Lower Nose

Aeiouaih | 12.04.2007 | --
3:38

helppo.

9.14   2522 kuuntelua

Kappaleen sanat

this water keeps washing the shore
and though a lot has changed
so much is just as it was before
someone's building castles in the sand
castles waiting to get wiped away

sometimes the waves leave behind something of the sea
some long-forgotten words
on how to let these streams run free
and then the storm comes by
mother takes their hand
and they slowly surrender to the rain

we might have just tied the rope
a bit too high above
and the sky we're hanging from
is slowly starting to let go

seasons change, yesterday it started to snow
and still they're building castles
perhaps there's something
they'd like to show?
or maybe they have got too close
to see themselves anymore?

everything is flowing
once again the water's changing form
as it starts to move away
still waiting to be reborn
the skies come crashing down
revealing that there's much more to be seen

we might have just tied the rope
a bit too high above
and the sky we're hanging from
is slowly starting to let go

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dahlia 16.06.2009
Pidän äänestäsi. Biisissä on muutenkin hyvä, aika leppoisa tunnelma. Haa, onko tuo huilu? Nokkahuilu? Luulin ainakin kuulevani jotain sen tapaista.

"seasons change, yesterday it started to snow
and still they're building castles"

Ihan mahtavaa.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 02.09.2007
Alempi nenä? Huiluttelu voisi olla enemmän pinnassa. Laulu kenties vähemmän. Biisi rupeaa edetessään vetoamaan enemmän. Ihan jees, ihan jees. Ei se nyt kuitenkaan loputtuaan jättänyt vahvempaa muistikuvaa. Sellasta hyvää perushuttua.
0   +1 +2
 
JaDubb 31.05.2007
Raa'asti lähden kommentoimaan ihan muutamalla kuuntelukerralla. Tämä minulle annettakoon anteeksi.

Mukavalla kitaroinnilla lähdetään matkaan ja laadukas laulanta tukee tyylikästä linjaa vahvasti. Taustalla, laulussa ja kitaroinnissa on käytetty paikoin todella makeita efektejä ja tyylikeinoja. Näin kappaleen soundiin tulee hyvin omaperäinen fiilis, väittisin jopa Aeiouahin trademark-soundiksi. ;)

Alusta loppuun asti poljetaan mainitulla tyylillä, eikä meininki anna moitteen sijaa. Toki kuulen, että tämä kappale vaatii 10+ kuuntelukertaa avautuakseen täysin, mutta kyseessä on oltava upea tekele, jos jo ensimmäinen kuuntelukerta sai kuulijan pauloihinsa.
0   +1 +2
 
8
Valandir 09.05.2007
Ensinnäkin pahoittelen kommenttini huomattavaa myöhästymistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain?

Muutaman kerran tämän artistin pyynnöstä olen kuunnellut läpi. Lauluäänestäsi pidän vieläkin tosi paljon ja muutenkin noin musiikillisesti ääni on nuotissa pysyvä ja edistyvä. Kivasti on noita lauluja pistetty päällekkäin, antaa sellaisen kivan lisän tuolle itse biisille, sellaisen fiiliksen, että laulajia olisi enemmänkin. Biisi on muutenkin ihan kiva, mutta siihen se sitten oikeastaan jääkin, eikä oikeastaan ole minun lemppari Aeiouaih -tyyliä. Biisi kuitenkin jaksaa innostaa alusta loppuun eikä sen kuunteleminen tuota mitään ongelmia. Äänenlaatukin on tunnetusti kohdillaan ja sellaisia kivoja pikku ääniä on taustalle pistetty. Kiva biisi kaikenkaikkiaan :)
0   +1 +2
 
9
tortu 05.05.2007
Ensi- ja keskivaikutelmat olivat parhaat, loppua kohden mielestäni laimeni hiukan. Efektoitu laulu toimi todella hyvin. Olisin kenties kaivannut tähän laajempaa dynamiikkaa, nyt tuntui kappale loppuvan täysin samalla tavalla kuin alkoikin, mikä ei tietenkään ole universaalisti huono asia, mutta häiritsi tässä kappaleessa. Keskivaiheilta mukaan tuoduista elementeistä, noista efekteistä ja semmoisista, olis voinut kasvattaa jotain vielä suurempaa. Tai sitten alusta olisi voinut tehdä vaisumman, jotta tajunnanräjäytys olisi tapahtunut lopussa.

Nyt kun toista kertaa kuuntelen, tuntuu tämä biisin keskikohta-keskiloppu tosiaan kliimaksilta. Pienillä yksityiskohdilla luotu kasvattelu kokee huipennuksensa näillä main, enkä oikeastaan enää kaipaa loppuun tajunnanräjäyttäjää, koska kappale leijuu mukavan rauhallisesti loppuun. Ei ollenkaan huono suoritus.
0   +1 +2
 
10
P-Mies 02.05.2007
kerrassaa loistava biisi =)) mahtavaa
0   +1 +2
 
Shitstormer 27.04.2007
jee. oon nyt kuunnellut tän muutaman kerran läpi, ja joka kerralla vaan tuntuu paranevan, vaikka aluks ei ihan tuntunu aukeavan.

bassot tosiaan kantaa tätä piisiä, jotenkin pitää tän koossa kokonaisena pakettina. kitarointi myös rytmikkyydellään antaa tähän semmosen selkeen pohjan. siihen on sitten hienosti lisätty kaikkia taustaluritteluja, jotka toimii hienosti tunnelman luojana ja tuo monipuolisuutta.

laulut oli kyllä tosi mahtavaa kuultavaa, omaperäistä tulkintaa ja tykkään kyl tosta laulusaundista tosi paljon. taustalaulut toi hienoo syvyyttä ja leijumisfiilistä, sulautu tohon soittoon mukavasti.

ja sanat oli taas niin hienot. ei valittamista, osaat hommas kyllä juu.
0   +1 +2
 
9
Scion 26.04.2007
Rouhea basso, kulkee mukavia linjoja. Kitarat komppaa hyvin, taustalta löytyy kaikenlaista, mutta jäävät ehkä vähän taustalle, laulukin tuntuu jotenkin taipuvan basson taakse. Voi olla että se johtuu näistä luureista millä kuuntelen. Mut eipä tuo mua haittaa kun oon basisti. :) Oivallinen kappale.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 16.04.2007
"täytyy puuttua rytmin puuttumiseen" Aika erikoinen kommentti rytmimieheltä. Itse totta puhuen pidin juurikin biisin rytmityksistä. Nuo kitaroiden komppaukset yhdistettynä tuohon basson tuuttaukseen toimii mielestäni hyvin ihan ilman mitään varsinaista rytmisoitintakin. Puhaltimet tuovat uusia tuulahduksia biisin soundimaailmaan ja sopivasti miksattu juuri tuonne taustalle leijumaan... Muutama hieno vokaalikaiutus oli myös saatu mukaan soppaan hämmentämään psykedeelisesti kuuntelijan matkatoiveita. Tunnistettavaa tyylitaitoa jälleen, eikä minulla ole tähän mitään enempää lisättävää.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 14.04.2007
Tämän projektin äänimaailmassa on jotakin joka uppoaa meikäläiseen. Vähäeleisyydestä ja jonkin "puuttumisesta" kai johtuu että piisiin tulee joku energiaa antava jännite. Kun ekakerran kuuntelee odottaa että jotakin tapahtuu mitä tämän tyyppisissä piiseissä pitäis tapahtua kun ei sitten tapahdukkaan tai tapahtuu jotakin muuta, pitää piisi kuunnella toisenkin kerran, ja kolmannen.....

Hiano!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta