Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen Kemissä asuva tuleva tuubataiteilija, joka soittaa sähköbassoa...


Lisätty 1.4.2005:


Lähitulevaisuudessa voi tulla uusi projekti, jossa sähkökitara, sähköbasso ja rummut mutta jonkun pitäisi kertoa sitä ennen joku hyvä ohjelma, millä tehdä rummut.

Eikä tämä ole aprillipila vaikka päivä sattuikin kohdalleen.

Elikkä rumpuohjelma-ehdotuksia vaan.Lisätty 3.10.2005:


Mikseri.netillä on jokin hätänä kun nuo mun biisit (esim. Wiima - Ääretön) ei tahdo latautua/löytyä. Koittakaa muutamaan kerran ladata netistä soitettavaksi ja jos ei pelitä niin koneelle. Jos ei sittenkään pelitä niin en voi mitään, mikseri.netin vika... prkl...Lisätty 6.11.2005:


Joululomalla toivottavasti Konrad Pomon studioon ja sieltä sitte tulee vähän laadukkaampaa settiä Wiimalle. Wiima -projektin nimi luultavasti vaihtuu lähitulevaisuudessa, koska se on jo rekisteröity yhtye.Lisätty 11.11.2005:


No niin, te näppiksen hipelöijät, Wiima=Quasi Musica eli nimi vain vaihtui, ei muuta... Pientä informaatiota pitää varmaan kertoa eli Quasi on latinaa ja tarkoittaa "ikäänkuin" ja Musica on ilmeisesti "musiikki" ja nämä yhdistettynä on Quasi Musica eli "Ikäänkuin Musiikkia"...Lisätty 6.2.2006:


No niin, taivaallisen 666 kävijän raja on rikkoutunut. Halle menee ja lujaa...Lisätty 29.9.2006:

Pahoittelen pitkää taukoa tuotannon ja muun aktiivisuuden osalta. Nyt syksyn aikana koitan saada kasaan rahaa ja hankkia itselleni paremman mikin, mikkietuasteen, kitaran, tarkkailumonitorit ja ehkä jopa kitaraetuasteen. Näihinhän rahaa kuluu tuhottomasti, joten ihan kaikkia en heti hanki. Rumpuohjelmasta olen oppinut uusia juttuja ja jos kone jaksaa pyöriä niin saattaa tulla jopa joitakin biisejä ennen kurkkusalaatteihin tutustumista.

Kiitos ja kuulemiin.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: