Cycles (luomudemo)

Aeiouaih | 11.05.2006 | --
2:02
8.83   5768 kuuntelua

Kappaleen sanat

building mirrors to blind the sun
hiding clouds to fool the stars
growing textures to hide the stains
drawing brickwalls to protect the hearts

you seek for a way
to get to the surface
yet each step drowns you more

and you ask what you've done
to deserve this
and you miss that you already have the answers

and the cycle just keeps returning
and the cycle just keeps returning
and the cycle just keeps returning
and the cycle just keeps returning

and you miss that you already have the answers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
lökö 06.04.2007
Kaunis tuo kitaran intromelodia, samoin laulu. Kappaleen rakenteen suhteen sulla on todella hyvä maku, biisi alkaa kehittyä eteenpäin sille juuri kypsään aikaan. Vaikka lyhyt kappale onkin niin nautin siitä kuinka se kehittyy. Tämän pystyy kuvittelemaan hyvin jonkun levyn lopetusraitana.
0   +1 +2
 
luoja 22.12.2006
Alkumaukas, antaa odottaa... kertosäe ei täytä odotuksia, ja kaikki on ohi ennekuin alkoikaan... sopisi hyvin jonku teemalevyn sillaksi kahden kappaleen väliin, en tiedä miten näin yksin.

Mutta siis, saundit on todella hyvät, eikä tuossa muutenkaan mitään vikaa isompaa vikaa ollut.
0   +1 +2
 
8
PimeydenLapsi 21.06.2006
Tämä on melodialla rakennettu kasassa pysyvä kokonaisuus joka jää mieleen. Enemmän olisin miksauksessa kaivannut kitaroihin jonkilaista kaikua tai jotain täytettä. Tuntui lattealta. Laulu peitti mielestäni kitarat alleen liikaa. Lauluääni on mukavan letkeä. Sopisi ystävien kesken kuunneltavaksi kesä-iltaan nuotion äärelle kun väsyneimmät ovat jo menneet nukkumaan. Tuo rennon olon ja hymyn huulille. Pidin, vaikka olikin jokseenkin lyhyt, mutta pidemmällä rakenteella tämä ei kyllä välttämättä olisi toiminutkaan.
Annan vahvan kahdeksikon.
0   +1 +2
 
8
Perhama 20.06.2006
Kiirus on ollut, eikä oo ehtinyt arvostelee ennen kuin nyt... Well, akustinen kitara herättää aina hyviä fiiliksiä. Joskin pikkaus on haastellinen tehtävä. JOssain veiheessa kävi Metallica mielessä tän biisin osalta.. mistä lie tullut? Kitarasoundi on mun mielestä hyvä, ehkä hieman tilaa lisää. Laulajan ääni puhdas ja tulee fiiliksellä. Kolmen kuuntelun jälkeen ehkä kaipaisin enemmän miehisyyttä lauluun, alkaa tuntua vähän itkemiseltä. Kun kitaroita tulee lisää, biisi saa hyvää lisäpotkua. Hyvä biisi. Laulajalta pois tuo "jollotus" lisäten vähän uhoa, niin a vot!
0   +1 +2
 
Muovinen 13.06.2006
Noniin, tulihan tämä biisi kuunneltua jo aikoja sitten mutta nakataan kommenttia nyt.

Mä toivon että toi demo-maininta tarkoittaa että nimenomaan biisin rakenne on vielä vaiheessa ja todellisuudessa se rönsyilee vielä vähintään muutaman minuutin verran. Kyllä jo nytkin minuutin jälkeen tuleva nostatus toimii mutta koko ajan on kuitenkin sellainen olo että milloin biisi todella lähtee käyntiin. Soundit ei oo onneksi kovin demomaiset ja kaikesta saa hyvin selvää.

Hieman kyllä pistää välillä korvaan pienet oikaisut ja epäselvyydet sanojen lausumisessa. Lievää sössöttämistä siis. Muuten laulu on kovinkin mallikasta ja äänesi on tunnistettava.

Hieman pidemmälle vietynä toimii varmasti vielä paljon paremmin mutta tällaisenaankin tämä jo puhuttelee.
0   +1 +2
 
9
Michael W. Wasp 07.06.2006
kolahti itse asiassa aika kivasti, taitavaa kitarointia, hienoa laulantaa ja hyvä biisi. Mikäs sen mukavampaa!
0   +1 +2
 
10
dbgirl 04.06.2006
Haikeaa, niin kovin haikeaa. Romanttista. Hyvää kitarointia, jää mieleen. Tämä ei välttämättä tarvitsisi muita soittimia, mutta miltä marakassit kuulostaisivat tässä? Tai jokin muu mikä saa aikaan heleää "kilinää". Yksinkertainen melodia ja toimiva. En nyt tiedä, ei tämä tarvitse tuotetumpaa linjaa kun toimii erittäin hyvin näinkin. Kovin tuotetuissa biiseissä tuppaa tunne uupumaan poies. Sanat olivat mielenkiintoiset ja omaperäiset, erityisesti ensimmäiset 4 riviä (säkeistöiksikö niitä kutsutaan?)
0   +1 +2
 
10
GREV 28.05.2006
Loistavaa!

Biisi kulki kuten uudempi, eli jumalattoman hienojen vokaaleitten säestämä, musiikin jäädessä hieman syrjempään... (tottakai se jää, mutta tärkeää se on silti)

Nautin tästäkin biisistä paljon, eli siinä loppusanat
0   +1 +2
 
Kuuntelin sun biisejäsi, sieltä täältä, tän useampaan kertaan. Ääni, niih, sillä on todella suuri tunnelatauksen muokkaava osio yleensä musiikissa ja tässä erityisesti. Joten käytä jatkossakin ääntäsi, sinun kaunista ääntäsi :)
0   +1 +2
 
9
Jay Rochas 26.05.2006
tästä pidin enemmän kuin Verticalista.. tämä toimii näin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4