The Jakarta Project

Acrobite | 09.07.2006 | Melodic Trance
4:19

Rentoa sync-leadi rouskutusta.

Masterointi: Celesteel

8.77   6231 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
_whisper 25.05.2007
- Aavistuksen verran liian pitkä intro
+ Kaunis ja juuri sopivan pitkä (kummiskin) kappale
+ Ihana fiilis tulee ku biisi nousee ja laskee melkee koko ajan
+ AIVAN IHANA BASSO!!!1
Kypä <33
0   +1 +2
 
.Trauma 16.02.2007
Kah, arvostellaanpas taas välissä jäbän musaa kun on edellisestä kerrasta aikaakin riittävästi.

Perinteisesti käynnistellään, genrelle tyypillisesti sanoisin. Basari on mukavan napakka ja freesi. Basso antaa odottaa ehkä enemmän kuin antaa, vähän suttuisen kuulonen omaan korvaan? .. Saha on hyvän kuuloinen, aika kovalla on tosin. Droppi toimii hyvin ja mukaan tuleva leadi on hieno, mä tykkään tuosta melodiasta. Soundikin on vähemmän-perinteinen, josta irtoo plussaa. Dropista oltaisiin voitu käynnistellä jälleen vieläkin massiivisempaan menoon, mutta toimii toki näinkin. Kliimaksin jälkeen ruvetaankin jo jarruttelemaan ja sitten ollaankin maalissa.

Eipä tässä kai mitään suurempia valittamisia löydy. Jotenkin ehkä liian vähän tapahtumaa ja erilaisia osia biisissä. Tuon leadimelodian ollessa kuitenkin noin hyvä, olisi toivonut sitä käytettävän enemmänkin. Eri osien vaihtelut oli toteutettu omaan makuun liian "liukuvasti", hitaasti, nopeampia ja rohkeampia vaihdoksia vaan eri teemoihin. Tälläisenään biisi on jotenkin turhan tavanomainen.

Mitä miksailuihin tulee, aika hyvällä mallilla ollaan. Isoin itkunaihe mulle tässä on tuo basso. Alapäänhylly on vähän turhan korkealla mun mielestä, nyt sellainen viimeinen isku bassosta jää pois. Lisäksi jotain alamidleä siinä on himppu liikaa, kumisee ainakin omalla kuuntelulla. Stereokuvaa olisi voinut levittää aika paljon enemmänkin, vähän turhan kapea näin trancebiisiksi. Lisää vaan uskallusta siihen panorointiin. Celesteelin masteroinnista voisin sanoa, että rankempaa kompressiota vaan, puhutaan kuitenkin genrestä missä kompressio toimii ikäänkuin efektinä.

Noh, tulipa taas negatiivissävytteinen kommentti, se kuitenkaan ei ollut itse tarkoitus:) .. Biisi ja soundit ovat hyviä, mutta see viimeinen potku puuttuu vielä toistaseksi.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 03.02.2007
Hyvin potkii, saundipuoli on todellakin onnistunut tässä... alkoi olemaan oikein kunnon nannaa korville tuossa 0:42 jälkeen kun taustasahat tulivat mukaan... itse asiassa minäkin vähän vierastin tuon ulinatyyppisen soittimen (0:56 ->) linjaa tuosta alusta varsinkin kun slaidaa alemmas... mutta toisaalta taas se minusta on tärkeässä osassa biisin perusmeiningistä poikkeavan tunnelman luomisessa - mikä toki on hyvä juttu.

Liidin saundi on sen verran hyvä että ajaa asiansa mukavasti pääosassa... Tätä kuuntelee oikein mielellään. Silti, melodiapuolella kokonaisuudessaan ei tällä kertaa olla niin mua iskevillä linjalla... että siltä kantilta en henk. koht. sun parhaimmistoon tätä laskisi, mutta sävellykseltään ja soundiltaan (soundiltaan vaikuttaisi olevan parempaakin kuin tätä aiemmat tuotoksesi) kuitenkin ehtaa Acrobite matskua. :) Ei tod. sitä numeroa voi kasiinkaan tiputtaa.
0   +1 +2
 
9
C4 - san Diego:han se mieleen melodiasta tuli (niin kuin dj smash sanoikin). Hyvä vahva kikki biisissä ja agressiivinen basso "tuu tuu tuu tuu". Ehkä hieman puuttuu sitä omaperäisyyttä jota jäin kaipaamaan. Sit kun biisi lähtee liikeelle niin se ei ole tarpeeksi mukaansa nappaava.

No biisihän nyt on selvästi ammattilais kamaa. Siinä on omaperäisyyden puutetta. Kuitenkin ihan kelpo musaa kuunneltavaksi. 8 pual täst antaisin jos voisin ja kasi on numeroissa liian vähän niin -->
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 21.11.2006
Hyvä meno!
0   +1 +2
 
9
Style-0 09.11.2006
Jahas jahas tälläistä.

alkaa hyvin...
kickissä kuulostais olevan munaa...
bassline ehkä yllätti alussa mutta sopeutuu muuhun äänimaailmaan hetken kuluttua hyvin, yläpää kuulostaa ehkä hieman yksinkertaiselta, sinne ois voinut laittaa ehkä lisää tavaraa, ääh no en tiiä...toimii kyllä näinkin!
melodiat alkaa rakentua mukavan kuuloisesti, vongertava soundi kuulostaa hyvältä...
Ammatti taidolla tehty kuulee jo heti mixauksen puhtaudesta!
Pidän tästä, hyvänkuuloinen kiksautus.
0   +1 +2
 
8
Patrick Park 30.10.2006
Pro-kamalta kuulostaa kyllä, ite en vaa tästä biisistä löytäny hyvää koukkua! Hyvät saundit kaikin puolin, leadissa olisi parantamista.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 29.10.2006
Ihan menevältä kuulostaa! Aika jänskä tuo 00:56 kohdalla alkava "ulvonta" Suvantovaihe on hieno, mutta taasen en oikein tiedä onko liidin soundi hyvä vai ärsyttävä... Vähän molempia :) mutta melodia taasen on suht hyvä. Ehkäpä jtn kikkailua olisi saanut olla enemmän, mutta toimii kyllä tälläisenäänkin hyvin!
Kokonaisuutena ihan piristävä paketti, joka ei ehkä parhaimpiin tämän projektin biiseihin kuulu, mutta huono tämä ei ole missään nimessä! :) 9-
0   +1 +2
 
9
The Demag 28.10.2006
Mukannsa tempaava alku.Hyvät tehosteet ja muutenkin erittäin rytmikäs biisi.
0   +1 +2
 
8
The Piippo 28.10.2006
Alussa basari kuulosti vähän kolkolta.
Välillä tuntui, että biisi rupeisi junttaamaan vaan paikoillaan etenkin 4 minuutin kohdalla.
Urkuääniä oli käytetty hyvin.
biisi kulki hyvin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat