Humppa

Tumma tiikeri metsien 25.04.2011

2:34

Tosiasioihin perustuva kertomus erään tunnetun elukan edesottamuksista vuonna 2009. Kaikki saundit Clavia Nord Electro 3 + Addictive Drums. Säv. Sov. San.+ äänitykset ja esitys / Aki Silventoinen.

-   1 466 kuuntelua
Humppa

Kannattaisi mennä ehkä Taikkiin 14.03.2006

4:04

Suomalaista humppaa, jonka aiheena on Taideteollinen korkeakoulu Helsingissä. Yritin ansaita opiskelupaikan itselleni tässä jalossa koulussa viime vuonna, mutta siipeni kantoivat lopulta vain haastatteluvaiheeseen asti. Laatimani ennakkotehtävät kelpasivat karsinnassa siivittäen minut arvokkaan haastatteluraadin tentattavaksi.

Lopullinen läpimurtoni jäi tekemättä, koska jähmetyin suolapatsaaksi haastattelutilanteen luomassa henkisessä paineessa, eli mokasin mahdollisuuteni liian jännittävässä tilanteessa tyypilliseen perisuomalaiseen tapaan. Emme kaikki ole sosiaalisia...

9   4 1970 kuuntelua
Iskelmä

Vanhan pärekorin salaisuus 22.01.2006

4:00

Tapaan työssäni eläkeläisiä päivittäin, ja eräänä päivänä eräs arvokkaasti vanhentunut ikäihminen kertoi minulle, miten erinomaisia pärekoreja hänen oma isänsä ja isoisänsä osasivat aikoinaan tehdä. Pärekorin valmistus oli verraton käsityötaito, ja pärekori oli varsin hyödyllinen kapistus entisaikojen erilaisissa kotiaskareissa.

Ei nykyaikana enää osatakaan tehdä niin hyviä pärekoreja! :o) Käsityön taidot lienevät hukkuneet jonnekin sukupolvien väliseen kuiluun, mikä on sääli, sillä entisaikojen pärekorit todella olivat vahvaa tekoa.

Tämä kaunis,...

8.5   3 2961 kuuntelua
Humppa

Älä leipätyöhös kyrsiinny 10.01.2006

3:04

Suomalaista humppaa. Sanoituksissa on käytetty monia tuttuja sananlaskuja ja toteamuksia. Siis elämänohjeita kaikille, ilmaiseksi netistä ladattavaksi. :o) Instrumentit: piano, haitari, kitara ja basso ovat syntikalla soitettuja. Rummut on tehty Fruity Loopsilla.

-   0 2008 kuuntelua
Humppa

Pahat pojat polttaa 10.01.2006

2:49

Suomalaista humppaa tupakoinnin vaaroista. Itse polttelin säpäkkiä monta vuotta, mutta lopetin onneksi. Lopeta sinäkin! :o) Instrumentit: haitari, basso, urut, piano, ja torvi on soitettu syntikalla, rummut tehty Fruity Loopsilla.

7.75   0 2319 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.