Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 61 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 09.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Alku vaikutti taas hieman junnaavalta, mutta tästä biisistä löytyi sitten se yllätyselementti ja biisi kasvoi uusiin mittoihin. Valitettavasti sitten taas mentiin askel taaksepäin - samaan bassokuvioon joka jo alussa rupesi tympimään. Loppu olikin sitten kertausta. Kyllä tämä olisi toiminut mielestäni paremmin reilun minuutin lyhyempänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Break The Chains 09.03.2006

Vicious Minds - Break The Chains
Kumarretaan 80-luvulle yhdessä. Kaikki toimii ihan kiitettävästi. Ei tästä mitään pahaa voi sanoa... no en kyllä toisaalta taida kuunnella tätä enää uudestaankaan. Ehkä liiankin yksikertaista tarjotakseen tarpeeksi suuren ärsykkeen kestosoittoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Infection 09.03.2006

Incendium - Infection
Loistavaa! Laulut toimii sekä puhtaina että rääkymisenä. Jotain progevaikutteita voi biisistä poimia. Parasta biisissä oli se ettei heti tullut mieleen 100 bändiä jotka tekee samaa. Soittokin tuntuu luonnistuvan varsin mallikkaasti, ja sovitus/soinnutus ei ole sitä ihan perinnekamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 09.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Nyt ei suklaa ja tupakat maistu. Ehkä tämän biisin vaikutus olisi erilainen jos käytössä olisi vahvempia aineita..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Slumber v0.2 09.03.2006

Sigkk - The Slumber v0.2
Hyvä biisi, hyviä riffejä. Tämä on taas osastoa ei ihan mutta melkein.. Lopullinen niitti, tappajariffi, viimeinen naula arkkuun, viimeinen lapiollinen hiekkaa hautakummulla, kuudes laukaus venäläisessä ruletissa tai vastaava jää uupumaan. Vokaalit toimi ihan, ok mutta jotain jäi niistäkin uupumaan.. Hankala tätä on kuitenkaan yhden miehen projektiksi uskoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - kesäyön unelma 11.03.2006

Masa B - kesäyön unelma
Onko tämä dancea? Jotenkin tuli mieleen lattari-iskelmä.. Laulu kyllä kuulostaa aika aneemiselta...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Degenerescence 09.03.2006

Afar a Bird - Degenerescence
Eipä tällainen musiikki yleensä iske, mutta tämähän toimii. Laulajalla loistava äänenhallinta. Valmista radiosoittoon. Vaikutteita löytyy varmasti brittipopin puolelta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - The Truth 26.02.2006

Project Shiver - The Truth
Välillä tuntuu että kitara- ja synamelodiat menevät sekaisin, eivätkä tue toisiaan ja se vaikeuttaa biisin kuuntelemista. Jouset ja piano ovat saundiltaan myös kovin ohuita ja diskanttisia. En tiedä johtuuko nauhoitusvälineistä, miksauksesta vai laulutekniikasta, mutta laulusta tuntuu puuttuvan sointi. Äänenväri ja vire sen sijaan ovat hyvin kohdallaan. Melodiat ovat puolestaan takuuvarmaa Shiveriä, eikä soitantopuolelta löydy moitittavaa. Sovituspuoli myöskin hyvin hanskassa noita "ylikerroksellisia" melodioita lukuunottamatta. Biisi alkaa hieman töksähtäen. Pienellä sovitusten viilaamisella biisi kuitenkin ylittäisi mikserin arvosana-asteikon ja oikeassa studiossa toteutettuna olisikin sitten jo täysin valmista kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GHOST REALM - The Necropolis 06.03.2006

GHOST REALM - The Necropolis
Perkeleen ahdistavaa, eli loistavaa doomia. Tätä en uskaltaisi kuunnella krapulassa.. Hieno etäinen äänimaisema.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Silent Force 07.03.2006

Crimson Dawn - Silent Force
Joo, kyllähän tässä tavoitellaan vähän sellaista vanhan DT ja Amokin aikaisen Sentencedin draivia. Valitettavasti melodiat eivät vain ole yhtä iskeviä ja vokaalit toimivat parhaimmillaankin vain tyydyttävästi. On tässä kuitenkin kovasti yritystä, siitä plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - ?? 09.03.2006

Trio Karvanaamat - ??
No joopajoo, ei edes naurata. Jos haluaisin tehdä vittumaisen teon jollekin krapulaiselle soittaisin hänelle tätä biisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Parthenogenesis - Parthenogenesis Part 5 11.02.2006

Parthenogenesis - Parthenogenesis Part 5
Tässäkin oli muutama lyhyt pätkä jotka eivät sopineet kokonaisuuteen (tai musiikkimakuuni), mutta vastineeksi oli kyllä runsaasti loistavia juttujakin. Ja jotenkin tämä tuntui pysyvän myös paremmin kasassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Parthenogenesis - Parthenogenesis Part 2 11.02.2006

Parthenogenesis - Parthenogenesis Part 2
No oli kyllä melkoinen biisi. Tuli paikoitellen mieleen syntikkani esittelydemo. :) Groovaavat osat ja tunnelmalliset fiilistelyt olivat ehdottomasti biisin parhaita osia. Ainoat kohdat mitkä mielestäni eivät sopineet kokonaisuuteen olivat "sirkuspätkä" 9.30 kieppeillä ja "humppakohta" 10.50. Kaikilta soittajilta kyllä taitoa löytyy, mutta saundit olivat vähän sekavat ja monet hyvät jutut hukkuivat sinne jonnekin. Kyllä tällaista kuitenkin mielellään kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 09.03.2006

Mind Factory - Black Angel
Jotain noisegatea vois koittaa kitarasaundille. Symbaalit iskevät piikkejä aivokuoreeni.. arrgh. Saundit ei ole nyt ihan kohdallaan. Murinat toimii kohtalaisesti, mutta naislauluista puuttuu sointi. Biisi ei anna mitään syytä painaa playta uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 09.03.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Aika sekavalta vaikuttava biisi. Kaikki osat eivät tunnu oikein sulautuvan ehjäksi kokonaisuudeksi. Ehkä alun orientalteemaa olisi voinut kehitellä pidemmälle eri instrumenteilla, sillä toinen osa tuntui olevan ihan eri biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 09.03.2006

Cold Shot - Evil Eyes
En löydä tästä mitään mikä erottaisi tämän kahdesta miljoonasta muusta bluesbiisistä. En tosin ole mikään genren vakituinen kuuntelija, joten antakaa anteeksi tietämättömyyteni oi suurenmoiset bluesgurut. Ei tästä mitään pahaakaan sanottavaa löydy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 09.03.2006

GARM - Fuck The Grace
No tämä nyt on tullut jo aika moneen kertaan kuultua.. Tiukka biisi. Vokaaleihin toivoisin kyllä syvyyttä, nyt jäävät kovin ohuiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nadira Strain - Escape 13.01.2006

Nadira Strain - Escape
Heti alusta kova meno päällä. Taitavaa soitantaa ja mielenkiintoisia vaihdoksia. Ei ehkä mitään ennenkuulematonta, mutta toimii. Loppua kohden biisi tuntuu kuitenkin menettävän vähän voimaa ja se "tapporiffi" jää sittenkin uupumaan. Laulu ei tunnu oikein avautuvan - sille osastolle olisinkin toivonut vähän rankempaa tulkintaa tai "hengittävämpää" ilmaisua. Tällaisenaan se hukkuu pyhään keskinkertaisuuteen. Itse biisin ja outron välinen suhde tuntuu omituiselta. Ehkä vähän lyhyemmäksi perusosaa ja loppuun ennemmän variaatiota. Nyt outro tuntuu liian irralliselta. Kitarasoolo on taitavasti vedetty vaikkei tyyliltään minulle oikein iskekään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - About 09.03.2006

Faro - About
Kyllä tätä biisiä kuunnellessa alkaa jalka polkemaan tahtia. Rytmiryhmä kyllä hoitaa homman kotiin erittäin mallikkaasti, eikä muutenkaan mitään valitettavaa, valitettavasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 09.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Tämä oli aika loistava veto. Jatkuvat kellopelit alkoivat toisin puuduttamaan. Tuli mieleen jotkut fantasiaroolipelien soundtrackit yhdistettynä vanhaan suomi-filmiin. Hmm...?? :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - World Moderator 09.03.2006

The Bad Excuse - World Moderator
Laulu ei minulle oikein iskenyt, vaikkei se mitenkään huonoa ollutkaan. Minuutin kohdalla tulevan fillin jälkeen odotin biisin lähtevän kunnolla vauhtiin, mutta pettymyksekseni sain todeta että ei silloin, eikä missään vaiheessa... Ihan hyviä riffejä, mutta se killeri jää uupumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 09.03.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Heti alkuun loistava grooveriffi! Ja eikun paranee... Loistava lauluääni ja tiukkoja riffejä. Ei mitään pahaa sanottavaa. Kyllä tämä on täysin valmista kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 09.03.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Ei uskois että tässä on sama laulaja kun tossa Burn Alivessa. Onhan tämä hittihakuisemapaa kamaa, ja kertsikin on siihen tyylliin tehty. Kyllä tuo rankempi laulu toimii mielestäni paljon paremmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 09.03.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Onpa kyllä niin perusperusriffiä, etten jaksa edes keskittyä kuuntelemaan sanoja. Valitan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 09.03.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Laulajalla hyvä ääni. Biisi tuntuu liian toisteiselta ja kahden minuutin kohdalla rupesin jo kaipaamaan enemmän vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 09.03.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Biisi tuntuu todella laahaavan eteenpäin. 6 minuuttia tuntui ikuisuudelta... Kuuntelin biisin pariin kertaan keksiäkseni jotain kehittävää sanottavaa, mutta kaksi ikuisuutta oli jo liikaa... Jotain koukkuja ja räväkkyyttä tämäkin biisi kaipaisi vaikka "kelluvaa" onkin. Melodiat eivät ole tarpeeksi vahvoja kelluttaakseen biisiä 6 minuuttia, vaan jo perin minsan jälkeen biisi uppoaa mitäänsanomattomuuden loputtomaan suohon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 09.03.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Laulu ei oikein iskenyt, minun korvaani se kuulosti enemmänkin puheelta. Rumpalilla hyvä tatsi, eikä kitaroissakaan mitään valittamista. Kolmen minuutin kohdalla tulevan pätkä toi mukavaa vaihtelua biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 09.03.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Ja eikun nyrkki heilumaan... Kyllä tästä biistä ainakin asennetta löytyy. Tällainen turpaanvetoralli tosin toimii parhaiten pieninä annoksina nautittuna tai yliannosteltuna alkoholin kera. Tiluttelut kolmen minsan jälkeen toi kaivattua vaihtelua biisiin. Ei tästä biisistä mitään päähän jää pyörimään, mutta sellaisia koukkuja tähän tuskin on haettukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Winter '04 09.03.2006

Division 19 - Winter '04
Pianosaundi on liian diskanttinen mieleeni, melodiat kyllä toimii. Komppikitarasaundissa puolestaan liikaakin botnea. Vaihtelua biisistä kyllä löytyy ihan tarpeeksi. Jostain mieleni sopukoista löytyvät vertailukohdat menevät Dan Swanö/Edge Of Sanity/Norther-linjalle. Ihan hyvä biisi, vokaalitkin toimivat ok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Victory & Eternity 17.04.2005

Tuho - Victory & Eternity
Aika murhaavia riffejä. Ei tämä biisi turhia kikkailuja kaipaa. Livenä tämä varmaan iskis vielä paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 17.04.2005

Argon - No Mortal
No perkele, tämähän kuulostaa hyvältä. Biisissä ei kikkailla turhaa, vaan alakuloinen yleissävy kantaa loppuun asti. Perusjunttauksilla pääsee pitkälle jos ne osaa sovittaa oikein, tämä biisi todistaa sen. Jos jotain negatiivista pitää hakea, niin laulajan ääni ei ole tarpeeksi kantava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 09.03.2006

Kalkutan Konepaja - Anyday
Tähänkin biisiin olisin kaivannut enemmän vaihtelua. Kyllähän tässä saundit, soitto, laulu ja miksaus on kohdallaan, mutta silti ei vaan kolahda. Nyt on väärä genre ja/tai aika minulle. Tai sitten minussa on jotain vikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 17.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Kyllä Uriah Heepin I Hear voices on vielä kovempi sana, mutta kyllä tästäkin yritystä löytyy. Tämähän kuulostaa "oikealta" musiikilta! Jos joku minulle sanoisi että tämä on myynyt etelän maissa ihan vitusti, niin en voisi muuta kuin uskoa sen. Hyvä meininki, vaikka ei kuitenkaan ihan minun mieleeni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Rusted Crown 17.04.2005

Reflecting Black - Rusted Crown
Kiva folkmetalintro, jonka jälkeen lähteekin sitten bläkähtävmpi sekoilu. Parasta biisissä oli se etten keksinyt juuri mitään bändiä joka kuulostaisi juuri tältä, vaikka alussa Imsominum hetkeksi mieleeni tulikin (intro). Kai tässä on sitä omaakin juttua, siitä plussat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DragonSlayer - MiddayNight 26.11.2004

DragonSlayer - MiddayNight
No olipahan melkoinen ralli. Kitarasaundit olivat niin mössöä ettei koko kitaroinnista meinannut saada mitään selvää. Paikoitellen kitarat kuulostivat vieläpä pahasti epävireisiltä. Sen lisäksi tempoa tais olla kitaristeille liikaa ja tarkkuus oli vähän hukassa. Örinä oli vähän liian kurkkuärjyntää ja siitä jäi syvyys pois. Sovituksista plussaa siksi ettei ollut tavaomainen verse/bridge/chorus-rakenne, vaan jotain vähän erikoisempia ratkaisuja. Synasaundit olivat myös liian ohuita ja jäin odottamaan harmonioita. Miksaus oli ihan tukossa: kannattaa panoroida instrumentteja jotta ne erottuu toisistaan ja niistä saa paremmin selvää. Kokonaisvaikutelma oli aivan kuin veisu olisi nauhoitettu yhdellä mikillä treenikämpällä, mikä ei lienee kovin kaukana totuudesta. Tästä on hyvä lähteä petraamaan. Tärkeintä on että asenne on kohdallaan. Ja olihan veisu todella angstisella asenteella nimetty. Kyllä keskipäiväkin yöksi muuttuu kun tarpeeksi kauan tätä biisiä repeatilla soittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elfoer - StormRider 04.12.2004

Elfoer - StormRider
Ehkä vähän liian kikkeliheviä mun makuun. Vokaalit vähän liian taustalla ja liian "kuivat". Hienoja mahtipontisia nostatuksia välillä, kyllä huomaa että on veivattu pitempäänkin. Vauhtia on, perkeles.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 17.04.2005

Iron Sphere - The Night Calls Me
Alku kuulosti hyvältä, mutta sitten vokaalit kusi koko homman (niin kuin yleensä tämäntyyppisessä vasenniplausvauhtimeiningissä). Valitettavan monikäsitteinen toi Melodic metal-genre... Soittotaitoa ja tempoa kyllä löytyy, mutta se koukku jäi tästäkin puuttumaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 04.12.2004

Sonicmind - Everlasting
Kyllähän tässä ollaan jo viimeisellä demoasteella. Mutta ei vielä ihan yhtä tarttuvaa kuin Soilwork, eli ette ole vielä valmiita melodeathscenen valloitukseen. Se viimeinen askel puuttuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Fall - Jumala 26.07.2004

Silent Fall - Jumala
Ihan hyvää soitantaa ja hyviä melodioita. Laulua jää kyllä kaipaamaan eikä biisi toimi ihan näin pitkänä instrumentaalina. Hieman suurempia sovituksellisia muutoksia biisiin ja pari minuuttia biisistä pois. Sekavat komppikitarat peittää paikoitellen pahasti syna/pianomelodiat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Go Away 11.03.2006

The Stane - Go Away
No jotenkin tuntui liialliselta toi stemmojen käyttö, ehkä niillä olisi voinut pikemminkin korostaa osia biisistä. Lauluun olisin muutenkin kaivannut enemmän potkua. Yleensä en saundeja lähde analysoimaan, mutta nyt kitara kuulosti aivan liian tukkoiselta, ja paikoitellen hukkui liikaa taustalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Syyttävät Sormet 09.03.2006

The Stane - Syyttävät Sormet
Ihan menevää rokkia. Kiva pomppubasso versessä. En löytänyt tästä nyt kovinkaan paljoa "rakenteellista kokeilua", mutta sovitus toimii hyvin. Saattais kolahtaa vielä paremmin livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 09.03.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Lauluäänestä ja joistakin riffeistä tuli AC/DC mieleen. Paikoitellen laulu meni kuitenki vähän liian kirkumiseksi ja biisi sai koomisia piirteitä. Hyvä dokausbiisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 09.03.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Lisää vaihtelua sovituksiin. Jo muutaman KK:n biisin kuunnelleena tietää melko varmasti minkälaisia sovituksellisia ratkaisuja on tiedossa. Soitto ja laulu kyllä toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Everything Is Not OK 09.03.2006

Mishkin - Everything Is Not OK
Biisissä oli hyvä fiilis. Laulu toimi hyvin ja muutkin osaset loksahtelivat paikoilleen. Ei tästä äkkiseltään mitään heikkouksia löydä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synestesia - Lajinsa Viimeinen (I näytös) 04.12.2004

Synestesia - Lajinsa Viimeinen (I näytös)
Tämä oli kyllä hauska repäisy. Soittotaitoa löytyy ja jotenkin mieleeni pomppasi Insomnium tosta tyylistä. Miksaus ehkä kaipais vähän botnea. Suomeksi laulettuna yllättävä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TranceNoobie - Jungle party 19.02.2004

TranceNoobie - Jungle party
Kyllä. Genrensä ehdotonta huippua. Oli pakko lopettaa biisi kesken kuuntelun koska muuten olisin kuollut nauruun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TranceNoobie - Ufo alien 19.02.2004

TranceNoobie - Ufo alien
Tämän biisin pystyin jo kuuntelemaan loppuun asti, mutta tämä ei ollutkaan niin hyvä kuin Jungle party
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 19.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
No helvetti, ei tähän nyt pysty kirjoittamaan mitään. Niin kuin ois istunut syksyn sateessa keskellä talvipakkasta. Tosi maalaileva biisi (nimi johdatti ehkä ajatuksiani liikaa tietyille urille) ja hyvä sellainen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses 22.01.2004

Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses
Lead-kitara on mielestäni liian pinnassa ja peittää herkullisen kuuloisen naislaulun. Rummut ovat aika säksättävät vailla kunnon botnea. Muutenkin miksaus tuntu jotenkin tökkivän, ja ne murinat...Muuten ihan ok. Kiitos. Naislaulusta...8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 09.03.2006

electrichaos - YEAH!
Ihan ok settiä. Valitettavan toisteista tosin minun makuuni. Olisin kaivannut enemmän vaihtelua rytmiryhmän osalta. Sellainen repäisy tästäkin puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarracenia - Black Soil 19.02.2004

Sarracenia - Black Soil
Lauluun ois ehkä voinut pistää enemmän kaikua, nyt se on jotenkin kuivan oloinen. Kuitenkin lauluääni oli skandinaavisen kuuloinen ja toi mukavia etnisiä vivahteita biisiin. Hienoa! Kitarasaundit olivat mielestäni liian tummat ja rupiset, vaikka ei tähän biisiin kyllä kovin kliiniset saundit sopiskaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conclusion Minus - Roses Upon My Grave 12.01.2004

Conclusion Minus - Roses Upon My Grave
Tässä on vähän samanlaista fiilistä kuin Dark Tranquillityn The Mind's I -levyllä. Aika hyvä, mutta en diggaillu soundeja. Akustiset kohdat tuntui menevän vähän niin ja näin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PL 998/TPA2000 - Liekki 12.01.2004

PL 998/TPA2000 - Liekki
Laulu kuulosti tosi aneemiselta, eikä edes aneemiselta hyvässä mielessä. Kitarasäröt ovat jossain puolimatkassa, ei tarpeeksi ärhäkät ja vähän räkärokkimaiset. Kuitenkin komppi menee enemmän hevimeiningillä -ja siihen vois vähän tarkkuutta lisätä. Leadit oli ihan hyvin soitettu. Biisinä tämä ei oikein toimi, vähän liikaa kaikkea sekoitettu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Azukge (Man Of The Doom) 2002 26.10.2003

Black Christ - Azukge (Man Of The Doom) 2002
Kane rokkaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - All For One Immortal 15.08.2003

Mirzadeh - All For One Immortal
helevetin rujon kuulonen vokalisointi, muuten biisi hukkuu massan sekaan. Sekä melodia että komppi vähän ponnettomia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Aurinkolaulu 15.08.2003

JahDubClub - Aurinkolaulu
9 josta saa eitinkii...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Against Again 19.02.2004

Dian - Against Again
Tämä biisi syvensi katatonista tilaani. Tukka ei heilunut vaan valui elottomana pöydän laidalta, pöydän jolle pääni painoin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Nyt kyllä vituttaa 15.08.2003

Boredomi - Nyt kyllä vituttaa
Kerran kun tämän biisin kuuntelee niin se on täys 10. Onhan tämä hauska bodom parodia ja soittoniekat päteviä, mutta ei näitä biisejä jaksa montaa kertaa kuunnella... eli
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Too Late 26.10.2003

Deep Red Divine - Too Late
Ehdottomasti Mikserin parhimmistoa. Ei ehkä mitään mahdottoman omaperäistä, mutta silti. Näillä tietokoneen saippuarasiakaiuttimilla en lähde soudeista sanomaan mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 26.10.2003

Deep Red Divine - Better Day
Tuntuu että tämän biisin ois kuullut jo sata kertaa aiemminkin. Kaikki peruskikat on ainakin käytetty. Tämä on jo liianperuskamaa siitä -1.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sys Rq - Rock'n'Roll Daydream 11.03.2006

Sys Rq - Rock'n'Roll Daydream
Aika ihmeellinen pläjäys. En ole mikään tällaisten saundien suuri ystävä, mutta ei tämä biisi mielestäni olisi toiminut "oikeilla soittimillakaan", ainkaan ilman vokaaleja. Bassolinja on liian puuduttava. No joo, en oikein ymmärrä tällaisen electro/rock'n'roll-crossoverin tarkoitusta...