Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Bit JAM - Hentomieli (elävä aihio) 14.03.2011

8-Bit JAM - Hentomieli (elävä aihio)
Hyvin kulkee tällainen vähän reippaampikin veisu. Haitarin tosin saisi heittää lähimpään suonsilmään, mutta kohtuuhyvin sekin mukaan solahtaa - haitariksi. Aivan mainiota tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Lakana 14.03.2011

KAIHO2 - Lakana
Jos jotain pahaa sanottavaa pitäisi keksiä, niin: 1) kuulostaa vaikutteiltaan 2) nuorten jannujen kohdalla on vähän paha uskoa että tämä olisi täysin tosissaan tehty. Eli eipä juuri huomautettavaa. Pidän tyylistä eikä laulukaan (todellakaan) pilaa kokonaisuutta, kuten niin usein käy. Saatanpa kuunnella toistekin, tämä on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Let's Make a Train 27.02.2011

AlfaKalle - Let's Make a Train
Jaa. Kraftwerk tuplatemmolla kohtaa humppataustaisen heleän melodian. Biisin edustama tyylilaji (?) on kyllä sinänsä lähellä sydäntäni, mutta tämä ei ihan hurmioon saa. Kiinnittäisin jatkossa huomiota tapaan, jolla kappaleen eri osat liitetään yhteen. Varsinkin siirtymä säkeistöstä kertsiin tökkäsee hieman. Keskivaiheilla kuultava hitaampi osuus on tämän parasta antia, vaikkei omaperäisyydellään maailmaa räjäytäkään. Lopun puheiden funktio jäi hämärän peittoon. Mutta, kaiken tämän jälkeen pitää silti sanoa, ettei biisi ole huono.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Eternal Story 07.08.2009

Arctulary - Eternal Story
On se mukavaa kun nuoretkin tietää mitä rässi on... :) Biisi on tosiaankin varsin mainio lukuunottamatta tuota (jostain ihmeen syystä kehuttua) kertsin laulumelodiaa. Muuten solistikin hoitaa tonttinsa aivan kelvollisesti, ei voi valittaa. Soolokitarat sekä maukas rumpalointi saavat ekstrapisteitä. Ei nyt tietenkään mitään maailmaa kaatavaa, mutta tässä pitkästä aikaa nuori porukka jolla on *oikeasti* potentiaalia vaikka mihin. Jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathshead - For The Demon Of Mine 02.07.2009

Deathshead - For The Demon Of Mine
Mitäpä tästä nyt muutakaan sanomaan kuin että "ihan kiva". Ei mitään varsinaista vikaa, mutta eipä myöskään jätä itsestään ihmeemmin muistijälkiä. Bassointrosta ja keskitasoa paremmista vokaaleista plussaa, perusvinguttelu-kitarasoolosta ennemminkin miinusta. Saa biisissä olla enemmänkin tavaraa kuin kolme (sinänsä ok) riffiä? Kehityskelpoista kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 24.04.2009

Exoar - Brutal Crime
Thrashiksi melko mitäänsanomatonta räimintää, death/thrashiksi (joksi itse tämän mieltäisin) parempaa keskitasoa nykytarjonta huomioiden. Ideaa löytyy sieltä täältä eikä biisi yllättävää kyllä käy puuduttavaksi. Soitannan tarkkailuun keskittyvä kuulija ei saa tästä hirveästi irti (harmi...), soveltuu paremmin päänpaiskontaan. Tai ehkä oma makuni on liian "proge"? Odotin vielä vähän enemmän vanhan liiton menoa mutta eipä tässä näinkään isoja vikoja ole, massasta erottuminen lienee se suurin kompastuskivi. Oikea rumpali parantaisi totta kai soundipuolta, mutta homman nimi käy kyllä selväksi koneenkin voimin. Ja niinkuin muutamat jo ovat sanoneet niin räyhä on melko yksiviivaista, vaihtelua kaipaisin. Lyhyesti sanottuna ihan jees esitys, ei enempää eikä vähempää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Embraced By Anguish 22.03.2009

Burden - Embraced By Anguish
No nyt alkaa kuulostaa hyvältä! Pientä hapuilua soitannassa mutta minua moinen ei ole konsanaan haitannut. Riffi-ideaa löytyy mukavasti ja biisihän toimii. Korina on vähän hiljaiselle jätetty ja kuulostaa tosiaan jotenkin ponnettomalta mutta ei paha yhtään, voisi se olla paljon huonompikin :) Jos ei tässä omaperäisyydellä päästä juhlimaan niin se on kuitenkin vain pienehkö haitta, mielellään kuunteli useammankin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DeathToll - Mark I 08.04.2009

DeathToll - Mark I
Tunsin joskus aikoinaan ihmisen, joka sai termin "hyvin tehty musiikki" kuulostamaan lähinnä kirosanalta... Noh, tämä nyt sitten oli sitä hyvin tehtyä. Paha on mennä haukkumaan kun mitään vikaa ei varsinaisesti ole, mutta kyllä aika pahasti yhdestä-sisään-toisesta-ulos-osastolla ollaan. Jos saan ehdottaa niin älkää hyvät ihmiset ottako bändiin mitään perushuutajaa, omaperäinen solisti pelastaisi tässä kohtaa PALJON. Toisaalta kun nuorista jannuista on kyse niin uskon/toivon, että bändissä on potentiaalia - taidon puutteesta ei ainakaan jää kiinni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Empowering of All Deprivation 10.03.2009

Born of Thorns - Empowering of All Deprivation
Nonni. Joskus 2006 taisin bändin musiikkiin eka kerran törmätä eikä silloin suuria tunteita herättänyt...muistinvaraisesti sanottuna kehitystä on sittemmin tapahtunut (liian laiska olen kuunnellakseni vanhoja biisejä juuri nyt uudelleen). Päällimäisenä puskevat esiin Arcturus-vaikutteet, mutta suorasta kopioinnista ei onneksi voi puhua. Kosketin- ja kitaratyöskentely on aivan mallikasta ja kappale toimii yleisesti ottaen. Erityismaininta soolokitaristille! Puhtaat vokaalit toimivat yllättävän hyvin, jos kohta melodia ei omaperäisyydellä juhlikaan. Sitten ne risut... Rumpusaundista en tykkää pätkääkään kliinisyytensä vuoksi ja räyhävokaalit ovat niin peruskauraa kuin olla voi. Biisi tuntuu myös vähän venytetyltä, hiukan karsittuna löisi lujempaa. Äänikuva on kokonaisuutena melko lattea, muistuttaen tältäkin osin edellä mainittua A-bändiä. Taitavasti sävellettyä tavaraa kuitenkin, sanoisinpa jopa että liki ammattimaisen kuuloista. Jos olisin kuullut tämän biisin kymmenen vuotta sitten antaisin kympin, nyt on tyytyminen kahdeksikkoon (oma maku muuttunut matkan varrella, minkäs teet). Suositellaan genren ystäville.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synestesia - Nimeni on Feeniks 22.03.2009

Synestesia - Nimeni on Feeniks
Kappale on, jos mahdollista, vieläkin parempi kuin orkesterin aiemmat tuotokset. Tämäntyyppisessä tavarassa tärkeintä minusta on ettei tehdä musiikillisesti liian helppoja ratkaisuja, ja tämä sääntö toteutuu mallikelpoisesti. Jos kohta aivan näin melodista mättöä en useinkaan kuuntele,ei tästä ole mitään pahaa sanottavaa. Levy pitänee hankkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcanum Maleficus - Horizon 30.01.2009

Arcanum Maleficus - Horizon
Tämähän toimii vallan hyvin! Jätkät osaa soittaa, riffeissä on ideaa ja mukavasti vaihtelua. Väliosasta varsinkin pidän paljon. Biisi on ehkä vähän pitkä, loppua ehtii hetken jo odotella ennen kuin outroriffi nytkähtää käyntiin...myös jotkut siirtymiset osasta toiseen tuntuvat turhankin helpoilta ratkaisuilta. Vokalistin ulosanti sopii tyyliin, mutta olisiko voinut miksata hieman alemmas? Luureilla kun kuuntelee niin kaveri tuntuu kärisevän ihan korvan juuressa ja jokainen kurkun karahdus erottuu. Mutta pikkuasioitahan nämä, biisi on sen verran tasokasta tavaraa että pakkohan tässä on faniutua muutenkin kuin yleisen kannatuksen vuoksi :) Jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - When The Surgery Goes Wrong 11.01.2009

Dividence - When The Surgery Goes Wrong
Kehityskelpoista, etten sanoisi :) Biisi on sisältöönsä nähden kuitenkin aivan liian pitkä ja riffit jotenkin yksitoikkoisia eivätkä kovin omaperäisiä. Vähän karsimalla tästä saisi ihan hyvän rykäisyn. Soittaahan te toki osaatte. Älkää antako arvosanan hämätä, on niitä (paljon) huonompiakin kuultu!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Eläköön aggressio 10.07.2009

Gargeblaster - Eläköön aggressio
Nim. Jätänpä Turhan Kommentin: katso huntfornothingin lausahdus tuosta yläpuolelta, siihen ei ole mitään lisättävää. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Cold Winter Night (2007) 05.01.2009

Lost With You - Cold Winter Night (2007)
Ihan kuin sovitus olisi ammoisista ajoista hivenen päivittynyt:) Yhtä hyvä biisihän tämä on kuin aina. Keskiosan kohtaa jossa 2 kitaraa soittaa melodisia kuvioita päällekkäin olisin miettinyt vielä vähän tarkemmin, mutta hyvä näinkin.
9