Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

W. Wallentin: Julkaisi maaliskuussa 2014 "Kadonnut rakkaus" Demo EP:n, joka sisältää viisi kappaletta. Kappaleet syntyivät menetetystä rakkaudesta. Tunteet purkautuivat herkän popin, reggaen, rapin ja hieman klassisemman laulun muodossa. W. Wallentinin ääntä, laulua ja musiikkityyliä on ehditty verrata jo Gösta Sundqvistiin, Karri Koiraan ja Jarkko Martikaiseen. Lauluharmonioita on verrattu jopa Kings Of Conveniencen tyyliin. W. Wallentin oli hämmästynyt, mutta otettu vertauksista. (https://soundcloud.com/w-wallentin)

 Basco Jones & OSP: Elektronisen, tanssittavan ja hieman kokeellisen, mutta toisaalta myös hieman "kaupalliselta" kuulostavan musiikin projekti. Vuonna 2013 uusia kappaleita syntyi useita. Musiikki on tyylilajiltaan vaihtelevaa, mutta pääsääntöisesti elektronisempaa ja tanssittavaa musiikkia. Basco Jones & OSP projektin uusimmat kappaleet löytyvät soundcloudista: (https://soundcloud.com/basco-jones-osp) 

Open Sound Productions: Tehnyt rap- tai pop-taustoja. Open Sound Productions musiikkitaustoja ovat käyttäneet Suomessa mm. seuraavat artistit: Juju, Stepa, Opaali, Pyhimys, Vapaus, Mansesteri, Katya, Tomi Randomi. Ulkomaillekin taustoja on päätynyt reippaasti ja niitä ovat käyttäneet mm. Shade Sheist, Messy Marv, J.R. Writer (The Diplomats), Killa J, Nameluss, Cause, Etha, Taz, Jeyrush, ProStatus. Internetissä OSP:n biitit ovat saaneet miljoonia kuunteluja soundclickin ja myspacen kautta. Sadat instrumentaalit ovat löytäneet tiensä eri artistien käyttöön ympäri maailmaa. 

Maria 6 v. räppää: Vuonna 2005 perustettu projekti, jossa 6 vuotias räppäritähti esittää kappaleen "Etana Elli".

 


 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: