The Curse of Insanity

Aetas | 27.01.2006 | Melodic Metal
6:38

5.5.2006 - 1000 latausta, hienoa että kelpaa!

"Doomahtavin" biisi :)

Nauhotettu Saarisen kotistudiolla. Rummut soittaa ikävä kyllä kone, mutta oikeessa studiossa sitten (joskus) päästetään Joonas kehiin. :)

8.53   9185 kuuntelua

Kappaleen sanat

From the silence it came, like falling snow
That cold breath of sickness, pour into my heart
From the silence it came, the curse of insanity
A voice in my mind, flickering sigh of despair

In the night
awaiting me
forlorn spirit
living among us
In the night
reaching for her
forlorn spirit
a breeze in the trees

Memories appear from the past, distant screams
Images in the misty horizon, fading everything below

Coldness in her eyes she looked at me
Posessed by the constant fear
And the snow falls again
reminding about that benighted creature

From the silence it came, like falling snow
Appropiated her soul, eternally
And This voice in my mind,
the curse of insanity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Paxor 12.10.2022
Biisi on ihan hyvä, eniten parannettavaa olisi laulusoundissa ja laulamisessa vireessä. Ihan tiukasti soitettu biisi, hyvää dynamiikkaa keskellä biisiä. Ehkä kaipisin tähän vielä kunnollista kitara sooloa tai muita melodioita kitaralla lisää. Hyvä että on syna taustalla luomasssa äänimaisemaa!
0   +1 +2
 
7
Kiinnostava intro nostaa odotukset korkealle. Doom osiot eivät uponneet ollenkaan. Välissä loistavia kitaraosioita ja tuo puhtaampi laulupuoli selvästi toimii paremmin.
0   +1 +2
 
9
Akeli 04.04.2014
Alku on kyllä mukavan mahtipontinen ja lupaa suuria.
Tämä kyllä toimii. Oikee genre olis varmastikin death/doom.
Pidän kyllä kovasti tästä. Soittopuoli toimii, laulut tottakai myös. Ja biisissä riittää mielenkiintoisia juttuja ja koukkuja.
0   +1 +2
 
HiljaisElo 23.10.2013
Tosi hyvän kuuloset on kyl melodiat... Lauleskelut kuullostaa sujuvan mut jotenki on vähän outo soundi kyl... Mut joo ei ollenkaa huono veto... Metalli ihmisiin tää uppoo varmaa paremmin ku hyvin...
0   +1 +2
 
kieltämättä ihan erikoisen kuulonen biisi. positiivinen yllätys :)
0   +1 +2
 
8
Tritonus Satan 04.02.2013
Intro rulettaa, melkein siitä jo voisi kybän heittää. Bal-Sagoth henkinen lausunta lisää mielenkiintoa. Lauluosuudet vaatiikin tekemistä, varsinkin puhtaissa fraasien lopuissa tulee notkahduksia. Tiukemmin vedettynä voisin kybän laittaakin.
0   +1 +2
 
7
[Delacroix] 29.11.2012
Musiikillisesti kappale on oiva teos, mutta puhtaampi laulu tuntuu menevän epävireisesti välillä ja örinästä uupuu voimaa. Tämä voi kyllä olla miksauksestakin johtuva asia, koska välillä laulukin miellyttää enemmän. Ehkäpä studio versiossa kuulee tarkemmin aikanaa. Yleisesti oikein hyvä kappale.
0   +1 +2
 
10
Fillari 17.12.2009
Siisti, painosoundista diggasin tuossa alussa, omassa genressään hieno, tykkäsin eneten alusta, mutta koko piisi loistava ja pisteitä tälle rauhalliselle menolle. Miksaus on hyvin hallittu ja kaikki osiot esim tuo akustinen tulee hienosti esiin. Teemoja on monta ja standardi levy/radiosoittokamaa ei ehkä ole haettu, vaikka kaiken kaikkiaan tämä kelpaisi siihen mainiosti
0   +1 +2
 
9
Dexteri 08.06.2009
Kommenttiringissä on ilmeisesti metalli päivä:D Mutta ei haittaa. Biisissä kuulukin olla kitara soundit tyyppi uskolliset. Komea tuo basari soundi. Jätkät ovat ilmeisesti tutustunut useampaan Metalli genreen, sillä niin dymaaninen ja rakenteeltaan vaihteleva biisi on. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Tässä on taideteoksen alkua. Hyviä juttuja siellä täällä mutta ehkä silti liian monimutkainen biisi. Ei ainakaan tältä istumalta pysty keskittymään. Biiseissä on melkein pakko olla jotain toistoa. iha perusasia.

Roby S.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat