Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)

Acrobite | 26.07.2004 | Chill Out
3:42

Haikeilla melodioilla varustettua chillailua.

Biisin nimi kokonaisuudessaan Dust feat. Theah - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)

Axolus Dream Remix Ladattavissa
http://www.mikseri.net...

9.15   9155 kuuntelua

Kappaleen sanat

Säkeistö 1:

Feeling helpless and feeling hopeless,
feeling emptyness and great frustration,
feeling all this at the same time,
you really know what it is to be feeble.

Säkeistö 2:

If you let feebleness surround you,
there's no turning back and there never will be,
we have all seen this a thousand times,
feebleness will really break you down.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 17.03.2007
NamiNamibiisi. Lisää soundei taustalle. Siis efektei =)
0   +1 +2
 
wtsalmela 11.08.2006
Hieno kappale. En silti innostu vokaalibiiseistä ikinä. Kaiken tämän sinänsä hienon ulkokuoren onnistuu minulta häiritsemään biisissä käytetty tilaefekti: -Melko lyhyt reverbi joka on liikaa läsnä yleensä koko miksauksessa.
0   +1 +2
 
gebo modyo 08.08.2006
Alun kitarasoundi on sama kuin edellisessä kuuntelemassani biisissä, Carol. Ei oikein miellytä minua tuo soundi, ei sitten millään. Mikrosekuntien tarkka liveinstrumentin toistaminen ei vain kuullosta luonnoliselta. Soundeissa jäädään muutenkin hieman liikaa ehkä perussoundibankkeihin jumiin, biisistä ei oikein jää kaihoisan tunnelman lisäksi mitään muuta erityistä mieleen.

Laulu/tausta kuulostaa joissakin kohdin hieman epävireiseltä. Tausta jää laulun varjoon, ei miksauksen takia, vaan koska se kuulostaa hyvän laulun taustalla liian preset-soundimäiseltä nopeasti tuotetulta pop-taustalta. Biisi nojaa hieman liikaa laulun varassa.

[kommentti offtopic]

Kuuntelin tuossa Beth Gibbonsin soololevyä, kun ajettelin hänen olevan mitä parahin laulaja, mitä hän onkin. Pettymyksekseni kuitenkin huomasin, että suurin osa hänen tehostaan tulee Portisheadin loistavan yksinkertaisista ja melankolisista taustoista yhdistettynä hänen omaperäiseen laulu/tulkintatyyliin. Soololevyn biisit olivat todella huonoja

[/kommentti offtopic]

Edelliseen offtopicciin viitaten: Laululle toivoisin tueksi jonkinlaista muuta soundimaailmaa, kuin tämä biisi tarjosi. Kaihoisaa tunnelmaa biisi kylläkin onnistui melodioillaan luomaan hyvin.
0   +1 +2
 
kakara^^ 02.04.2006
Jossain fruityn demovalmispätkistä on sama melodia :O
0   +1 +2
 
9
Noison 16.01.2006
Tämäpä varsin miellyttävä ja rentouttava teos. :) Mukava oli kuunnella kahvi kupposen ääressä. Hyvät melodiat ja loppua kohden vielä vain paranee, jatka samaan malliin. 9.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 14.08.2005
Vähän jäykän muoviset soundit näin alun perusteella. Melodiat ovat kivaa tunnelmointia jotka tuovat mieleen vanhat amigapelit, se rulettaa. Laulu on suhteellisen kivan kuuloista, ei mitään erityistä mutta toimii. Popfiltteriä nauhoitus olisi ehdottomasti kaivannut, ässät suhisevat korvaan ikävästi. 1:50 tienoilla oleva kitarankaltainen sample on turhan jäykkä, siihen olisi kannattanut saada huomattavan paljon enemmän elävyyttä nuottien velocityjä muuttamalla, kuten oikeita emuloivien soittimien kanssa yleensäkin. Soundissa on myös aivan liikaa kaikua joka vieläpä humisee aika asiaankuulumattomilla taajuuksilla.

Sävellyksellisesti vähän turhaa siirappisuutta lukuunottamatta suht toimivaa mutta jotenkin turhan staattista. Soundit ok mutta aika paljon parannettavaa, erityisesti muovisuus ja törkeät kaiut. Vokalistin ulosannissa saisi tosiaan olla enemmän heittäytymistä.
0   +1 +2
 
10
Mike H 24.06.2005
Jahas, juu... Kivan kuulosta silliä on tosiaan, mut ehkä tos kitarassa? on liikaa verbbiä.. Vähän ku olis ottanu siitä reverbistä lowcuttia veks ni olis kivemman kuulonen. Jep, eipä Tuija taaskaan petä, loistavaa laulu työskentelyä, ei voi muuta sanoa. Rummut on kyl aika kuivat olis kaipaillut vähän enemmän sisältöä vaikka tosina tässä ei nyt niin kummempia rumpuja tarvisikaan. Sul on kyl vitun hyviä noi melodixi kikkailut.. ei oo silleen yks toikkosia ja niin yksinkertasia vaan on siis erittäin paljon aina sisältöä niissä! Padit ja beissit on vitun jees. J E H ! Hyvä biisi, odotan täs et lyöt Yellow Circlen ineen et pääsee heittään siihenki läppää. :) 9½
0   +1 +2
 
10
ViZo 21.06.2005
Kaunis biisi, ei voi muuta sanoa. 10 pistettä. BRAVO!
0   +1 +2
 
10
Nectino 11.05.2005
Sanotaanko, että huh huh. Ai perskuta, että on hyvät soundit. Aivan mahtavaa chilliä. Laulu on aivan mahtava, parempaa ei voi toivoa, laulu ääni on niin pehmeän mukava ja selkeä. Melodia on aivan mahtava. Ei mukavempaa tai parempaa biisiä chill genrestä löydy mielestäni.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 28.04.2005
Jees, tämä melodia toimii paremmin tällaisena, kuin mitä alkuperäinen tranceversio on :) Äänimaailma on jälleen erinomainen. Kyllähän tämä on aika letkeetä musiikkia, jonka parissa voi helposti rauhoittaa mieltänsä. Ainoat negatiiviset asiat tässä on ne, että vokaaleista ei saa täysin selvää, selkeemmin voisi kuulua. Toinen asia mikä häiritsee on rytmipuoli. Tuo korkea basari alkaa kyllästyttämään jo puolivälissä ja siihenkin saisi vaihtelua laittaa enemmän, ettei olisi koko aika noin tasainen( en tarkoita että rytmi niinkään koko aika muuttuisi, pikemminkin tuo rymi saisi olla enemmän laahaava ja matalabassoinen). Mutta kyllä tämä hyvältä näinkin kuulostaa, ellei jopa kiitettävän hyvältä :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5