Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

TYLSÄÄ CV TAVARAA - tiedän, anteeksi.


Hei, olen Lotta-Mailis Rytkönen. Tottelen nimeä Lotta. Tutut kutsuvat Loreksi. Netissä nickini on Genoveva.


Pitkän matkan pohjoisesta turkuun kulkenut muusikko . Pää instrumenttini on ääneni ja vartaloni. Toisena tulee sello ja perässä kulkee tinapilli , kaiken maailman rummuttaminen ja surkea yritys taitaa (ilma)kitara. Sanoitan ja teen kappaleita.

Hengitän musiikkia. Makuni on hyvin lajaa (tinnitykseen verrattava noise ja triplabasari rääkymetalli no thank you!) mutta rakkain on kuitenkin aina ollut Blues. Jazz, Rhythm and Blues ja groove sekä rock tulee jonkun matkaa perässä. Toisaalta jos lähtee miettimään kategorioita ei tule hommasta yhtään mitään. Riittää varmaan jos sanon että pidän musiikista.


Kotona päin savo/kainuu akselilla kun pyörähdän minut voi nähdä Rh Blues Bandin kanssa. Olin myös aikoinaan mukana musiikkiteatteri Musteessa; The Who:n rock ooppera Tommyssä Acid Queeninä ja sähkösellistinä sekä Neo Swing musikaali "Putket Hehkuu"ssa kunnon Marilyn Monroe Wannabe dooriksena. Myös saman teatterin lipun alla toteutimme kesällä 2003 turun vartiovuoren kesäteatterilla lasten acappella musiikki esityksen "Kantojen valtakunta" jossa olin Peruna Pronssi (basso). Nyt samalla mimmi porukalla (Eeva Hartemaa, Hanna Niemi ja Maija Liittokivi) työstämme Eevan sovittamaa The Queens acapella spektaakkelia. ;) Olen myös rallatellut Åbo svenska teatterin "Sången i själö" näytelmässä kuolleiden kuorossa.


Olen toiminut taustalaulajana Sanna Mansikka Band:issä. Stemma muotoista pestiä tehnyt myös yhtyeissä The Portion (The portion mikseri.netissä) ja jne jne. Saaga on bändi / perhe jossa ollut jo vuodesta 1998. Saagassa kakkos/stemma laulajana ja millon mitäkin kilkutinta lavalla näppäilen.

Saaga mikseri.netissä.


Oma "soolo"projektini jo vuodesta 2000 on ollut Duo nimeltään Sorb-i-tol jossa kirjoitan lyriikat, laulumelodiat ja luon Jukkan kanssa mainiota musiikkia itsellemme ja vasta toiseksi yleisölle. Tapani kirjoittaa päiväkirjaa ja avaantua. Pieniä tarinoita elämästä. Loppua ei näy. Sivussa touhutaan musiikkivideoita ja muuta mukavaa. Aina yhtä inspiroiva ja rakas projekti.
Sorb-i-tol mikseri.netissä.


Olen pieni nainen ja pirun äänekäs. ;) Kontra-altto mezzo sopraano. Jokapaikan höylä (lue: monessa mukana). Intohimoinen musiikin suurkuluttaja. Astuin 10.1.2005 suomen valtion sinisiin kun aloitin varusmiespalveluksen Ilmasotakoulussa Tikkakoskella. Nyttemmin palvelen Jämsän kupeessa Hallissa Ilmavoimien teknillisessä Aliupseerikoulussa Lentosäähommissa ja ryhmänjohtajana. Reservin aurinko porottaa 6.1.2006 jolloin taas on aikaa pistää itsensä täysillä musiikkiin. Kun kömmin pimeään kolooni lomille pois häikäisevän auringon alta (aina niin loistava tulevaisuus) paijaan kissaani Somebodyä ja nautin elämästä tietokonettä räpläten, ystävien kanssa rentoutuen tai elokuvia/kirjoja ahmien. Tuijotan taivasta yöt ja päivät ja elän pää pilvissä mutta jalat tiukasti maassa.


Näin...


Voikaa hyvin.


Lisää turhaa nippelitietoutta kotisivuiltani.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: