Seized Existence

2Pro | 29.07.2008 | Industrial Metal
4:16

Masteroitu purkkikajareilla jotenka saattaa vähän rönsyillä

9.80   1607 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=341988
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kale-84 19.08.2009
Ei saatana tää biisi on kova! Lisää tällaista jälkeä pitäis kuulla useemminkin. Pakko antaa täydet on tää vaan niin mahtava.. Vielä vokaalit tuohon niin tää uppois aivan varmasti suurempaankin yleisöön. Alun piano säkeistö tuo kylmät väreet selkään melodiallaan ja kun raskas kitara hyppää mukaan on tuloksena jotain sellaista mikä ylittää meikäläisen kontrolli kynnyksen. Sitten tuodaan jostain tuo jännä syna esiin jonka jälkeen vois lähteä laulu osuuskin hetken päästä niin alkaa homma olemaan aika hyvässä paketissa. Biisi jää pyörimään mieleen ja on tuollaista iloisen synkkyyden puolivälissä olevaa teknorokki humppaa. Tai oikeastaan tällaista voi / halua genrettää mihinkään mutta setti toimii omassa gategoriassaan aivan mahtavasti. Kertosäkeistön alkaessa tuntuu kuin maa katoaisi jalkojen alta ja mieli katoaa jonnekin taivaalle leijailemaan tuulissa kotkan tavalla ja tuo sellaisen rauhallisen hyvän fiiliksen päälle. Laulu toisi biisille ehkä toisenlaisen persoonan mutta näinkin tämä kuulostaa korviini oikein makoisalta. Kiitoksia! Päiväni on pelastettu :)
0   +1 +2
 
10
IFinland 20.12.2008
Mahtavan kuuloset kone äänet ja kitara soundit (ja myös rummut) sekoitettuna toisiinsa on sitä parasta musiikkia. Kympin arvoinen - Me likes.
0   +1 +2
 
9
Demonic 05.08.2008
Tulee vähän crematory mieleen, raskasta ja melodista.
Loistava kertosäe, mutta muut osiot tuntuvat toistavan itseään ja
sekoittuvat toisiinsa, ei sillä, että itse osaisin tehdä paremman :D
kertosäe pelastaa biisin hyvin ja nostaa sen keskinkertaisuuden yläpuolelle. Olisi ehkä kaivannut jotain rauhallisempaa osiota väliin. Esimerkiksi osiota ilman kitaraa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta