Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)

Acrobite | 04.06.2007 | Dream Trance
8:25

Vokaalirallia.

Sävellys: Laakkonen, Acrobite
Vokaalit: srj
Tuotantospedeilyt: Acrobite

T-Sync Remix:
http://www.mikseri.net...

Eternal Sound Remix:
http://www.mikseri.net...

Mytago rmx:
http://www.mikseri.net...

9.17   2839 kuuntelua

Kappaleen sanat

I lie awake in my bed at night,
when you fly to the places in your dreams.

What is that something I see in you,
could it be you still care about me too?

Is that a flame burning in your eyes,
is it real or are you full of lies?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vergron 13.01.2013
kuuntelin 2013
(vanhetes parempi <3 )
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.07.2007
*kaivautuu ulos jostain kaninkolostaan* Kaunkohan minäkin olen luuraillut muualla? Anyway... Alku kuulostaa makealta lowpass-filtteri höystein. Bassokuvio on oikein toimiva. Noissa alun vokaaleissa on melkoisesti tyyliä. Ne ovat kirkkaat. Voisivat tosin olla hiukan sameammatkin ja äänen häntäpää voisi kestää rohkeasti pidempään... tai noh... vähän ainakin. Makujuttuja. Mutta tuo reverse delayn käyttö kuulostaa vokaaleissa helvetin hyvältä. Toimii! Hiukan ehkä vokaalit vaeltaa välillä ohi rytmin, mutta se ei siltikään häiritse mitenkään, kun se on niin pientä... toisaalta se tekee pienen makoisan väritysken biisiin. Kaikinpuolin kauniin kuuloista.

Suvantokohtia olisin kaivannut hiukan venytetympinä, kun jotenkin omaan korvaan nuo miellyttää hirmuisen paljon... varsinkin tuota 6 minuutin kohdilla olevaa kohtaa voisi hehkuttaa lisää pituudella. Ehkä omaan makuun vokaaleita on käytetty liikaa toistolla, siltikään missään vaiheessa kappale ei pääse kyllästyttämään. Rakenne melkoisen moitteeton.

Äänimaailma on omaan korvaan melko pron kuuloinen kaikkineen värityksineen. Erittäin täyteläinen teos, jossa ei korvat valita missään vaiheessa. Kyllä tämä tämän sivun parhaimmistoa (vaikka ei paras) ja helposti kiitettävä suoritus.
0   +1 +2
 
9
A-Trax 09.07.2007
heipä hei aikoihin! :)
hienosti tämä lähtee ainakin mun laatikoilla potkimaan... mukaansa vetävä leadi ottaa sanan jokaisessa merkityksessä meiningin haltuun heti alkutekijöissään. ja nämä vokaali"huudot" tuovat asennetta introon niin että miellyttää kyllä kuunnella. intro kuulostaa muutenkin melko efektitäyteiseltä joten vaikea uskoa että tämä olisi niin sanottu "masentunut hyvä yritys" kyllä tästä potentiaalia löytyy... :)
laulajalle voisin sanoa että hieman enemmän "munaa" ;) peliin... kuulostaa ehkäpä liian aralta kuiskailulta. Äänestä kyllä kuulee että löytyy, mutta mielestäni löytyisi rahkeita laittaa enemmänkin peliin... :)
3:30 maissa alkava tausta padin soundi on aivan loistavan kuuloinen... ehkä pidempi nostattelu olisi ollut tässä paikallaan... ainakin se olisi tehnyt korville hyvää... :) 6:00 kohdilla oleva b-osa tai vastaava nostatus toimii, mutta toivoin kuulevani sitä vähän kauemman kovemmilla efekteillä. tästä biisistä jää jotenkin se muiden biisiesi omaava niskakarvojen noustatus pois... ja tuo b-osa olisi voinut hoitaa sen homman... :)
Biisin rakenne on kyllä muuten mun korvaan ihan kondiksessa... ei menetä otettaan missään vaiheessa. eli setti kestää kasassa kaikki huimat 8 ja puoli minsaa. Siinä on kuitenkin biisillä pituutta, mutta tässä tapauksessa ei tosiaankaan liikaa...
Jos tämä nyt teidän mielestänne on keskeneräinen suoritus niin kyllä tämä minun mielestäni on vähintäänkin kiitettävää materiaalia... :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 15.06.2007
Alkuun tippuu hyvää klubifiilistä, bassosta paistaa liikaa softamaisuus, ehkä tikittävämpi lyhyillä nuoteilla toimisi paremmin, mutta en teilaa tätä vaihtoehtoa, se kun kuulostaa suht hyvältä kuitenkin. Vokaalihuutoihin toivoisi lisää delayta, sopivuus ei myöskäään ole ihan 100% luokkaa, mutta riittävän passeli siihen, ettei se sotke biisiä.

Basari tasapainoinen muiden rumpujen seuratessa samoja jalanjälkiä, tuotantopuoli on siis varsin puhdasta ja onnistunutta. Mitään koukuttavaa tästä en juuri löydä kuitenkaan, tai no ehkä tuo vokaali hieman on sen suuntainen. Yleisesti ottaen ilmapiiri on kuitenkin nautittava ja mikään ei särähdä korvaan.

Vokaalit ehkä vähän liian sooloilevat tällaiseen biisin, pääosin toimii kuitenkin noiden sointuvaihteluiden kanssa. Ei ehkä tuoretta matskua tämä, mutta kuulostaa kuitenkin hyvin tuotetulta ja sitä voisi luulla teidän nykyhetken tuotannoksi. No, pääasia että biisi toimii, mutta erityisemmin se ei iskenyt. 8+
0   +1 +2
 
10
T-Sync 13.06.2007
Jeah. Semmonen setti oli tämä. Armottoman kovasta skaalastani paukahtaa kymppi tälle tuotokselle. Maksu sit mun tilille tän päivän aikana niin saat pitää kymppis ;)
0   +1 +2
 
10
eicca- 11.06.2007
joo on todella helmi! mukava kuunnella ja fiilistellä.

lisää "kiitos, nam"
0   +1 +2
 
DJ Smash 19.09.2007
Tätä biisiä voisi kuvailla yhdellä sanalla: Upea. Mutta sanotaanpa jotain muutakin.

Pitkäksi kappaleeksi tämä on yllättävän helppo kuunneltava. rakenne pysyy hyvin kasassa, ja voksut ovat aivan upean fantastiset. Tempo sopivan rauhallinen ja biitti vetää melodioita hyvin mukana :)
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 12.11.2007
Alkaa erittäin lupaavasti, biisi "astuu esiin" hienosti! Kick potkii sen verran tymäkästi alkuun ainakin että varoitus rakkailta naapureilta on ansaittu. Tossa vokaalihuudossa on jotain hauskaa itämaista viehätystä tjsp... tykkään paljon.:) Vokaalit on vähän hakusessa, ei ihan puhdasta laulantaa, vaikkakin äänessä neidillä on potentiaalia erittäinkin paljon. Lähtö/nousu suvannon jälkeen oli nykytyyliin ja varsinkin tähän biisiin sopiva, ei ihmeempiä rymistelyjä (toisin kuin allekirjoittaneella on ollut tapana...)... Liidi on mun mielestä niin melodisesti kuin saundiltaankin hieno, mutta ehkä vähän liian hiljanen? Makuasia kait.:) Miksaus oli muuten oikein hienosti onnistunu, mutta liidi tosiaan hippasen liian hiljanen IMO. Kokonaisuutena onnistunut ja tunnelmallinen kappale!
0   +1 +2
 
9
apollo0100 04.06.2007
Vau. Upee ääni tolla laulajalla :o Ehdottomasti pointsit sillekin. Biisi on muuten tosi "mehevä", hienon kuuloinen ja rento. Ehkä hieman hiljainen, kun piti hieman kaiuttimen ääntä nostaa (tai oliko se vaan liian hiljaa minulla, noh aivan sama). Pidin kyllä, vaikka en ole kuunnellut paljoa tätä Dream Trancea. Ysin annan :)
0   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 09.10.2007
Pitkästä aikaa kerkiän jälleen laittelee kommenttia...katotaan osaanko vielä kritisoida :)

Alkaa melko rauhallisesti, leadit toimii hienosti...kuulostavat hyviltä ja "puhtailta". Jotain jää alusta kuitenkin uupumaan, jotain mikä vetäis mukaansa. Laulu on on hyvin onnistunut ja kuulostaa hyvältä, tosin laulun tausta on melko tyhjä, saisi olla ehkä hieman täytettä...toteutus kokonaisuudessaan on ihan hyvin onnistunut. Ei mikään erikoinen biisi joka tempaisisi mukaansa. Kuunneltava biisi mutta mikään osa tästä ei oikein jääny päähän soimaan mikä saisi mut kuuntelemaan tätä heti uudestaan...

Eli loppuun vielä:

Toteutus hyvä, miksaus ja masterointi vielä parempi, kappaleesta jäi uupumaan monta asiaa mitkä tosiaankin "tempaisisivat" kuuntelijan mukaansa. Laadukas mutta....mutta...tiedät varmaan :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2