The Edge Unknown

AJ DJ | 20.07.2008 | Psytrance
6:41

Pitkästä aikaa ja tälläkin kertaa jotain erilaista. Synasooloja luvassa.

10.00   915 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Raep-FIN 03.08.2008
Ai että ihan Psykeä aloit tekemään? Kivaa. Pienenä huomiona biisinimi on poikkeuksellisen hyvä psykeilybiisiin. ;)

Alku tuo mieleen jonkun autoilupelin, johon liittyy takaa-ajoa (Need for Speed). En sano muuta soundeista kuin että kick ei ole sitä psyke-tyyliä mistä varsinaisesti diggaan, eli se hauska imukuppinapsutus ja hapossa ei ole tarpeeksi kirskumista näin alkuun, mutta eikö se niin aina ole että parhaat palat jätetään myöhemmäksi. Basso läpäisee oman läheskriittisen testini, möyryää ihan hienosti siellä. Mastertaso on just hyvä. Sitten biisi alkaa jo hapettumaan, sopivan melodistakin, kenties jopa ravemaista. Klappikin sieltä kuuluu ja pikkuiset hihatit. Hyvin vetää acid-riffi mukaansa. Vähän tämmöistä letkeää ja kevyttä psykeä. Nelipotkuisena kick on oikeastaan ihan tyydyttävän kuuloinen, alussa se ei mielestäni sopinut breikittelyyn, siihen olisi sopinut vaikka sama basari vähän matalempana ja joku peltinen snare. Niin mut katotaan eteenpäin.

Erittäin mukavaa kuunnella, kovin on laatupitoistakin, voisi kuvitella että kuuntelee jotain Koyote Recordsin tai Psychedelic Visionsin albumia. :P Oho, alkoi riffi muuttumaan siihen rave-suuntaan, hypitään värikkäiden laatikoiden päällä ja kerätään kiiltäviä hedelmiä peilikuteet päällä ja aineita aivoissa. :D

Joo, mutta loppuun asti menee ihan hyvin, tuli niin transsimainen olo ettei voi sanoa tästä enempää. Taidan kuunnella tätä kun menen nukkumaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta