1982

AAE | 26.02.2007 | Laulaja / lauluntekijä
3:52

Antti: laulu, piano, kitara

9.24   6199 kuuntelua

Kappaleen sanat

A sudden snow in sunny june in ´82
Another man to heal the land
The creator was born on the 17th of Mars
Drive far in Lily's car

Denial of the move of solidarity
Time's man of the year couldn't shed a tear
A man survived artificially
Two feet of snow in the land of the free

A spider on the window
The sailor on the pane he's staring at the lake
An owl on the wall
And the angel
She sees it all

Constitution act proclaimed by The Queen
Spud one begins it's final odyssey
All nine on the same side of the sun
Acronym calls home on the silver screen
Thrilling times on the commodore 64

Return from space to middle-earth
Check your air supplies 2001 times
All alone in the universe
Return to home tomorrow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

anttijuhani90 06.12.2008
tää on tosi hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 10.11.2007
Kaikki elementit nautittavalle kuuntelukokemukselle on laitettu todella taitavasti kohdalleen. Thö Piitlesmästä tunnelmaa tuutin täydeltä, kuitenkin turhaan kopioimiseen sortumatta.
Tosi onnistunut melodia. Jäi heti mieleen eikä tunnu kovin äkkiä kyllästyttävänkään. Monesti olen huomannut vihelteleväni tai hyräileväni.
0   +1 +2
 
9
_Haven_ 04.11.2007
Hyvin soitettu ja etenkin ihanasti laulettu ja sovitettu biisi, vaikka alussa häiritsi vähän se, että piano ja kitara menee eri tahtiin, tai mitä soittimia sulla siinä onkaan.. :)
onpas kaunsta musaa, ja ah! niin ihana lauluääni!!!
0   +1 +2
 
10
optiikka 30.10.2007
hmm, en ole oikeen koskaan kuunnellut tämän tyylistä musiikkia. mutta nyt ala kyllä kuunnella! kaikki kuulosti niin mahtavalta. ja omistat hemmetin hyvän lauluäänen, nyt menni kyllä kaikki biisit lataukseen. olet kyllä mikserin parhaimpia artisteja pakko myöntää. tätä tulee kyllä varmasti kuunneltua ja paljon.
0   +1 +2
 
9
Menijo 10.10.2007
Tuli niin mieleen beatles ja rollarit että huh. Jotenkin mountain goatskin. Mutta todella hyvää ja tunnelmallista. Ei kai tästä voi sanoa kuin, että hyvä hyvä keep on rock´n
0   +1 +2
 
8
Perhama 24.08.2007
Heijjuu!! Makee sötkötys kitaraa ja marimbaa, tai mitä lie.. Hyväsoundinen laulaja, sopivan pateettinen ote. Noi Beatles jutut, stemmat ja Huilu tai Hammondi, mikä lienee, ei oikein innosta. Piano on jees. Eli: Hienot kitarapikkaukset, Hyvä laulaja, Oikein kelpo biisi, mutta toi beatlesmeininki :(. Kyllä äijällä otetta on.!
0   +1 +2
 
10
Jaycob 25.07.2007
Omaperäinen alku lupaa aina hyvää :) Todella kauniit kitarasoundit ja melodiat. Sointukulku on aika perinteinen, mutta todella toimiva. E-Piano tuo tähän vähän sellaista sumuisuutta mukaan. Voisi kuvitella että jossakin klubilla soitettaisiin tätä, missä on sellainen 1m korotettu lava ja katsomossa pyöreät pöydät, jossa ihmiset kääntyvät katsomaan lavaan päin esityksen alettua. Vähän kuin yhdessä kohtauksessa Blues Brothersissa ;). Vähän olisi voinut joidenkin laulukohtien lauluääntä vähän hiljentää. Laulussa on myöskin ihan hitusen liikaa bassoa mukana. Vähän vähempi basso voisi sopia kuvaan paremmin. Todella hieno kappale! 10-
0   +1 +2
 
7
Vesa H 22.07.2007
Alku oli lupaava, mutta lopulta biisi ei ihan täysillä iskenyt. Köörit pelkällä omalla lauluäänellä kuulostavat kornilta. Laulu tuntuu muutenkin aika pinnistelevältä hönkäilyltä, josta tunnistan myös itseni. Artikulointi yrittää kovasti jäljitellä amerikkaa, mutta yritykseltä se lähinnä kuulostaakin. Kun sovitus on noinkin pelkistetty, on syytä laulua treenata ihan huolella. Kannattaa muuten lisätä pikkasen tilaa noihin miksauksiin =). Lisää biisejä, lisää laulua!
0   +1 +2
 
JamesMercy 21.07.2007
Rahinoita minä vaan rakastan. Heti alkuun tuli erinomainen fiilis ja kantoi varsin mukavasti koko kappaleen ajan. Kitaran soundi ja kuljettelu on varsin nautittavaa myös. Pieni lofistely olisi sopinut mielestäni vokaaleihin erinomaisesti, nyt ne pompahtivat tyylikkään sliipattuina vähän turhankin selkeästi muuten mukavan retroisten soundien joukosta. Enpäs muuten tiedä, mahtaako Super Furry Animals -yhtye olla lainkaan tuttu, mutta todella vahvoja samanlaisia ratkaisuja tästä löysin niihin verrattuna, stemmoista, rakenteesta ja instrumenteista. Samoin ehkä jotain kokeilevampaa Beatlesia. Sopivan rohkeita kokeiluja, kerta kaikkiaan herkullisia soundeja ja todella vahva rakenne. Uskallanpa sanoa että parasta tämän tyylistä musiikkia mitä olen pitkään aikaan kuullut. Harvinainen pakkofanituksen paikka.
0   +1 +2
 
odkid 16.07.2007
Vahva tunnelma, tässä on jotain 70-luvun tunnelmia vaikka sijoittuukin seuraavalle vuosikymmenelle. Hienot kerroksittaiset laulut. Kaiken kaikkiaan mukavan täyteläinen kokonaisuus. Täytyypä kuunnella lisää, tämä on hienosti paneutuen tehty suhteellisen intiimi kappale.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat