Europa

A-Trax | 16.11.2004 | Eurodance
3:34

Eurompaa jumppaa...

Suuret kiitokset Acrobitelle masteroimisesta ja muustakin avusta!

8.83   11116 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ArrestKulak 08.10.2006
No niin.

Alkaa ikävän muovisella soundilla, joka korjaantuis luultavasti reverbillä tai vaihtamalla koko äänen.
Biisi menee yksinkertaisesti jauhaen samaa kaavaa alusta loppuun. Vaihtelua kannattaa tehdä, että mielenkiinto säilyis yllä. Kuten sanottua ei tuolla pelkällä sahalla pitkälle pääse.

Samaa kaavaa jauhaen onnistuu kyllä, jos noita efektejä viljelee pitkälti ja ehkäpä lisäilemällä pientä sälää. Eli kaikenlaista uutta aina biisin varrella, ettei huomio kiinnity vain siihen ettei biisi muutu.
saha tuntui dominoivan koko kappaletta niin, että muu alue hukkuu taustalle.

No.

Paljonhan tässä olisi tekemistä,
mutta harjoittelulla homma hoituu varmasti ;)
0   +1 +2
 
9
P. Virta 02.08.2005
Hyvä muuten että joku sentään käyttää aivojakin musiikin tekoon :)
0   +1 +2
 
10
Nectino 30.04.2005
I like. Erittäin hyvin alkaa. Melodia etenee mieluisen mukavasti. Jotain pikkulisiä olsi voinut tähän kehittää, mutta siitä ei tule miinusta.
0   +1 +2
 
9
Mage^^ 25.04.2005
lisää tällästä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 02.02.2005
Melodiat ovat varsin hyviä ja mieleenpainuvia, mutta...

Biisin leadi on todella töksähtelevän puoleinen, vaikka potentiaalia olisi kyseisillä sahoilla... jotenkin olisi turvallisempaa jos leadin atakkiä laskisi pois. Jotenkin soundi hyökkäilee korvaan aika pahasti...tulee hyvin turtunut olo. Delaylla myös sahoihin voisi laittaa huoletta pientä feedback-efektointia. Soundissa on lievää ahtauden tuntua... vetisyyttä vain reverbiin ihan huoletta.

Off-beat bassolinja on ihan toimivaa sorttia, mutta mitään varsin iskevää siitä ei löydy, mutta meno on muuten tyylilajilleen hyvin uskollista linjaa. Rummut ovat tosi hyvin tehtyjä ja tykkään erityisesti noista rise-kohdista... sopivasti pitävät menoa yllä.

Padeja lisäisin säkillisen biisiin, sillä yhdellä sweeppi-sahalla ei pitkälle pötkitä. Mutta siellä missä muutama sahaleadi kuuluu ovat ihan makoisia... pehmeitä padeja vain lisää.

En tiedä millä softalla olet tätä tehnyt, mut osa soundeista kielii fruityn puolelle... Kyseinen softa on kyllä loistava, mutta huoletta pystyisi soundeihin käyttämään lisää efektejä... soundien muutos/vaihtamis leikillä saisi biisin helposti kiitettävälle tasolle, nyt vain biisistä pari soundia hyppää niskaan ja ei voi keskittyä muuten mallikkaaseen rakenteeseen. Persoonallisuutta ja sielua voisi kehittää lisää efekteillä.

Biisin masterointi on kyllä onnistunut mallikkaasti ja soundit pysyvät kuosissa ainakin niiltä osin. Mitä mulle näin loppupeleissä jäi, niin hyvä biisi ontuvilla soundeilla... mutta jos soundi politiikkaa saat parannettua jatkossa, ni varmasti tulee kovaa materiaalia! Tämäkin on jo potentiaalinen... hienoa työskentelyä. Melodiat jäi parhaiten tästä biisistä mieleen.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 30.12.2004
Harvinaisen minimalistinen näkemys eurotanssibiisistä ja erittäin hyvä näin. Tuollaiset lyhyet synasoundit antavat biisille melkoisen uniikin leiman. Sitä vain olisin toivonut, että jossain vaiheessa, vaikka kertseissä, biisi olisi breikannut mahtavaan mättöön, jossa olisi käytetty leveitä liidejä ja paaaljon reverbiä. Lisäksi muhkeaa crash symbaalia jäin kaipaamaan tai vaihtoehtoisesti funkkaavaa stabia. Mutta ei paha, sano JaDubbi, kun jo huoneensa nurkassa tanssi. ;)
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 11.12.2004
Hyvää trancea! Melodia osuus on hyvin toteutettua. Harmi että kuulokkeet eivät luultavasti antaneet kovinkaan realistista kuvaa biitin laadusta mutta kyllä tuo ihan hyvältä kuulosti. Itseltänikin varmaan nyt lähimain tulee jotain trancehtavaa, kunhan pääsen taas koneeni ääreen testailemaan uusia saundeja. Keep going!
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 19.11.2004
Alun leadi hieman kehnon kuuloinen johtuen Superwaven (millä tämä varmaankin on tehty?) toimivuusongelmista joidenkin ohjelmien kanssa, soundi lähtee ikävästi kiertämään siinä noiden nuottien alussa, mutta ei tämä sitten oikeastaan enää haittaa kun biisiä kuuntelee eteenpäin. Melodioiden osalta biisi jää aika kuivaksi, enemmän olisi noita melodioita saanut olla. Soundeja myös parempaan kuntoon. Rummut perusluokkaa, eipä niissä mitään uutta ja mullistavaa ole, tosin ei välttämättä tarvitsekaan. Basari on aika tehottoman kuuloinen, erilainen sample voisi tehdä terää. Rakenteen osalta biisi hyppii kohdasta toiseen ehkä turhankin nopeasti, mutta muuten on kyllä kunnossa. Kokonaisuudessaan biisi jää hieman vaisuksi johtuen melodioiden vähäisyydestä ja hieman hiomattomista soundeista. Noihin parannusta niin alkaa toimia reippaasti paremmin.
0   +1 +2
 
10
Putte 17.11.2004
Joo tuttu biisi. :) Masterointi tosiaan vaikuttaa hieman erilaiselta kuin mitä yleensä sun biiseissä on tottunut. Edellistä versiota rankempi stereolaajennus ja tasaisempi kompressointi tässä ainakin tuntuisi olevan. En nyt varmaksi sitä sano kun en muista miltä se edellinen kuulosti.. Mutta mutta.. Tuttua menevää meininkiä, potkii jopa paremmin kuin koskaan. Tekniset seikat on kunnossa, ja silleen.. Oli hyvä biisi jo ennen v2:sta.. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat