A Blue Birch

AJ DJ | 13.03.2007 | House
3:38

Kappale potkii ehkä luvattomankin paljon, mutta sen ei kaikkia uskoisi haittaavan.

8.00   1192 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
gordonsininen 04.08.2008
Jätän nyt sen basarin kommentoimatta, tuli kai selväks et se on aika kovalla ;)
Soundeilta ja melodialta todella hyvä. Bassolinja vähän tylsä, ja jotkut perkussiosoundit ei oikein istu, vaikka hi-hat ja muut suhinat on juuri tunnelmaan sopivat. Tulee väkisinkin mieleen Jerry Ropero & Denis the Menace - Coracao --- mutta ihan hyvällä tavalla :) yksinkertaisuudessaan hyvä näinkin, mutta voisi olla pienellä hiomisella todella hyvä.

p.s. ohoh, eipä ollutkaan ihan viime aikoina lisätty tätä biisiä, tuskin siis enää paljoa muuttelet tätä :D mutta kirjotinpa nyt kuitenkin!
0   +1 +2
 
zood 14.03.2007
Erittäin rauhallista äänimaailmaa, tosin tuo basarisoundi olis voinut myös olla vähän pehmeämpi, se tosiaan tulee sieltä vähän ylös, tämä on kuitenkin tunnelmaltaan sellainen fiilistelybiisi eikä niinkään energinen tanssibiisi. Todella pehmeät soundit ja tuollainen vähän ehkä atb:n mieleen tuova leadi soittelee päälle, valitettavasti, koska en voi sietää niitä atb:n hittibiisejä, silti tämä on huomattavasti tunnelmallisemmin soiteltu kun edellämäinitun esittäjän kauheat renkutukset.

Biisiä vaivaa ehkä pieni kliinisyys, kaikki soundit ovat mukavan pehmeitä, mutta jotenkin niin virheettömiä ja selkeitä että niihin ei jää mitään syvyyttä. Hienosti muut soittimet väistää tieltä ja rauhottuu kun muut tulee tilalle, eikä tule sellainen liian täysi fiilis.

Positiivista on vielä se että en kyllästynyt biisiin, jota nykyään tapahtuu usein varsinkin housea kuunnellessa, biisi koitenkin muuttuu ja kehittyy edetessään. Erittäin hyväntuulinen biisi, ehkä hieman kesäiseltä kuullostava biisi talvisesta kuvasta huolimatta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat