufiiliksille. Hyvän mielen musiikkia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele M. Toivonen - Anna jo anteeksi 08.12.2017

M. Toivonen - Anna jo anteeksi
Taas vahva esitys Markolta. Samoilla linjoilla syviksen kanssa mitä sovitukseen tulee. Paljon hienoja yksityiskohtia. Puolivälin jälkeen on tosi makeen kuulosia kohtia. Biisi soi hienosti. Munkin mielestä tässä on jotain kasaria, mutta soundit on parempia ja äänimaailmassa paljon syvyyttä. Hieno veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - White Winter 08.12.2017

Grimwater - White Winter
Jälleen hieno luomus grimwaterilta. Paljon hienoja yksityiskohtia. Kyllä mun mielestä tässä on joulufiilistä kaikkien rytmisoittimien ansiosta. Nuo kilkattimet ja helisevät soundit tuo mieleen jotain taianomaista tapahtumaa, minkä voisi kuvitella näkevän esim. piirretyssä jouluelokuvassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - My Sweet Bunny 06.12.2017

Poop Dilan - My Sweet Bunny
Tämä on aivan ihana biisi. Tästä huokuu sellainen vanhan ajan lempeys. Hauskat sanat ja leppoisa sovitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Mikä oli mielessä silloin 30.11.2017

Make Vahtola - Mikä oli mielessä silloin
Kaunis biisi, sanat sopii juuri tällaiseen sovitukseen. Tää jotenkin hehkuu niin kuin nuo sanat. Aina sulla joku hämy lause on seassa, mikä pistää miettimään :). Kyllä tämä sai hymyilemään biisin aamusta loppuun ja tästä jää hyvä fiilis. Tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nysväämö - Ensimmäinen talvipäivä 24.11.2017

Nysväämö - Ensimmäinen talvipäivä
Kaunista, rauhallista kuunneltavaa. Nätisti soivat soittimet keskenään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daika - Daika - Poikkeus Tapaus 24.11.2017

Daika - Daika  -  Poikkeus Tapaus
Vahva fiilis tässä, hienoa lyriikkaa. Ahdistavaa kuunneltavaa. Hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolleet Lehdet - Tuuli 24.11.2017

Kuolleet Lehdet - Tuuli
Hyvin kaunis biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HerraC (#VainLandeJutut) - Kilisee 22.11.2017

HerraC (#VainLandeJutut) - Kilisee
Täs biisis on TODELLA vahva fiilis. Täs on jotain... tosi vaikee sanoo, mutta siis jännä, koukuttava luomus. Tykkään tosi paljon noista taustoista. Noi vokaalit aiheuttaa hieman hämmennystä, sekä sanoitus että tuo tyyli, mutta tavallaan nekin sopii juuri tuollaisina tähän kokonaisuueen. Tosi hieno, tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - French kiss ft. Mona Moua 19.11.2017

Curved - French kiss ft. Mona Moua
Tosi hieno fiilis tässä biisissä. Tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Pidän sua pinnalla 11.11.2017

Poop Dilan - Pidän sua pinnalla
Mulle tulee jotenki ihan karsee fiilis tästä biisistä. Hieno sävellys, hieno sovitus, todella hienot sanat, ja jotenkin niin ahdistavaa että oksat pois. Sulta löytyy näitä aivan käsittämättömiä vetoja toisinaan jotka saa haukkomaan henkeä. Allekirjoitan Artin mainitseman kontrastin soitannan keveyden ja rankan tekstin välillä. Upea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele flag - Joulupukki ei eksy 06.11.2017

flag - Joulupukki ei eksy
Tää biisi saa hyvälle tuulelle. Varmasti tulee kuunneltua joulun alla toistekin. Perinteitä noudattaa tämäkin joululaulu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele flag - Joulu 06.11.2017

flag - Joulu
Onpas tämä kaunis, rauhallinen ja perinteinen joululaulu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ristiretki 05.11.2017

P. M. Kostiainen Project - Ristiretki
Hieno biisi, paljon hyvää lyriikkaa, hienoja kuvauksia. Tykkään laulusoundin vaihtelusta A- ja B osien välillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Did You See It Coming 03.11.2017

Poop Dilan - Did You See It Coming
Kaunis, leppoisa country biisi mukavan yksinkertaisella ja rauhallisella sovituksella. Sanat vähän erikoiset, jää vähän outo fiilis kun jää miettimään että mitenkäs tuo tarina nyt oikein sitten menikään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Pelkurin Joulu 02.11.2017

Aimo Polla - Pelkurin Joulu
Tää on jotenkin... käsittämätön biisi :)... sanat ovat aika karseat, ja sit alkaa eurodisco! Loppu on täydellinen tähän biisiin. Tulee selväksi että kaveri ei tykkää joulusta. Aimo Pollan soundi on hyvä tämän tyyppisessä laulannassa. Hyvin vaikuttava biisi kaiken kaikkiaan, jättää jälkeensä paljon kysymyksiä, jonkinlaista huvittuneisuutta, ja samalla lievää pahoinvointia. Eli onnistunut veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wandering_Cloud - He Belongs to No One 30.10.2017

Wandering_Cloud - He Belongs to No One
Oikein kaunis biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Best of Ilkka Salo - Miehen elämää 30.10.2017

The Best of Ilkka Salo - Miehen elämää
Tää on kaunis biisi. Hyvät sanat. Laulu on vähän huojuvaa, mutta eipä tuo tämmöisessä mies ja kitara hässäkässä niin haittaa. Tunnelmaa löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Tuhkaa ja Risuja 2017 30.10.2017

Kämä Simmons - Tuhkaa ja Risuja 2017
Kyllä tässä selkeetä voittajan potentiaalia on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Elämän lahja 29.10.2017

Poop Dilan - Elämän lahja
Todella kaunis, avaruudessa leijaileva sovitus, hauskasti noita pieniä yksityiskohtia jotka tuovat sitä joulufiilistä. Hyvin kaunis sanotus tehty ajatuksella. Ei mikään helpoin biisi laulaa noilla sointu ratkaisuilla, joten pisteet Poopille siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Jesper 28.10.2017

Tackle - Jesper
Tää on siis NIIN hyvä tarina. Kaikinpuolin mahtava räppi. Sovitus toimii, ja sanotus taas Tacklen kympin kamaa. Tässä on paljon ikäviä totuuksia jälleen, olen noita jääkaappeja löytäny metsästä ja pistää vihaksi. Mut tää tarina on aivan loistava. Ja tuol on jälleen niin siistjä lauseita jotka pistää hymyilee.... "kirjottaa rekkari kärpässienee" :D voi vitsit...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Hei Joulukuu 22.10.2017

A K Hietala - Hei Joulukuu
Tämä on makee biisi. Tulee vähän mieleen Pekka Ruuska :). Oikein hienoa musisointia, alkuun hyvinkin kepeä fiilis, mutta sanoutukset tekevät siitä ahdistavan. "vapahtajamme saapuu ja tuttu pimeys laskeutuu"... Sun sanoitukset on aina mulle vähän mystisiä ja niitä jää ihmettelemään ja pähkäilemään. Tuo loppu on houkuttelevan karmiva. Mä oikeesti olin ihan skitsona kun kuuntelin tätä aamun pimeinä tunteina, ja tuon lopun jälkeen säpsähtelin omalle varjolleni :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Nouse 20.10.2017

Peloukoufa - Nouse
Mukavasti hypnotisoiva tausta tässä. Mielenkiintoista lyriikka. Biisissä hyvin vahva fiilis. Ekalla kuuntelukerralla en ollut aivan vakuuttunut, mutta nyt kun kuuntelen tätä toista kertaa, olen sitä mieltä että tämä on todella hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta 20.10.2017

A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta
Onpas tässä erikoisia ratkaisuja, jännä määrä tahteja a-osassa, tuo kertsi sitten kuroo koko homman kasaan. Toimiva kokonaisuus, jonkinlaista "hysteriaa" jonka sitten tuo loppu rauhoittaa laukauksista huolimatta. Erilaista hyvällä tavalla ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - 2017 19.10.2017

Poop Dilan - 2017
Happy birthday romantic dreamer, cynical reaper and introvert thinker!!! Upea biisi sulta jälleen. Rohkea, hieno sanoitus, jännä fiilis koko biisin läpi, ja noi rummut on tosi makeet. Tykkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 2 16.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 2
Onnistuin sitten sotkemaan keskenään nämä kolme osiota. Eli pt 1 paras, pt 3 toisiks paras ja pt 2 (eli tämä) kolmanneks paras. Nää on kokonaisuutena aivan mahtavaa hyvän fiiliksen bilemusaa. Jos pitäisin bileet jossa soisi tämäntyyppinen musa, niin aloittaisin varmaan tällä sun trilogialla. Vaikka itse tyyli on mulle (vanhana kääkkänä) jonkinlaista teknon ja elektronisen musan sekoitusta, niin sun luomukset poikkeaa muista siinä että näissä on kaikissa todella kaunis melodia joka vie biisiä eteenpäin. Näitä on aina ilo kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planet Sirius - Back to the Sirius 16.10.2017

Planet Sirius - Back to the Sirius
Onpas muuten aivan upean tunnelmallinen kipale... tässä vajoaa johonkin toiseen paikkaan ja aikaan... mut sit tulee aina noita voimakkaampia osia jotka herättää. Hyvin, hyvin kaunista kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M. Toivonen - Hiljaa 15.10.2017

M. Toivonen - Hiljaa
Todella hieno, pään täyttävä soundi heti alusta asti. Elektroninen musa Markolla niin hyvin hallussa, että selvä juttu että tämäntyyppinen musa on kuin muovailuvahaa kaverin käsissä. Jotain kasaria tässä musta on (tämä positiivista). Vaikka biisissä ei mitään kilometrien pituista lyriikkaa, niin hyvin intensiiviset sanat ovat, ja se riittää. Tunnelmaan pääsee heti. Markon laulu aina yhtä upeeta, genrestä riippumatta. Lisää biisejä vaan tähän projektiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Old Marketplace 13.10.2017

Grimwater - Old Marketplace
Onpas paljon kivoja yksityiskohtia tässä. Kyllä tässä selkeesti itämailla mennään, kuvittelisin paljon ihmisiä, ulkona ollaan, kiviä ja hiekkaa, kauppiaita, varkaita, käärmeen lumoajia ja sensellaista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Medieval Merry Road Song 13.10.2017

Grimwater - Medieval Merry Road Song
Kyllä näistä kaikista biiseistä tulee heti vahvoja mielikuvia. Jälleen hieno teos, vähän erilaista taas. Aika päheet rummut. Noi sihaukset/lautaset tuo tähän lisää ulottuvuutta. Hyvin ... sanoisinko iloisen oloinen biisi noihin muihin mahtipontisiin ja synkempiin biiseihin verrattuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3 13.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3
Oikein kaunis alku biisissä, hienoja sointuvaihtoja juuri tuossa ennen rytmin mukaantuloa. Tykkään tosta kirkkaasta piano soundista, sopii tällaiseen biisiin. Rytmi on iloista ja onnellista, kiva tuo pysäytys tuolla välissä. Vähän karibia fiilistä, mikä korostuu tuossa lyhyessä rummutus kohdassa. Autumn nimenä voisi kyllä kuvastaa värikkäiden lehtienkin putoamista (en ole vielä videota katsonut, meniköhän pieleen :) ) Tykkään tästä enemmän kuin tuosta ensimmäisestä osiosta. Kakkosta en ole vielä kuunnellut. Täytyy kuunnella. Kyllä tämä on tunnistettavaa Quantumia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Sydämen haavat 13.10.2017

Make Vahtola - Sydämen haavat
Jälleen kaunista kuuneltavaa. Tuo laulu soundi tossa heti biisin alussa on aivan upea, wautsi wau :). Sen jälkeen onkin jo koukussa ja pitää jäädä kuuntelemaan loputkin. Taas vähän uudenlaista sovitusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DXXMXS - DXXMXS - MXMJMXM 09.10.2017

DXXMXS - DXXMXS - MXMJMXM
Hieno biisi. Sanotus on hyvä ja vedetty tunteella. Toi "kertsi" on tosi siisti. Tulee varmasti kuunneltua toistekin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - F32.2 09.10.2017

Tackle - F32.2
Mä tykkään tästä ihan älyttömästi. Toi tausta on sopivan synkkä ja raskas mikä sopii tähän lyriikkaan just eikä meilkein. Noi välispiikit on karseen realistiset, samalla sarkastiset, ja silti jotenkin niin koomiset. Tollastahan se on. Tässä on taas paljon totuuksia, voin samaistua moniin ajatuksiin. Tosi hyvin rakennettua tekstiä, monta aivan mahtavaa lausetta tuolla. Rohkea veto tällainen sanotus. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapio Rautalapio (Official) - Tuulee etelästä (osat 1 & 2) 05.10.2017

Tapio Rautalapio (Official) - Tuulee etelästä (osat 1 & 2)
Sain linkin tän biisin youtube sivuille, ja katsoin sen. Oli pakko tulla vielä kuuntelee tämä tänne. Tämä on siis AIVAN MAHTAVA BIISI! Niin kesää ja kaikkee siistii ja hyväntuulista! Ja todella upeeta soittoa kaikinpuolin. Mitä sille skitalle tapahtu joka lensi sinne pöpelikköön? ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Just For One Day 02.10.2017

Syvis & Friends - Just For One Day
Kiva lukea noita arvosteluja. Munkin mielestä tämä on ehdottomasti Syviksen parhaita biisejä, ja tähänastisista biiseistä kaikkein hauskin laulaa. Tämmönen rokahtava country on varsin piristävää, ja nämä sanatkin oli helppo omaksua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamland Synthesis - Menace Unseen 02.10.2017

Dreamland Synthesis - Menace Unseen
Aika mahtava fiilis tässä kyllä on. Puoleen väliin asti tunnelma on todella pelottava. Jäis varmaan kuuntelematta yksin pimeessä :) Sen jälkeen tuo pelkokerroin vähän helpottaa kun biisi alkaa siitä kasvamaan eteenpäin. Hieno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamland Synthesis - Fractures 02.10.2017

Dreamland Synthesis - Fractures
Hyvin kaunista ja rauhallista kuunneltavaa. Voisi melkeinolla jonkun sinfonian hidas osio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Vastarannalla 29.09.2017

Aimo Polla - Vastarannalla
Ei se tietty o kiva ku kovalevy poksahtaa, mutta ihan kiva saada nää tänne kuultavaksi. Tämähän on mun yksi suosikki sun biisien joukossa. Tää jostain syystä kolahtaa muhun täysin. Ja luo mun silmien eteen todella kauniin maiseman. Kyl tol yamahalla saa tehtyä ku vaan osaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - What Do You See 28.09.2017

IT (10 Best Demos) - What Do You See
Biisi on pitkä ku nälkävuosi :). Niinhän ne kait on nuo psykedeeliset jutut, kun eikös noita jonkinlaisessa pöllyssä tai transsissa ole tarkoitus kuunnella. Kyllä tuohon uppoaa ja vaipuu jonnekki toisiin maisemiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Virkailija ( feat. Miira ) 28.09.2017

Tackle - Virkailija ( feat. Miira )
Olipas hienoa päästä vetää räppiin koukku. En ole aiemmin sellasta tehnytkään. Tässä on jälleen hienoa lyriikkaa, ja oli siistii osallistua nimenomaa tämän tekemiseen, koska näillä sanoilla on mulle itselle suuri merkitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Lomalla taas 24.09.2017

Tackle - Lomalla taas
Toi eka spiikki tuolla välissä on kyllä nii huvittava... toi sanoja venyttävä tyyli tuolla biisin alkupuolella on musta oikein toimiva tehokeino. Ja tuplauksetki pistetty sopiviin kohtiin. Kyllä tätä kuunnellessa alkaa vähän tuo Thaimaa taas houkuttaa vaikkei omat kokemukset ko.maasta nyt ihan noin... yltäkylläisiä olekkaan. Talvella tätä biisiä kuunnellessa vois ehkä jopa... ottaa päähän ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Kaipaus 19.09.2017

Laulajan Laulut - Kaipaus
Täs biisissä on nii vahva tulkinta että kyllä tässä kylmät väreet menee taas pitkin selkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Taas tehhään töitä 18.09.2017

Tackle - Taas tehhään töitä
=D mä olin jo ihan ahdistuksissa kunnes päästii tän biisin loppuun ja kuulu se laukaus... repesin täysin... siis oletan että siinä meni herätyskellolta henki.... näin siis oletan joo :) Aivan loistavaa lyrikkaa jälleen. Aika ahdistavaa sanomaa kun näinhän se elämän arki juuri menee: "se vie kaiken ajan, mihin tarvin rahaa siihen että töihin voin autollani ajjaa tarvin töitä että on auto ja auton että on töitä" touche!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Naisten vaatteissa 17.09.2017

Make Vahtola - Naisten vaatteissa
Kyllä soi harmonisesti tämä biisi, ja soundimaailma on kyllä hieno. Täs rupee heilumaan väkisinkin sellasessa letkeessä fiiliksessä kun tätä kuuntelee... hauska käänne sanoituksissa biisin puolessa välissä. Ei sulta ainakaan ideoita puutu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Sponsorit(www.tackle.fi) 16.09.2017

Tackle - Sponsorit(www.tackle.fi)
Mä diggaan tästä tosi paljon, musta on siistii että tää on laulettu koko matkalta :) Sanat jälleen viimesen päälle.... jälleen yksi joka saa mut hyvälle tuulelle
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Enkeli 15.09.2017

zoe - Enkeli
Mun mielestä aivan ihana biisi, eikä mua haittaa mitkään laatu ongelmat.

Sivu: 1 2 3