Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen Haminasta lähtöisin oleva tamperelainen ammattimuusikko ja musiikkiteknologian opiskelija. Soitan jonkintasoisena sivutaitona rumpuja. Olen aktiivisesti treenannut kitaransoittoa muutaman vuoden, vaikka ensimmäiset tutustumiset kitaraan aloitin kymmenkunta vuotta sitten. Pääpainoni on metallin eri alalajeissa, mutta pidän kovasti myös joistakin pop-, blues-, jazz- ja rap-artisteista sekä klassisesta musiikista. Myös pelimusiikilla on suuri siivu sydämessäni. Kaikki progressiivinen on plussaa!

Vaikka pyhälle yksinkertaisuudelle on aina sijansa, suurimmat metalli-idolini sattuvat olemaan teknisempää sorttia. Opeth, Meshuggah ja Symphony X innoittavat jatkuvasti erilaisiin sävellyksiin ja projekteihin, mutta kaikista tärkein ja inspiroivin yhtye minulle on Dream Theater.

Tällä hetkellä ainoa livekokoonpanoni on kajaanilainen bilebändi Antti Mustonen & Ylinouseva Kvartetti, mutta vapaamuotoisempia projekteja on taustavaikuttajina useampia, joista ehkäpä pisimmälle ehtineenä vanha ja loistava tonttumetallibändimme Riimutonttu. Muina aktiivisina "biisinteko -> nauhoitus" -luontoisina projekteina toimivat Crescent Earth ja Shredding Dragon.

Soittamisen lisäksi olen kiinnostunut miksaamisesta, studiotekniikoista ja musiikin tuottamisesta yleensä. Yritän tehdä jokaisesta uudesta kappaleestani parhaan miksaukseni ja oppia koko ajan lisää, sillä varsinkin metallimusiikissa nykypäivän vaadittava standardilaatu - jopa kotistudio-olosuhteissa - on erittäin kovaa. Tuotan omien kappaleideni lisäksi kavereilleni rumpu- ym. raitoja ja autan nauhoitussessioissa ja miksauksissa.

Sävellän tällä hetkellä musiikkia opinnäytetyökseni J-RPG/SNES-henkiseen peliin, joka tehdään kaveriporukan voimin.


-Matias LehtorantaPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: