Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Laura Moisio on laulaja-lauluntekijä Tampereen sykkeestä. Lauran musiikki on popahtavaa ja folk-vivahteista. Se hymyilyttää, liikuttaa, herättää ja hiljentää - tunnetta on. Lauran ääni on suloinen, mutta samalla äärettömän voimakas. Se kietoutuu kuulijansa ympärille ja vangitsee kuuntelemaan herkeämättä. Biisien sanoitukset kumpuavat elämän pienistä hetkistä ja oivalluksista. Musiikki ei ole itsestäänselvää, vaan pitää otteessaan. Lauran halu tehdä musiikkia kumpuaa halusta tuottaa ihmisille fiiliksiä, missä hän monivivahteisella musiikillaan onnistuu täysin.  Lauran tahtiin ollaan itketty ja naurettu, ikävöity ja nautittu.


Laura Moisio-bändin kokoonpano vaihtelee duosta kuuden hengen porukkaan. Mukana menossa Lauran lisäksi ovat Kalle Ruusukallio (koskettimet, taustalaulu), Paavo Malmberg (perkussiot), Eero Seppä (basso), Lauri Seppä (kitara) sekä Saara Moisio (taustalaulu). Soittolistalta löytyy runsaasti Lauran omia biisejä sekä covereita, jotka bändi on sovittanut itselleen sopiviksi. Omien biisien osuus on vahvistunut ja Laura Moisio julkaisi Hyvä päivä-omakustanne EP:n marraskuussa 2010.

Vaalea kiharapää rakastaa esiintymistä ja nauttii intiimistä tunnelmasta, joka keikoilla todella vallitsee. Laura Moisiota haluaa kuunnella ilman häiriötekijöitä, uppoutua musiikkiin. Keikoilla eletään hetkessä ja laulu tulee suoraan sydämestä. Bändi nauttii, ja niin nauttii yleisökin.

Inspiraatiota musiikkiin Laura löytää omasta elämästään ja ympärillä pyörivästä maailmanmenosta. Biisiin saattaa tiivistyä yksi pieni, ohikiitävä hetki, jonka Laura pukee sanoiksi ja melodiaksi. Suomalaisesta lauluntekijöistä Laura ihailee Samuli Putroa ja Kauko Röyhkää, ja haluaisi joskus kehittyä yhtä oivaltavaksi kirjoittajaksi kuin nämä miehet. 

Viimeisen vuoden aikana Laura Moision keikkatahti on kiihtynyt, ja keikkapaikat ovat laajentuneet Tampereelta muun muassa Jyväskylän ja Helsingin suuntaan. Bändistä paistaa hyvä meininki- lahjakkaat ja lupsakat nuoret muusikot tekevät musiikkia tosissaan, mutta päällimmäisinä tunteina liikkuvat ilo ja onni. Nautitaan elämästä. Tekemisestä paistaa intohimo, määrätietoisuus ja rakkaus musiikkia kohtaan. Laura Moisio tekee musiikkia sydämestä sydämeen.
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: