UNDERNEATH THE LIQUID SUN

al-Aine | 07.06.2004 | Chill Out
3:45

NAPAKKA BIITTI LAISKA BIISI. EN TIIÄ ONKS TÄÄ NY NIIN TON CHILL GENREN ALLA...?

7.50   1041 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=70806
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
RassePoju! 11.08.2004
Mun mielestä tää on vähä niinku jotai hidasta d 'n' b meininkii...Mut ihan chillii biisi vaikka vähän tylsähkö juu...Mut kyl tääki menettelee :D
0   +1 +2
 
7
Einsteins 13.06.2004
Relaa meininkiä, mutta vähistä aineksista. Vähän liian pitkä. Taustamusiikiksi jonnekkin, minne?
En pahemmin jaksaisi kuunnella kotona levyltä, liian pienet ainekset, ei kasva.
0   +1 +2
 
8
näköradiomies 08.06.2004
juu..biitti oli kyl hyvä..sit se samplekin oli aika hämy, mut se olis kaivannu mun mielestä kaikua sekopäisesti lisää..mutta kyyl täst 8 tippuu
0   +1 +2
 
Enforce 07.06.2004
Rumpuraita oli onnistunut, samplet kohdallaan ja joitain pieniä dynaamikkavaihteluitakin oli näemmä jaksettu sekaan vääntää, toi heti kummasti eloa koneistettuun rumpalointiin.
Mutta itse biisissä toistettiin ehkä pikkuisen liikaa itseään, mutta onneksi biisin pituus oli kuitenkin pidetty järkevyyden rajoissa :) -Riku-
0   +1 +2
 
Haava 07.06.2004
Laiska meininki... Ihan hassua... Tuo tremolo pimpitin tuossa vähän minuutin jälkeen on todella mainio... Tuo tausa kyllä alkoi jo ärsyttää ennenkuin se vaihtuikin äkillisesti (ja omitisesti) pois tuossa puolen välin tienoilla... Jotenkin tästä kokonaisuudesta en saa yhtään kiinni... Vedetään ihme komppia jen päälle pimputsta.. Sitten vaihdetaan ihmekomppi ja taas omituisia möykynöitä ja lisää rentoilua... Jooh... taustoihin olisin vähän enemmän panostanut... tarkoitan, että vähän ohjelmointia niihin rumpuihin ja muuta eloa sinne taustapuolelle. Ihan hasut saundit noissa perus melodioissa tuossa päällä.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 07.06.2004
Jokseenkin erikoinen biisi. En tiedä mitä tästä sanoa. Tuntuu kuin se ei alkaisi koskaan, aivan kuin se olisi vielä keskeneräinen ja odottaisi, että siihen lisättäisiin vielä jotain. Vokaalit, jokin hookki, soolo. Pohja on hyvä, mutta jotain puuttuu. Nyt kappaleen unohtaa samantien kuin se on loppunut.

Kappaleessa jo olevat elementit ovat hyviä. Komppi toimii mainiosti samoin sähköpianot ja tuo uponneelta humalaiselta kuulosta vokaalisoundi. :)

Miksauksesta täytyy sen verran sanoa, että ainakin omilla laitteillani voluumitasot heittelivät jonkin verran. Tiedä sitten on tämä tehty tarkoituksella vai ei, mutta se kuulosti oudolta.

Mutta vielä kun jaksat hieman työstää tuota kappaletta niin siitä saa hyvän biisin.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 07.06.2004
Rumpubiitti tulee ovelasti, mutta hienosti mukaan. Kyllä tässä mun mielestäni on aika chill-meininki. Hyvät samplet. Melodiassa voisi olla toivomisen varaa, nyt on tosi simppeli.
0   +1 +2
 
sarka 07.06.2004
Biitissä ei ollut potkua. Elementit eivät oikein sopineet keskenään... Bassline oli mielestäni karsea, jos ihan rehellisesti sanon. Miksaus sinänsä oli ihan hyvin tehty
0   +1 +2
 
7
WaurioRocks 07.06.2004
Olihan tämä ainakin mun mielestä aika chilli biisi.. Vähän tylsähkö. Toisti samaa koko ajan, soittimien määrä vain vaihteli. Jotain vaihtelua olisin siis todella kaivannut. Letkeän kuuloista mutta se ei vielä hirmu kauas kanna.
0   +1 +2
 
al-aine 07.06.2004
piti laittaa tää uusiks ku eka versio jäi jostain syystä 20 sekkaa vajaaks..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat