Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen Helsinkiläinen innokas musiikin harrastaja ja melko tuore mikseri.netin käyttäjä. Foorumeilla käyn ajanvietteen vuoksi ja aloitan keskusteluja jos on kysyttävää tai muuta sanottavaa. Kommentoin toisten keskusteluun jos on kommentoitavaa ja autan kysymyksissä jos osaan. Koitan päivittää online-päiväkirjaani aina silloin tällöin, käy lukemassa jos kiinnostaa.

Musiikkimakuni on hyvin laaja. Lähes kaikki hyvin tehty kelpaa aina iskelmästä konemusiikkiin ja klassisesta heviin. Karsastan vain yli-aggressiivista tai sellaista heviä missä karjutaan kovasti, kuten myös runsasta kiroilua tai rivouksia sisältävää musiikkia.

Pääsoittimeni on kitara, mutta myös laulu ja basson soitto sujuu jotenkuten. Kotonani on pieni kotistudio, joka sisältää edellä mainittujen soittimien ja niiden kanssa vaadittujen tarvikkeiden lisäksi digitaalipianon, jota voi käyttää myös MIDI-koskettimistona sekä sähkörummut, eikä pidä unohtaa paria eri tarkoitukseen käytettävää mikkiä.

Sävellän melodista rock-musiikkia, ja olen vasta hiljattain perehtynyt miksaamisen saloihin, minkä takia en ole vielä saanut uploadaamiseen kelpaavia äänitteitä aikaiseksi. Niitä kuitenkin on tulossa - mahdollisesti melko piankin.

Tärkein mottoni musiikinharrastajien parissa on: "Etsi aina ensin hyvät puolet, anna kritiikki ylenkatseettomasti."Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: