Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - Just Another Rainy Day 13.01.2008

Mandarin Club - Just Another Rainy Day
Hienoa, pidän edelleen laulajan äänestä ja näistä chamber pop -sovituksista haitareineen. Vähän The Decemberists meininkiä niissä. Rummut ehkä vähän turhan ärhäkkäällä tatsilla ja pinnassa, mutta muuten biisinä tosi toimiva ja tunnelmallinen. Kertsi on myös muuten suhteellisen tarttuva, huomasin just :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urine Specimen - Look Mom, No Hair - Look Mom, No Brain 28.09.2007

Urine Specimen - Look Mom, No Hair - Look Mom, No Brain
Pure classic, man, pure classic :D Näin se homma pitää hoitaa jos hommat ketutteloo. Ja mikseipä ketuttaisi, aina ajankohtainen aihe. Eihän nämä laulut uutena minulle tulleet, mutta hyvä ralli!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - Better days 22.05.2007

Henri Ruotsalainen - Better days
Ai hitto. Tosi makee biisi. Vähän tulee jotku Josh Rousen jutut mieleen. Aika relaxed fiilingit tulee eikä biisissä erotu yhtään häiritsevää elementtiä. Lopetus on tosiaan vähän töks, mutta väliäkö hällä, biisin rungossa tulee kaikki tarvittava esille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mielensyöverit - Lomamatka Lobotomiaan 17.04.2007

Mielensyöverit - Lomamatka Lobotomiaan
Hohoo, melkosta tilitystä. Alussa sanoja tuli tosiaan ehkä vähän turhankin tiuhaan, mutta lopussa laulu sanojen kera alko asettumaan uomiinsa. Lissää rotestia vaan, tää on hauskaa tää! Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Sammakko (LIVE) 22.03.2007

Fatfinger Acoustic - Sammakko (LIVE)
Sanathan tässä toimii vahvimpana lenkkinä. Ehkä kypsin sanotus näistä ralleista. Ei kai saundeissa vikaa? Ainoa pikku miinus toteutuksessa, että skitta lievästi epävireessä, mutta oon ehkä vähän jäävi sitä arvostelemaan kun en saa omaani vireeseen hyvällä tahdollakaan :) Tässä on hyvin muuten laulu ja tausta balanssissa. Ei huku sekaan artikulaatio. Bridge ja kertsi sulautuu kivasti yhteen. Itse tuon A-osan melodian sisäistäminen tarvitsee ehkä enemmän kuin yhden kuuntelun allekirjoittaneelle, mutta muuten sävelkulussa on kivasti koukkua ja biisi kestää hyvin kuuntelua. Ei tässä ite biisissä ole kyllä mitään anteeksipyydeltävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tuulet 09.03.2007

Make Vahtola - Tuulet
Hieno biisi ja hienoa kitarointia. Ehkä se nyt VÄHÄN menee lopussa pitkäksi tuo sooloilu, mutta kylläpä näkyy Manetti sen verran asiansa osaavan, että tylsäksi se ei käänny. Hieno esitys hienolle biisille. Arvostan. :) (.. ja Oululisänä faniutuminen) -jani
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Nää osais lentää 07.03.2007

Fatfinger Acoustic - Nää osais lentää
Jänniä lyyrisia kokeiluja. Kyllä mä totaalisena D.Lindholm -fanina löydän tästä tuttuja elementtejä. Kiva kertosäe. Vähän pisteitä syö tuo tuotanto, ja tämän sanon pelkistetyn ilmaisun ystävänä :) Makee laulusaundi, joka sekin tuo mieleen myöhempien aikojen Lindholmin. Harmi että se saundin hieno väri jää valitettavasti vähän varjoon kun tuo kaiku sitä syö. Silti oikein kiva biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver (vanha versio) 05.02.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver (vanha versio)
Hitto tää olikin hifi :) Soitinarsenaalikin päivitetty ja kitara on saanut uuden soinnin. Näillä avuilla saa hienot sävellykset nyt sen ansaitsemansa arvon. Jotain lainattua, jotain omaa ja sitenpähän tämäkin melodiakulku päähän jää pyörimään. Lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Kesä 2006 07.03.2007

Fatfinger Acoustic - Kesä 2006
Mukava kitarakuvio, joka pääsee oikeuksiinsa osaavissa käsissä. Ehkä pieni transponointi ylöspäin olisi paikallaan. Laulu hieman hukkuu taustaan noin matalana. Sävellyksenä kiva ja todellakin kesäinen. Eli eiköhän biisi onnistunut pyrkimyksissään :) Hyvä mieli ja ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Valossa varjossa 07.03.2007

Fatfinger Acoustic - Valossa varjossa
Luultavasti se paras ralli näistä. Hienoja lyriikoita siivittää kaunis ja herkkä tulkinta, joka ainakin minnuun iskee hyvin. Tämmöstä jäämme odottelemaan lisää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - All Your Flowers 06.02.2007

Mandarin Club - All Your Flowers
Miellyttävää musiikkia, miellyttävillä soundeilla. Laulajan äänikin on miellyttävä. Miellyttävä kuunteluelämys, sanoisin. Lopussa tietysti olisi toivonut biisin lähtevän täydellä höökillä, mutta toimi tällaisenakin varsin mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - Yellow Sands of August 06.02.2007

Mandarin Club - Yellow Sands of August
Ehkä nyt ei täysillä toimi tähän talven kylmimpään hetkeen istu. Kylläpä tästäkin alkaa aistimaan, että olette soundinne/tyylinne löytäneet ja omaksuneet. Suht minimalistisella toteutuksella tämäkin biisi pitää otteessaan loppuun asti ja sehän on sitten minun kriteerien mukkaan hyvä ralli se.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tanssitaan 09.03.2007

Make Vahtola - Tanssitaan
Hieno biisi. Yhden pisteen syököön se, että itse en ole säksätystaustojen ystävä. Muuten hienosti luotu ja eheä äänimaisema. Hieno laulu ja mukava tarina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - Goddess 06.02.2007

Mandarin Club - Goddess
Kaunista. Haitaria kuullaan pop-musassa ihan liian vähän. The Decemberists on tuotakin kadonnutta instrumenttia teidän ohella koittanut elvytellä. Ei, emminä tiä. Mie jakelen vain nää arvosanat, ne puhukoon puolestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - White moon 03.01.2007

Henri Ruotsalainen - White moon
Kylläh! Hyvä ralli. Kehittyi komeasti ja hallitusti. Hieno kertosäkeistö, joka tais jäädä soiskentelemaan sitten päähän. Faniudun ja jään odottelemaan lisää matskua. Tyylikästä! Annan vähän enemmän kuin edellinen, eli 9,49.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shivering Plains - Swell into the shores 08.03.2007

Shivering Plains - Swell into the shores
Aivan upeaa tunnelmointia ja tulkintaa. Annan vielä kotipaikkakuntalisää faniutumalla ;) -jani
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 15.05.2007

Apiskuko - Walk away
No, kylläpä minäkin olisin ollut valmis tätä äänestämään. Tuttua ja turvallista radiokamaa, eikä saundimaailmassa omasta mausta poikkeavaa ole kuin tuo kitaran lead-kitaran ehkä vähän liiankin itkuinen soundi :) Falsetit ja muutkin laulut toimii kauniisti. Kauneinta antia biisissä on tuo kaikessa rauhassa soljuva bridge ennen varsinaista rypistystä. Tunteita herättävä biisi kaikenkaikkiaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - The man who made it real 15.05.2007

Apiskuko - The man who made it real
Ei ehkä tarttuvuudessaan yllä esim. Walk awayn tasolle, mutta muilla osilla miellytti minua vieläkin enemmin. Soitto soljuu hyvin vaivattomasti ja soundimaailma on vielä astetta edellä mainittua ehyempi. Hyvä rytmiryhmähän tässä on takana. Vähän REMin touhut tulevat mieleen ja tätähän nyt ei sovi ottaa haukkuna, oli henkkoht mielipiteet REMistä mitä tahansa. :) Jouset tekevät hienosti oikeutta kertsille ja puskevat sitä hienosti esiin muusta biisistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Iitos 27.11.2006

Keppa - Iitos
No onhan melko happoa kamaa. En ihan loppuun asti pitänyt tosta korkeagainisesta kitarasaundista (lightimpikin ois toiminut :) Pittääpä kuunnella viel kertaalleen ja laittaa teet tulille. Jälleen kivoja koukkuja ja mukava rakenne. Loppu komia. Vähän vielä semmosta ilmaa kevyempää lennokkuutta johonkin väliin niin jopas vain :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Larry Peninsula - Have a Dream 12.03.2007

Larry Peninsula - Have a Dream
Mitäpä tähän ennää lisäilee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mainliner - Some Kinda Tension 15.11.2004

Mainliner - Some Kinda Tension
Ei voi mitään. Tämmönen roknenroll toimii kyllä minulle. Soundimaailmasta lähtien taas ykkösluokan matskua. Kai uusi Social Distortion löytyy jo hyllystä? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead By Gun - I'm Coming Home 14.11.2005

Dead By Gun - I'm Coming Home
On menoa ja meininkiä. Mahtava idea yhdistää piano näin rähäkkään menoon ja ihan kuin olisin kuullut rhodes-soundiakin seassa. Hieno paketti ja potkiva biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bone Lazy - Overed Life Story 05.05.2004

Bone Lazy - Overed Life Story
Kova kipale. Rakenne voisi olla toki vähän kompaktimpi. Vokalisointi on todella kovalaatuista ja trässikitaratkin jaksaa sahailla. Niistä ehdotonta plussaa. Oma HC:n diggailu keskittyy tonne metalcoren ja nopeamman sahauksen maailmaan, etten osaa juuri mitäään vertailukohtia heittää, mutta muuten varsin parhautta! Lisää vain arvosteltavaa.
8