Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

HUOM! Tästä lähtien laitan ilmoituksen ylläpidolle jokaisesta mainostajasta. Että siihen nähden sitten.


Tämän hetken tilanne:


Hieman vajaakunnossa

 


Lyhyesti:

• Laulu
• Säveltäminen, sanoittaminen, sovittaminen
• Vuosien varrella räplättyjä soittimia: Piano, klarinetti, saxofoni, poikkihuilu, pan-huilu, kitara, conga-rummut


Mennyttä ja nykypäivää pidemmällä kaavalla:


Joskus kaukaisella 80-luvulla kiipesin pianon ääreen kilkuttamaan kissanpolkkaa. Siitä se sitten lähti. Silloin tällöin olen mennyt tekemään kappaleen jos toisenkin, ensimmäiset jossain 8-vuotiaana. Laulujen taustoja ja sävellyksiä olen sittemmin tehnyt myös midillä, johon tutustuin 14-vuotiaana. Multi-instrumentalistiksikin minua voisi sanoa, mutta soittamisen jättäisin kuitenkin mieluimmin sellaisille, jotka sen oikeasti osaavat.

Laulajana olen ollut monipuolisempi kuin säveltäjänä/lauluntekijänä - ainakin aina toivonut olevani. Melodiani ja sanoitukseni kumpuavat, jos on kummutakseen, yleensä syvemmistä tunnetiloista ja päällimmäisistä ajatuksista. Kappaleet lienevätkin suurimmaksi osaksi enemmän tai vähemmän melankolisia balladeja. Haluaisin kuitenkin kehittyä ja laulaa hyvinkin erilaista musiikkia sieltä slovareista hieman rankempaankin musiikkiin. Tahtoisin löytää äänestäni myös enemmän potkua ja "munaa" vastapainoksi sen hempeydelle. Tunnetuista laulajista minua on verrattu Madonnaan ja Celine Dioniin, mutta mielestäni ääneni on ihan omani, eikä kuulosta kummaltakaan.

Useaan vuoteen eivät olosuhteet ole olleet suotuisat niin musiikin tekemiseen, kuin sen esittämiseenkään. En ole aiemmin omistanut kunnon äänimoduulia, eikä sellaista vuosiin ole ollut käytettävissä, joten midillä tekeminen ja säveltely ylipäätään on ollut aika jäissä. Vuosiin en omistanut edes mikrofonia, vaan käytin laulun äänittämiseen korvakuulokkeita. :D Aika juoksee nopeasti ja milloin minkäkinlainen elämäntilanne on vienyt aikaa ja energiaa musiikilta. Lisäksi puoli elämääni kestäneet nivel- ja sen myötä pahentuneet lihas- ja verenkierto-ongelmat ovat osaltaan yhdessä astman kanssa vaikuttaneet laulamisenkin vaikeutumiseen. Äänihuulet ovat kuitenkin kunnossa, joten toivoa on, että kuntoutuksen alettua ja hiljalleen edetessä myös laulamisen suhteen alkaisi tilanne normalisoitua - ehkä jo muutaman vuoden sisällä! Kunhan vielä joskus saan ääneni takaisin, en enää koskaan halua menettää sitä.

Rakkaat ihmiset, älkää ottako musiikillista lahjaanne itsestäänselvyytenä! Pitäkää siitä kiinni ja vaalikaa sitä, koska sillä on eniten merkitystä juuri teille itsellenne - sisimmältään muusikko on aina muusikko, mutta paljon helpompaa ja rikkaampaa se on, kun sitä pystyy myös toteuttamaan.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: