Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 79 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Heartache 11.08.2009

britelite - Heartache
Alun liidimelodiasta tulee mieleen joku vanha legendaarinen ocean loader. Sävelkulku on erilainen, mutta ehkä rytmitys? Anyway, loistavan raskaan oloiset paukkeet ja rakenteellisesti varsin mainio setti. Täytyy myöntää, että kohtuu kovatasoinen oli extreme musacompo, kun tällä irtosi "vasta" viides tila.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wet-nurse - Juustu 10.05.2007

Wet-nurse - Juustu
Koomista. Ja erinomainen groove :) Odotin ehkä hieman kattavampaa tarinaa sanojen osalta. Jäi hieman epäselväksi, kuka oli kännissä ja miksi? Oliko kyseessä kaksi erillistä kaveria, joista toinen oli vähä-älyinen ja toinen muuten vaan kännissä? No mut aukee se aamu näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Sample:The Beast awakens 17.03.2007

Arsonist Lodge - Sample:The Beast awakens
Säkeistön riffi groovaa niin hyvin, että meinaa bisset mennä väärään kurkkuun. Kannut on tarkasti soitettu ja kuulostaa juuri siltä, miltä niiden pitääkin kuulostaa. Täähän lupaa helvetin hyvää! Jäänpäs odottelemaan tulevia julkaisuja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Shadows With The Colors 18.02.2007

AM I BLOOD - Shadows With The Colors
Jeez! Mukavan vihaset soundit ja biisi jyrää muutenki varsin asiallisesti. Vokalisti klaaraa räkäisellä ja teurastavalla otteellaan homman tyylikkäästi, eikä tuossa muussakaan soitannossa kyllä mutisemista ole. Ehkä hippasen melodisempaa otetta kaipailin ajoittain mukaan... Jotain "herkempää" vastapainoa tuovaa c-osaat tai jotain, mut se voi kyl olla vaan mun päävammakin, tai sit se johtuu tästä viskistä. Mut keikalla olis hauska kuitenki kuulla ja nähdä. Varmaan lentää hiki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Electric - DNA 21.03.2007

Fatfinger Electric - DNA
Päälimmäisenä pitää sanoa, että sanat on ainakin ihan hauskat ja jopa piristävät. Tosin joltain osin vokaalit hukkuvat hieman taakse, mutta pienen äänitys / miksaus -roson voi antaa aina anteeksi. Joku pad -soitin tulee helvetin matalalta. Voi olla, että toimis paremmin ilman subbaria, mutta se on tuolla nurkassa, niin minkäs teet?! Hyvä svengi jollain tapaa ja kitarointi on varsin mallikasta ja hyväsoundista! Annetaan (kostoksi) vaikka kasi ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 16.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Ihan asiallisen kuulosta räimettä! Jotenkin kuulostaa, että vokalistin tyylille sopii tuo kalma/raakunta -puoli paremmin. (Varikselle raakunta sopii paremmin :) Hoh hoo. Tai sitten melodisten laulujen miksauksessa olisi jotain pientä toivomisen varaa. Sais tulla enemmän pintaan ehkä?! No mut... Hyvin vetää nuottiin kuitenkin. Kitarat on kivan kuuloset. Riffit on särmästi soitettu ja vallia on riittävästi. Ehkä hiukan omaan makuun yläpäävoittoista, mutta toisaalta voihan olla, että sitä on juuri haettukin. Sellasta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faster5 - Space Between 24.05.2006

Faster5 - Space Between
Olihan se varsin mukavan kuulonen perseenkeinutus. Ehkä noihin "pää" -melodiateemoihin olisin kaivannut enemmän vaihtelua, mutta jäipä ne ainakin päähän jauhamaan. Ja muuten biisistä kyllä löytyi vaihtelua sopivasti. Soundeista en osaa ikinä sanoa mitään. Tilavaikutelma näissä kaikissa biiseissä on kyllä helvetin siisti. Eli reverbejä ym. on osattu käyttää hienosti. Ehkä olen hiukan jäävi tätä genreä arvioimaan sen paremmin. Mutta hyvin tehtyä settiä jätkät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Penetrator - I Am 09.04.2006

DJ Penetrator - I Am
Mulla ainakin pillu kostus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matu - Black Emotion (version 2) 13.08.2006

Matu - Black Emotion (version 2)
Soundipuoli on kirkas ja selkeä. Lisäksi tekijältä löytyy selvästi melodiantajua. Kaikesta päätellen tämä soundtrack -kama on sun heiniä, mutta itse lähtisin kokeilemaan lisäksi enemmän soittimia jotka antavat selkeää rytmiä. Varsinkin jos biisissä on joku selkeä teema, niin sitä voisi korostaa esim. spiccato -selloilla ja viuluilla, tai muilla rytmiä korostavilla jutuilla. Nyt tämä jää kauttaaltaan hieman tasapaksuksi. Selkeämmät sointukuviomuutoksetkin toisivat osioihin mukavaa plussaa. Mutta plussaa tulee kuitenkin ilmanmuuta soundi / melodia -tajusta, jota säveltäjä hyödyntää mukavasti. Ei muutakun jatka reenaamista ja toivotaan, että ens vuoden assyilla kuullaan sunki tekemää matskua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverday - Blood Red Skies 05.09.2006

Neverday - Blood Red Skies
Hyvän kuulosta kamaa. Kuulostaa tosiaan aika rutkasti Kakolta toi "Mr. Enbergin" työskentely. Pallit mukavasti lipaston välissä. Varmaan aika isotkin. Hyvä vaikutteiden soppa... No ne jotkut efektit siel 1:50 kohdalla oli aika naurettavia, mut muuten roiskii hienosti. Ja synasoolosta tietty plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Authority 04.12.2005

CHB (R.I.P.) - Authority
Ihan tyylikkäistä elementeistä kasattua Metallia proge -höystein. Soittopuoli on hyvin hallussa ja homma pysyy asiallisesti kasassa. Vokalisointi ei allekirjoittaneeseen oikein napsunut. Tai olihan se varsin puhtaasti vedettyä, mutta ne kiljahdukset siellä taustalla aika-ajoin vähän rikkoi yleistunnelmaa. Ne horror -kitara bendaukset ja härpäkät siellä loppupäässä oli siistejä ja toi mukaan ripauksen tervettä omaperäisyyttä. Soundit oli promotavaraan juuri sopivan laadukkaat, eikä ylituotantoon oltu lähdetty turhaan pröystäilemään. Annetaan vaikka ysiä, kun saan kerran kunnian olla ensimmäisenä arvioimassakin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 04.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Varsin laadukkaan kuulosta ja hyvin eteenpäin kulkevaa meininkiä. Kertsi tempaa hienosti mukaansa ja soitto kulkee hyvin. Laulumelodiat on kyllä hyvin sovitetut. Soundit on oikeestaan perkeleen hyvät tällaiseksi demo/promo -systeemille. Nyt lopetan tämän 'hyvä' -adjektiivin toiston ja sanon vain, että ehdottomasti suosikkinin näistä veisuista. Jatkakaa tahkoamista ja tarvii pistäytyä kattoo livenä, kun sopiva hetki sattuu. Annan kympin koska tämä kyllä uppos ja fiilikset on edelleen niin hyvät eilis-illan omasta keikasta... heh he hee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel 23.08.2005

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel
Helvetin hienosti työstettyä tavaraa. Soundtrackinä toimii varmasti vallan loistavasti ja näin yksinäänkin kuunneltuna tässä on riittävästi vaihtelua. Silti... jäin ehkä kaipaamaan vielä mukaansatempaavampaa melodianpätkää, ehkä jollain hapokkaalla lead -soundilla.Soundit on kyllä puhtoiset ja selkeet ja miksaus muutenkin kunnossa. Pakko kai tästä on kymppiä antaa. Ei tämän tasoisia veisuja täällä kuule, kuin noin kolme kertaa vuodessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Dream of Glory 05.07.2005

Asgardão - Dream of Glory
Todella hieno intro kertakaikkiaan. Ja biisi jatkaa myös siitä eteenpäin hyvin kulkuaan. Siistejä ja hieman ennalta-arvaamattomia pikku jippoja viljelty mukavasti sinne tänne. Soitto on tarkkaa ja sounditkin kotitekoisiksi varsin muikeat. Sävellystyö on kyllä korviahivelevän hienoa. Henkilökohtaisesti ehkä jäin kaipaamaan vielä vokalistia tähän teokseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 02.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Soitto kulkee kyllä hyvin. Varsinkin tuo soolottelu kitarointi! Jotenkin silti vähän tasapaksua meininkiä. Odotin ehkä vähän paremmin polkevaa ja tarttuvampaa kyytiä. Vokalisti hoitaa homman ihan hienosti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit 23.04.2005

Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit
Jopas on projektilla nimi... Ja eipä jätä tuo biisin nimikään kylmäksi. Hienoa kitarointia löytyy kyllä. Itse en oikeen tilutteluista diggaa, mutta hoituuhan ne tässä. Lyhyt ja ytimekäs ralli. Ja varsin menevä. Ja päätä ja häntää ei tosiaan löydy, mutta yllätyksellisyyttähän se vaan tuo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 21.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
:) No voi jesse! Hassua meininkiä. Loistavat lyriikat ja varsin huvittavat taustat. Vähän alko pelottaa noi vallankumous -uhkaukset kyllä. Älkää hei oikeesti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Hanu 21.04.2005

Riku Rotten Project - Hanu
Mielenkiintoinen sävellys. Soolottelu tossa alussa on siistin kuulosta. Väsyneen kuuloset vokaalit taitaa kuulua asiaan. Soitto on kyllä hyvän kuulosta. Ja koneellinen lyömäsoitin osastokaan ei liikaa häiritse. Ihan kuuneltavaa rokkia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sydänpuu - Kahleet 09.04.2006

Sydänpuu - Kahleet
Kieli poskella tai ei, toimii joka tapauksessa. Kaikkien näiden biisien melodiat porautuu vittumaisesti päähän ja jää sinne soimaan. Äännähtely oli varsin maittavaa, kuten lyömäsoitinosastokin. Kitaroinnista lienee turha edes mitään mainita... :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 21.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
Soitto selvästi kulkee kyllä joka osa-alueella. Itse en oikeen tämän tyylisistä örinä -vokaaleista välitä, mutta kaveri kaiketi hoitaa senkin puolen asiallisesti. Sävellyksen puolestakin ihan muikeeta. Kaipaamaani melodisempi osiokin tuli siellä biisin loppuvaiheilla. Soundeja olis saanu viilata hippasen ja olis tullu vielä enempi pojoja. Hyvä näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Takaisin Kotiin 21.04.2005

Division 19 - Takaisin Kotiin
Soittopuoli on kaiketi hyvin hanskassa. Vokaalit ei oikeen ollu meikäläisen makuun iskevät. Enemmän melodiaa kehiin!! Hyvän kuulosta meininkiä kumminkin noin kokonaisuudessa. Syntikatkin oli kivan kuuloset. Yleis-soundia vähän sais viilata vielä, niin pisteitäkin ropisis taas enemmän. Ihan jees veto!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 28.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Hassua musiikkia :) Kivasti soiteltunakin. Mahtava tuo kasarihenkinen syna, jota viljellään sillon tällön säkeisöissä. Vokaalit olis saanu olla hiukan selvemmin kuultavissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 06.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Ihan asiallisen kuulosta rokkia, josta vaikutteet paistaa läpi sopivasti, muttei liikaa.Lyömäsoittimet on kyllä kummalisesti kaiutettu... En tiedä oikeen mitä mieltä niistä olen. Kitarointi ja laulanta ym. soitto oli hyvin hoideltua. Intro oli meikäläisen korvaan liian pitkä. Jotenki tuntuu, että olis saanu limitoidakkin loppupeleissä vähemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 01.04.2005

Tuho - Last Words
Vokaaleissa on mukava vibrato. Alussa ne (vokaalit) ei oikeen tunnu vaan noin orpona toimivan. Soundi on kyllä niin matala, että oikeen jäin kuuntelemaan, että onks niitä pitchailtu jotenki alas :) Kitaroista ei kuulu oikeen muuta, kun sirinää. Ne yläpäät saa kyllä poiskin leikata. Näin hidastempoisessa biisissä on aina vaikea soittaa täysin taimissa, mutta ihan mukavasti se menee. Vähällä ajalla on kyllä vittumainen studiossa räpeltää... Kyllä tää kuitenkin ihan asiallinen varsin hidastempoinen mättö on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 23.04.2005

Sigil - Nothing To Offer
Alun näppäily oli mukava. Ja kivasti biisi lähti intron jälkeen käyntiin. Soitto on hyvin hansikkaassa. Laulukin on hauskan omaperäisen kuulonen. Sävellys ja sovitus puoli toimii hyvin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kertsissäkin oli kivat melodiat, mutta olis saanu erottua hiukan paremmin. Kuunneltavaa settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 23.03.2005

Argon - Times of sorrow
Sävellys ja sovituspuoli toimii hyvin. Lyriikoista en sano mitään, koska en nyt näin äkkiseltään ehdi niihin paremmin perehtyä ja vokaalit jäävät ikävästi muun soitannan jalkoihin. Paljon toimivia juttuja ja aineksia. Soittopuolikin mukavasti hanskassa. Soundeja sais toki hippasen särmätä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adrenalin (downtempo) 28.03.2005

förderband - adrenalin (downtempo)
Aika hassuja soundeja alussa ja oikeestaan koko biisin aikana. Biitti on kivan kuulonen. Vähän meikäläisen makuun turhan outoa meininkiä, mut johonkin yhteyteen varmaan sopii. Semmoseen chillailuun ehkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 23.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Nyt sitten ihan oikeaan studioon niitä biisejä äänittelemään! Kitarointi ja bassoilu mukiin menevää. Soundit sais olla paremmat. Ja löytäkää se rumpali jostain. Kertsiä ennen tulevasta bridge -osiosta tulee Leevi & the leavings mieleen. "Saa jäädä nukkumaan, ei ole töitä tarjolla..." :D Ehkä noi tausta vokaalit tekee sen. Simmosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 25.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Asiallisen synkkää mättöä ja taidolla soitettunakin. Varsin monipuolinen paketti. Miksaukseen vaan olis saanu keskittyä enempi, jottei olis ihan näin tunkkaselta kuulostanu. Toimiva tuo näppäily -suvanto 2:30 alkaen. Olis vaan saanu loppuakkin joskus ja sit vähän mättöä vielä perään tai jotain. Rumpali on kyllä ennenkin kannuja soitellut. Muutenkin hienoja rytminvaihdoksia. Solistikin hoitaa hommansa ihan toimivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 06.04.2005

Reflected - Postmortem
Ei anneta soundeista palautetta ei. Soitto toimii mukavasti. Sävellyksellisesti varsin toimiva biisi. Synat tuo kivan lisämausteen mukaan. Vokalistilla on pallit aika-ajoin hauskasti lipaston välissä :) Käykää ny vääntää tää kunnolla jossain! Kitarasoolo 4:20 kohdalla kertoo, että kitarataiteilialta löytyy nopeutta ja jopa mielikuvitusta ja sävelkorvaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 26.03.2005

Salaliitto - Uni
Kasikytluku tulee syntikoista ja laulumelodioista meikäläiselle mieleen. Vokaalit välillä tuntuu hukkuvan johonkin. Lieneeky syy suht tummansävyisen miksauksen. Sanat on kai ihan toimivat. Samoin kuin soitanta muutenkin. Sen tytskin laulamat stemmat tekee taas sen Leevi -vaikutelman :) Mut eipä se ainakaan mua häiritse.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zoo 42 - Frozen 25.03.2005

Zoo 42 - Frozen
Loisto biisi. Loisto bändi. Ja tokihan kyseinen sinkkupläjäys löytyy hyllystäkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 23.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Kitaroinnissa ei sinänsä mitään vikaa. Vokaalit jäävät ikävä kyllä aika puuroiseksi. Rumpujen koodaukseen vähän särmää lisää ainakin noin soundillisesti. Ihan mukavat ainekset kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - 1.Tarkistetaan Ääni 15.11.2005

Kylmä Rinki - 1.Tarkistetaan Ääni
Näähän on kaikki tuttui biisei,veisui,räbäytyksii =) Mahtavii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 02.05.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Kasikyt luvun suomirokki -bändit iskee väkisin tästä keitoksesta läpi. Vokalistilla sopivan räkänen soundi tällaseen matskuun. Kivoja rytminvaihdoksia säkeistön ja kertsin välillä. Soitatanta toimivaa. Demoksi ihan asiallinen pläjäys!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 26.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Kasarivivaheista meininkiä on. Jotenkin meikäläisen makuun liian muoviset ja pehmeät soundit. Paitsi snaressa, jonka soundista pidin. Ihan hauskoja jippoja jaellaan ympäri biisiä, eikä pääse kyllästymään. Varsinkin komppiin tulevat lisämausteet aika-ajoin tekee kivaa jälkeä. Kaikin puolin ihan mukava synapoppiralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 25.03.2005

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Hyvin tehty ja suht. hyvä -soundinen kipale. Gösta Sunqvist -vainaa tuli ajoittain vokalistista mieleen. Hienot stemmat ja kitarat, jotka taas teki pienoisen folk -vivahteen. Bongot oli kans kivat. Se huilusoolo olis saanu olla ehkä hippasen lyhyempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 26.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Soitto kulkee kivasti kyllä. Vokaalit tuntu välillä jotenki huteralta. Stemmat tosin toimi hyvin taustalla. Skitta -soundi kuulosti ajoittain jopa Carlosilta. Ihan letkee ralli, ei siinä mitään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 01.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Introsta tykkäsin helvetisti! Vokalistilla on mukavan omaperänen ja kiva ääni. Ja munatkin välillä "kivasti" lipaston välissä. Kotipellolta aika ajoin kuulostaa... Voi olla, että enemmän kuunneltua ei enää. Biisi on sävellyksen puolestakin saatanan hyvä. Kertsi on tarttuva! Tuplabasarit toimii, ku junan vessa. Kitarasoundit olis saanu olla vähän tuhdimmat. Basson soundista jotenki tykkäsin. Miksaus menee kyl tällai demo -meiningissä hyvin läpi. Soitto on viimisen päälle hienoa. Helvetti... Loistava homma, että löyty tämmönen orkesteri! Kuuntelen lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 28.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
:) Ei helvata noit vokaaleja. 80 -luvun henki kyllä kuuluu, eipä siin mitään. Teil on hyvä huumorintaju.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 06.04.2005

UnleasHer - Mindcollapse
Asiallista kitarointia näin heti alkuun. Ja riffikin on erinomainen. Syntikka tuo hyvän mausteen mukaan. Lyömäsoittimet jyrää välillä muun soitannan yli pahemman kerran. Pieniä taimi vierheitä siellä sun täällä, muttei liian häiritsevästi näin demosurvaisuksi. Jotenki olis saanu miksaus olla parempi, että olis saatu revittyä se viiminen mahtipontisuus irti. Sävellykseltään erinomainen. Etenkin pidin siitä 4 min kohdalla alkavasta osiosta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - First Blood 09.09.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - First Blood
Hihihiiii :) Pelottavaa Pelottavan humoristista. Mustaa huumoria? Vitut mä tiedä. Annanpa ysin juuh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi 26.03.2005

Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi
Ei naurata ikävä kyllä. Mut mä olenkin tällanen tosikko ja liian vakava. Ehkä joitakin naurattaa, joten anna pisteitä sen mukaan. Ainakin tekijä tietää, mikä on valssin tahtilaji, joten siitä saa lisäpisteitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - They Crave 15.08.2005

Skaven - They Crave
Yllättävän herkut nuo synakitarat. Tuo biitti tekee ehkä meikäläisen makuun turhan iloisen meiningin. Vanhat scenemusa -vaikutteetkin paistelee mukavasti läpi. Hyvät leijuvat syna soundit! Ehkä joku tarttuva melodianpätkä olis ollu vielä paikallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Vihaan! 14.03.2005

Luja - Vihaan!
Intro oli kyllä helvetin hyvä. Kuuntelin kuulokkeilla, joten soundeista en tohdi varman päälle sanoa mittään. Mutta näin luureilla ainakin kitarat murahteli mukavasti. Kertsi (jos se oli se "Vihaan" -osio) aavistuksen liian pitkä. Sanat on kyllä aivan loistavat :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Jakomielitautinen Viidakossa 09.09.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Jakomielitautinen Viidakossa
Jeah! Meitsi tulee kyl ite mielitautiseks, ku ajauduin tän lumoihin ;) Ei jumalauta. Tulee mieleen jotku natiivit, joilta on aivot syöty ja nyt ne vaeltaa notskin ympärillä pääkopat tyhjänä ja rummuttaa bongoja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 23.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Voi jesse mitkä vokaalit :D Aaseedeeseet on kyllä kuunneltu. Kasikytluvun räkärokki paistaa kivasti läpi. Kyllä mää hyvälle tuulelle tulin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Babyporn 09.06.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Babyporn
Taustat on kyl parhaimmistoa näistä biiseistä, mut lyriikat ei oikeesti oikeen iske. Hyvinhän ne riimas kyl, mut aihealue menee yli hilseen. Ehkä oon liian suppeakatseinen. Ihan kiva synkeä tunnelma tosiaan biitissä ja soundeissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Mörön Veivi 30.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Mörön Veivi
No no... Tässähän olis ollu selvästi vielä paljon parempaakin ainekset! Vähän vitutti katos se kiihdytys ja noi murinat olis voinu pikkase olla taaempana. Muuten selvästi asiallisin näistä ralleista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Ninja 27.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Ninja
Joo! Hienosti on saatu vangittua tuo itämainen ninjameininki noihin soundeihin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Poltetaan Möyhöö 27.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Poltetaan Möyhöö
Täs oli aika pelottavan kuulloset vokaalit. Ja munki mielestä äänenlaatu oli pikkasen parempi. Coverista on taas pakko antaa plussaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Hyvää Luonnosta 25.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Hyvää Luonnosta
Kovat lyriikat kertakaikkiaan. Pidin erityisesti kohdasta "Kurpitsaa, Melonii." Hyvä basari -soundi ja muutenkin taas sopivan uniikki soundimaailma :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Harry Potteri 25.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Harry Potteri
:D Ei helkutti mikä soundimaailma!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Tuomionpäivä 25.05.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Tuomionpäivä
"Kuolema tulee ulos kaapista"? Voi jeesus :D Coverista bonuspisteitä! Todellakin on syytä varoa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charlot - Here We Go (for rock´n roll) 06.10.2004

Charlot - Here We Go (for rock´n roll)
Heh =) Aika sydäntälämmittävää menoa kyllä. Itse aloin näiden biisien luomisen aikoihin kiinnostua enemmän musiikista. Kyllä kasari vaan on niin hassua. Europet ja muut tulee väkisin mieleen, ei maha mittään. Hyvä biisi! Tarttuva kertsi ja menoa löytyy. Ja hassuja kuvia tuolla käyttäjäprofiilin kuvagalleriassa! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 14.09.2004

Northern Discipline - The One
Kivan kuulosta tykitystä. Mulle tuli mieleen jotain välillä Diablo ja In Flames... Mut nyt jumalauta vertailut sikseen. Soundit kohdallaan ja potkua löytyy. Mukavasti tulee vokaaleihin melodiaa mukaan kertsissä ja siinä 1:58 alkavassa väliosassa. Tuotantokin on laadukasta jne. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 26.05.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
Todella hyvä biisi... Eipä paljon muuta voi sanoa. Älyttömän mukavan kuulonen vokalisti ja soittopuoli on hallinnassa. Muutenkin kokonaisuudessaan todella hieno kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Velve - siteet 14.05.2004

Velve - siteet
Joo täähän on oikeen hauskan kuullonen kevyt rallatelma. Säkeistöt pysyy sopivan rentoina ja kertosäkeeseen tulee sopivasti potkua lisää. Orkesterin lyhyehköön ikäänkin nähden homma hoidetaan ihan hienosti! Kerrassaan omituinen kyllä tuo 2:22 kohdalla tuleva täys hiljaisuus. En vielä tiedä, mitä mieltä siitä olen :) Toisin kuin edellinen kaveri, mä pidin tästä enemmän, kuin tuosta "Jos Voisin" -biisistä. Tarttuvampi kertosäe ja jotenkin näille soundeille ja tälle vokalistille rehellisemmin tehty vääntö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Mustapaha 26.04.2004

RAUTAKELLO - Mustapaha
Joo kyllä tää näistä demovärssyistä parhaiten toimii. Kivan kuullosia riffejä ja ihan asiallisia laulumelodioita. "Rautakello" -levyn tapaan tätä matskua syö kyllä vokaalit. Enkä oikeen jaksa lähtee kuvailemaan, että mikä niissä mättää. Mutta kitarat tosiaan mättää ainakin hyvin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 12.05.2004

SILVERINE - Teaser
Aloin pitämään vokalistista enemmän ja enemmän, mitä pidemmälle tämä veisu eteni. Soundit oli ihan muikeet. Myös rakenteeltaan ja säv&sov -alueeltakin toimiva kipale. Pakkohan tämä on downloadata...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 12.05.2004

SILVERINE - Down
Kokonaisuudessaan erittäinkin mukavaa rokkia. Soitosta ja vokaaleista plussaa. Hiukan jäin joiltain osin kaipaamaan kertsiin lisää potkua. Sounditkin skulas ihan nätisti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 08.05.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Taidolla tehtyä tavaraa kyllä. Helkkarin hienoja keskiaika -melodiota. Ja toteutus osittain jopa hivenen koominen :) Positiivisella tavalla. No jos nyt jostain pitää risuja antaa, niin kitaroiden ja rumpujen miksauksesta ehkä pikkusen. Hivenen jyhkeempää kitaravallia jäin kaipaamaan. Mutta siis kaiken kaikkiaan aivan mainio yhden miehen projekti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - 2.Rytmirykäsy 15.11.2005

Kylmä Rinki - 2.Rytmirykäsy
Tää on tuttu biisi.Aivan mahtava =) Hyvä poijaat...Hienon kuulosta!! Ihan kympin settii...Loppu oli ihan mahtava..heheh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - 2.Rytmirykäsy 25.03.2004

Kylmä Rinki - 2.Rytmirykäsy
Mahtava ja hiukan yllättävä tuo biitti. Ja hienon kuulosta räpätystä. Kaiketi vähän perus hip-hopista poikkeavaa meininkiä. No... Nyt lopetan tän meuhoomisen ja menen muualle häpeemään. Tulee turhan vähän tähän genreen perehdyttyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele my shined fall - The Dreams Failed 21.03.2004

my shined fall - The Dreams Failed
Uppoaa joo... Tyylikkäät laulumelodiat kertseissä. Ja soundimaailma ihan jees. Rumpalihan on ihan kone... vaan ei toki rumpukone! Jeh. Hyvä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele my shined fall - The Dreams Failed 17.03.2004

my shined fall - The Dreams Failed
Kyllä vaan. Paljon elementtejä mitkä muhun kolahti, mutta varsinki melodisimmat osuudet, kuten kertsi. Soundipolitiikkakin oli ihan muikeeta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Odotan Odotan 13.03.2004

Antti Kaukomaa - Odotan Odotan
Toimii kyllä! Kyllä on ennenkin soiteltu. Hyvät soundit ja hienoa soittoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 18.03.2004

MultiBalance - Taivas
Muikeen kuullosta keittoa... Varsinkin tuo alku oli heti tavattoman hieno. Mutta vokaaleista: Kesti kauan ottaa tolkkua että mitä kieltä siellä väännetään. Voi olla kuulian päässäkin vika. Ehkä hiukan yläpäävoittonen miksaus/masterointi, mutta ei sekään suuremmin häirinnyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Wandering Souls 15.03.2004

OPPRESSION - Wandering Souls
Asiallista tavaraa. Hyvää kitarointia ja nättejä melodioita. Ja kosketinhommelit uppoo meitsiin aivan täysillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toivottomat - Ollaan Turkissa 16.03.2004

Toivottomat - Ollaan Turkissa
Jaaha... Mitähän tästä sanoisi. Meitsin kieroon huumoriin tämä nyt ei ihan vetoa. Nuo syna tomit on silti jo niin huonoja, että ne oikeasti naurattaa :) Mutta mutta... Huumorimusiikkiakin voi tehdä hyvin ja sellaista tämä ei mielestäni ollut. Tästä puuttui tarpeeksi "hassu" idea. Keksikää sellanen ja yrittäkää uudelleen. Ja muuten... hommatkaa jostain autotune, jos sekään voi noita vokaaleja pelastaa :) En tiiä sitte tarviiko, ei taida olla homman pointti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 15.03.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Jeh uppos, ku patonki jäähalliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - Brokenhearted 18.03.2004

StAr - Brokenhearted
Kyl ihan mukavan kuullosta laulua on. Ja soitto oli kait sellasta ihan jees perus pianokomppausta. 2 miinuspistettä: Toinen tulee niistä joistakin laulun tuplauksista (taustoista), jotka hieman sekotti kokonaisvaikutelmaa. Ja toinen tulee soundien tasosta. Mutta mutta... tunteella oli veadetty. Sen huomaa. Hyvä hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix) 16.03.2004

Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix)
Pidin. Mukavaa leijuntameininkiä... Aivot narikkaan vaan. Vocaalit menee siinä rajoilla, mutta kallistuu positiivisemmalle puolelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Soft Asylum 12.12.2003

Silent Parade - Soft Asylum
Aah... Tällasta en uskonu täältä löytävän. Asialliset kitarajytkytykset kertsissä. Stemmat oli mukavat ja niis oli passelisti efektiä kehissä. Soolo myös maittava ja kompit sopivan suoria. Kun tuo Janne (olikse se laulaja) olis hiukan persoonallisempi ääneltään tai jotain. Näis virsissä on sellast yhtä "Jamesia" hiukan kuultavissa... Äh emmätie haittaakse. Jameshan on kova jätkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - ROCK ME 25.03.2005

electrichaos - ROCK ME
Ihan asiallisen ankeen kankeeta työmaamättöä -jotenki. Vokaalit toimi hyvin. Kitarat olis saanu olla jotenki astetta rankemman kuuloset. Tuplauksia niihin tai jotain... Kyl tää näinki toimis!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Star 23.12.2003

Tric - Star
Erinomainen biisi, ja helvetin hyvä meininki DT:ssä 19.12.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Don't give up (miksattu) 20.10.2003

Enkeli - Don't give up (miksattu)
Hyvä sävellys, mut jotain pitäis noille voksu ja piano -äännityksille tehdä, ku ne kohisee nii saatanasti. Käyhän buukkaa ittes johonki studioon tekemään niitä. Tai sit käytät jotain "hyvää" kaveria hyväkses. Muuten, enkun kieli sopii paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 22.03.2004

SaraLee - Wounded Heart
Kyllä kyllä! Sopivasti koukkuja ja ihan tyylikkäät sounditkin. Vokalistikin hoiti hommansa asiallisesti. Ja melodiat oli myös tarttuvia. Pakko antaa 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 21.04.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Näppäily on introssa kivan kuulonen. Ja hienosti pamahtaa biisi auki jo puolen minuutin kohdalla. Soundit on ihan mukavat ja soittopuoli hyvin hanskassa. Hyviä melodioita muutenkin viljellään. Vokaaleihin toivoin pientä särmää lisää.
8