Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

"Henkkasaari osaa vääntää erittäin tuoreita, konemaisuutensa takia ajan hermolla rullaavia klubitaustoja." -http://tuoreetplatat.blogspot.com/2008/08/porvari-veljet-kyh-seppo-ntti-ep.html

Porvari Prod. on vuonna 2008 perustettu lähinnä hiphoppiin suuntautunut tuottajaremmi. Vaikka yhtye onkin nuori sen kaksikolla on pitkä tausta musiikin, etenkin hiphopin saralta. Porvari Veljet & Köyhä Seppo yhtyeestä tutut Henkkasaari ja VeliKalevi ovat työstäneet hiphop-musiikkia jo vuosia. Henkka teki ensimmäiset taustansa joskus viitisen vuotta sitten. Henkka tuotti aiemmin kesällä julkaistun Porvari Veljet & Köyhä Seppo -albumin lähes kokonaan ja yhtyeen seuraavakin julkaisu tulee sisältämään miehen ja myös molempien veljesten tuotantoa. Veljesten saundia voisi kuvailla elektrooniseksi hiphopiksi, mutta vaikutteita on paljon myös popista, r&b:sta, trancesta, teknosta ja vähän kaikesta muustakin.
Joten mc jos kaipaat/tarvit/haluat saada taustoja käyttöösi, niin pistäppä viestiä. Joten mc jos kaipaat/tarvit/haluat saada taustoja käyttöösi, niin pistäppä viestiä.

Lisää tuotantoo löytyy myös @ www.myspace.com/porvariprod

Muistakaa vierailla myös osoitteessa soundcloud.com/porvariveljetPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: