First Victim

Affinity | 03.02.2008 | Thrash Metal
4:13

Demon avausraita.

8.69   2742 kuuntelua

Kappaleen sanat

Bullet through the head by a mistake
No regrets, no time to feel
Suffering nothing new just a part of it
No emotions, no need to think

Building faith to tomorrow
Pictures of yesterday wont fade away

First victim of the war is done
First heartless slaughter is past
First victim of the war is done
First but not the last

Enemy changes everyday in this life
No one to judge no fear of revenge
Weakness can't be shown here
No mercy no fear in the eye

Tomorrow's just the same
Just the head to aim changes

First victim of the war is done
First heartless slaughter is past
First victim of the war is done
First but not the last

After all you're just one of the others
Nothing special, no identity
In the end, you'll stand here alone
Without your pride, without your home

Trigger pulled down too many times
No survivors, no one gets the charge
PEACE sounds good but doesn't work
Not available, not an option

Tomorrow's just the same
Just the head to aim changes

First victim of the war is done
First heartless slaughter is past
First victim of the war is done
First but not the last

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Azhathzel 06.10.2008
Oikein mukavasti rullaa tämä. Kitarariffit iskee hyvin, rakenteessa ei moitittavaa, ja rumpali osaa erittäin pätevästi asiansa. Ainoa vaan että laulajan ääni häiritsee vähän: tunkkaisen ja väännetyn kuuloista, vaikka perusidea tulee hyvin esille. Tekniikkaa vaan treenaamaan, mikäli kyseessä ei ole vain huonojen kamojen aiheuttama ongelma. Lisäksi pitänee yhtyä edelliseen ja myöntää ettei thrashille ominainen nopeuden ja aggression paahto hirveästi paista musasta läpi, vaikka voi tämäkin taas olla vaan toteutuskysymys.
0   +1 +2
 
maö 10.07.2008
Joo, ei kans millään pahalla mut ei kyllä bodomia ole kuunneltu vaa sleijeriä.Alku alkaa kyllä ihan menevästi.Ei siin mittää. (sleijer,(( johtuu varmaa kannu saundistatai jostain emmää tie kuule))) vaikutteet paistaa tosin aika paljon läpi kyllä...Taino tiiä mistää just sleijer vaikutteista, mutta siltä ainaki kuulostaa musta.Toisaalta joku voi tykätä just näistä vahvoista vaikute piirteistä, jossei niin ankara ole noitten omaperäisyys juttujen kanssa. Mikäs siinä. Eräs kohta jotenkin kuulostaa korvaan hieman pahalta, polkee paikallaan, onneksi ei kuitenkaan ole hirveän pitkä.Laulu kuulostaa pikkasen selvemmältä tai sitte oma korva kuulee väärin tai sitte saundiin siihen on jo tottunu. Mites nämä "mozzhaan sutki kumoon" kohdat? pikkasen niitä lisää.
Mittän melodista ei tässä kyllä hirveesti kuulu,ei varmaan ollut kyllä tarkotuskaan. Jotenkin lopussa olis odottanu jotain jännää this side of truthin jälkeen. EI hirveen proge jotenki vaikuttaa radiohitti rakenteeltä tämä...??rässi lahkoon menee varmasti, joskin se joku pikkunen rässi fiilis siitä puuttuu. Ehkä just tää syvältä sielusta tuleva pakollinen pään veivaaminen vois olla se juttu.
Biisi vois toimia megaspeedinä by Slayer, sais sen simmoseks 1.54 min pitkäks.Tosin sellanen nopeus tosin taitaa olla jo aika ammattilaisten tasoa:D
Menee demon varmaan sijalle kolme tämä. 7½
0   +1 +2
 
8
Thrash_Desaster 07.03.2008
Jotenkin hieman laiskan kuulosta. ja soundit on vähän liian mitäänsanomattomat. Muuten helvetin hyvä biisi. Kyllä meikäläiselle ainakin uppoo. Pitäsköhän sitä melkein tilata tota demoo..
0   +1 +2
 
9
Hevision^ 19.02.2008
Tiukka rumpali. Samin örinät on aika tiukat. Muutenki biisi aika hyvin kasassa. Ja mitä vittua? Just upeat nuo rytminvaihdokset. Ja lyriikatkin on ihan hyvät. Loistavaa työtä ;---)
0   +1 +2
 
6
kanzu123 13.02.2008
Ei millään pahalla, mutta tuntuu että on bodomia kuunneltu :D Jotenkin sellainen bodom tyylinen fiilis biisissä. Biisin rakenne ei oikein toiminut, rytminvaihdokset ja liian radikaalit vaihdokset biisissä herätti minussa fiiliksen, että se on kasattu 10 biisistä yhdeksi.
Laulusta puuttui sitä asennetta ja kuulosti muutenki flunssaiselta joulupukilta örisemässä. Soitto nyt toimi ihan ok, rumpalilla vielä paraannettavaa. Saunditkaan ei mitenkään huonoimmasta päästä ollut, mutta kunnon saundit olisivat saanut biisin huippuhetket kuulostamaan jopa hyvältä. Ei oikein minun makuuni tämä. Vaikutteet paistavat kaikki läpi, mutta huonolla tavalla. Jos jotkut bändit vaikttavat musiikkiin, se ei tarkoita sitä, että jokaisen kohdan pitäisi olla jonkun vaikuttajabändin tyylinen ja seuraavan taas toisen =) Tämä ei vaan kuullostanut hyvältä, eikä luonnolliseslta.
+3   +1 +2
 
MakenSisko 05.02.2008
Mulla on tää piisi soittarina :)
0   +1 +2
 
9
Neo.1 04.02.2008
Kunnon old-school deathiahan tämä! Itse asiassa paras biisi mitä teiltä olen kuullut. Kitarat potkii ihan hyvin munille, rumpujen blast toimii eikä soitossa ole moitittavaa. Samin laulut kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin toisessa biisissä.

Demon ilmestymistä odotellessa... ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta