tänään

2 KUntin kanssa ja ilman | 31.07.2005 | --
13:37

Tämä biisi perustuu mun ja Kuntin keskusteluun jo vuosia sitten. Kuten myös tuo jatko-osa seuraavana.
Näistä biiseistä mun on kerrottava ainakin se etä....:
Mä olen tehnyt sen moniäänitystekniikalla eli olen äänittänyt sen kerran ja siten toisen ja kolmannen jne.
Ja ne mun viimeiset juttuni ovat pelkästään sen sekoittamiseksi. Ne mä luen TV:n ruudulta näytelmästä jolla ei ole mtiään tekemistä mun ja mun biisijeni kanssa.

10.00   1160 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 05.10.2005
Kohinaa, sihinää, suhinaa, epäselviä ääniä, lofia, ajoittain 1900-luvun alkupuoliskoa, ohuehko maailma ja puuroinen näkymä.

Harmaata, muodotonta. Ajoittain mukavia elementtejä mutta suurelta osin sijoittuu jonnekin niin kauas etten saa otetta. Taustalla käytävät keskustelut herättävät mielenkiinnon mutta eivät suostu täyttämään herättämäänsä uteliaisuutta. Tämä on paikoitellen kiehtova ja viihdyttävä, paikoitellen taas jokseenkin puuduttava. Kiinnostava teos joka tapauksessa, tämä on kai sitten sitä taidetta?
0   +1 +2
 
10
ElTopo 02.08.2005
TAPPI PERKELE!!! Miten sä näitä teet, kerro mulle...
Mutta vitut tässä mitään värimaailmoja on, ei musiikissa ole värejä - vaikka ei se tosin mustavalkoistakaan ole... mä en nää mitään ku tulee hyvää musaa, siks kai kuuntelen radioo autoa ajaessa?
0   +1 +2
 
10
makes69 31.07.2005
Biisi vie välittömästi alitajuntaan syvälle mystiseen siniseen värimaailmaan joss vastaan lentäää purppuraisia väripyörteitä. Kymppi tuli.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat