A creek in the mist

Aetas | 27.01.2006 | Melodic Death
8:28

3.8.2006 - 1000 latausta, hienoa että kelpaa!

Ehkä se meidän rankin biisi.

Nauhoitettu Saarisen kotistudiolla. Rummut soittaa ikävä kyllä kone, mutta oikeessa studiossa sitten (joskus) päästetään Joonas kehiin. :)

8.65   7517 kuuntelua

Kappaleen sanat

Moonlight shimmering in the night
fading from my sight
I can't bind up my wounds
but I can still hear his voice

Walk through a creek in the mist
blind for the light
Follow the path to decadence
screams in silence

I can't rest anymore
And they left me to rot
I can't dispel the fog
but I can still hear his voice

Walk through the creek in the mist
blind for the light
Follow the path to decadence
screams in silence

Can't you feel it?
Listen to the darkness
Can't you believe it?
There was nothing to be done

A faint wind blew through the forest
as you passed by
A place that you've been seeking for years
to find the truth

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tuikka 23.11.2006
Alusta kyllä tykkäsin, oli hyvän kuuloinen.. Tarpeeksi hämärä ja enteilevä, mutta silti kaunis. Kun rummut tuli mukaan, ajattelin että vetääpä kannuttaja kellontarkasti, mutta samassa tajusin että konehan se siellä. Se asia tässä häiritsi, olisin ihan "oikeaa" soittoa halunnut kuulla. Kekseliäs biisi, tykkäsin erityisesti noista progevivahteista, kyllä oli välistä todella hyvän kuuloista. Soitto oli taitavaa ja biisiin oltiin jaksettu keksiä monipuolisia juttuja. Vokalistin äänestä en oikein tykännyt missään muodossa, sinänsä ääni oli hyvin hallittu, mutta kun ei niin ei. Taitavasti ja kekseliäästi vedetty biisi, mutta ihan täysillä ei kolahtanut.
0   +1 +2
 
9
musicman85 06.10.2006
Eniten tässä häiritsee konerumpujen basarit ja virveli mutta ymmärrän kyllä että oikeiden rumpujen äänitys on hankalaa, varsinkin jos hyvät saundit meinaa saada aikaan.

Opeth tulee kyllä kovasti mieleen, progemaista deathia tämä minusta on. örinät toimii mukavasti:) muuten saundeissa ei ole valittelemista paitsi nuo rummut mistä jo mainitsin. oikein taidolla tehty piisi tämä on, pitäisi varmasti kuunnella jokusen kerran että aukeaisi paremmin. Jatkakaa samalla linjalla!:)
0   +1 +2
 
9
darcasis 22.06.2006
Jotenki kuulostaa opethilta. Varmasti ootte kuunnellu tätäki bändiä ;) Ei mikään paha asia!
0   +1 +2
 
10
Sopivan pitkä biisi tämä säväytti todella paljon
0   +1 +2
 
10
wildTroll 30.05.2006
On se aika wahwah...

Kuin H-Trolls...
0   +1 +2
 
7
vihtakostaja 21.04.2006
Soundipuoli hieman ontuva. Ördelaulaja kuulostaa jotenkin yliyrittämiseltä ja puhtaassa kaikua paljo. Eikä laulussa oikeen muutenkaan ole voimaa. Se wahwah tuolla välissä häiritsi, ihan hatusta temmattu eikä oikeen toiminu.

Hyvä alku biisillä ja voi tosiaan huomata Opeth-kytkökset. Onneks on muutakin kun Opethia, omiakin juttuja takataskussa
0   +1 +2
 
9
kake1962 26.03.2006
Kommentti on aika samaa, mitä edelliseen biisiin The Curse of Insanity tuli kirjoitettua. Kitaroista pidän tässä eniten kuten em. biisissäkin. Tuplabasarit (oli sitten kone tai ei) jytisee hyvin! Akustisen skitan käyttö on hieno oivallus ja hyvä lisä. Samoin kirkkomaiset urut ansaitsevat kiitoksen.

Kokonaisuudessaan mielenkiintoista ja kuunneltavaa musiikkia!
0   +1 +2
 
9
Nilern 14.03.2006
En oo käyny aikoihin ja oli sitten tätä mainosteltu aikaa sitten. Tunnelmallista meininkiä. Sävellyksen "orkestraalisuus" on kovalla tasolla, eli ainakaan ideoiden puutteesta kappale ei kärsi. Miinuspuolella on laulun hiljaisuus (=ei saa selvää), mutta eihän se laulu tässä pääasia olekaan. Toinen mahdolinen miinus olisi rumpukone, mutta sille ei nyt tässä versiossa voi mitään. Hyvä meininki. Muttei tätä näin myöhään paljon uskalla kuunnella.
0   +1 +2
 
7
cremated 07.03.2006
Heti alusta asti rupeaa mielessä pyörimään Opeth...Ensimmäiseen säkeistöön lähtö tökkäsee ehkä hiukan. Soundit on ihan ok, eikä niistä valittamista. Biisi on vähän katkonainen, eikä eri osat tue toisiaan hirveästi.
Mörinä kuulostaa kehityskelpoiselta, ehkä yritetty liikaa hakea laululla sitä Opethmäisyyttä. Nuo speakit tai melodiset olisin jättänyt kokonaan pois, sillä ne ei ollut mitenkään loistokkaasti suoritettu. Ihan ok pakkaus kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
9
RockMasterVee 07.03.2006
Ihan helevetin hiano riffi siinä biisin alussa kun tuli särkijät kitaroihin, loistavaa! Pari Progekoukkua vähemmän ja oikeat rummut peliin niin olisin antanut kympin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3