Together You And Me, Forever You And Me

AlfaKalle | 16.06.2008 | Pop
3:26

Euroviisut tuli ja meni mutta AlfaKalle onneksi vaan porskuttaa. Pitkän linjan fanien iloksi sähköurut raikaavat taas. Tarkka korvainen voi erottaa myös tunetusta jostain...

7.23   2878 kuuntelua

Kappaleen sanat

I've been keeping my eyes on you,

wondering about, what I should do?

oh baby I have seen it in your eyes,

you know what's going on...I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we should be, together you and me!

I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we should be, forever you and me!Inside I have, loving feeling,

fairy tale, what I'm seeing.

we'll build ourselves a castle so tall,

and fill it with love!


I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we will be, together you and me!

I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we will be, forever you and me!
I wanna be, you wanna be,

I wanna be, you wanna be,

I wanna be, you wanna be,

I wanna be!I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we will be, together you and me!

I wanna be with you, you wanna be with me,

I know we will be, forever you and me!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
LAZ_onemanband 04.10.2009
Hieman täytyy sanoa että tätä biisiä piti vähän väkisin kuunnella. Toi snare raiskaa korvaa alusta asti ja sitä pitää kestää loppuun asti.

Rakenne meni tietenki hyvin lähellä kaupallisesta kaavaa.. kertosäkeiden sijainnin tiesi jo siis etukäteen. Tämä ei ole hyvä.. jotain yllättävää olisi kaivannut.

Kun laulaja tuskastuttavan pitkän ja yksitoikkoisen intron jälkeen aloittaa niin eihän sieltä tule kuin finglishiä tutunkuuloisella karaokelaulajan äänellä, karaoketasoisella taidolla.

Kaikkein paras kohta oli lopussa tuo haikeampi kohta kun instrumentteja karsittiin ja laulettiin vähän haikeammin"i wanna be you wanna be" :)
+2   +1 +2
 
SaastanenHippi 02.03.2009
En tästä kyllä oikein osaa mitään järkevää varmaankaan sanoa. Omaperäistä ainakin. Muuten jopa vähän kokeellistakin mutta laulut ovat aika perus poppikliseitä. Tuotanto on kohtuu heikkoo, mutta toisaalta, tää biisi olis luultavasti todella huono, jos soundit olisivat jotakin studioluokkaa ja laulujen ajoitukset ja muut olisivat kunnossa. Tämmöisellä vähän heikommalla tuotannolla tämä kuulostaa sellaiselta kieli poskella tehdyltä "teenpä poppikappaleen ku ei oo muutakaa tekemistä" -biisiltä :)
0   +1 +2
 
Zha 05.01.2009
Kieroutuneen vekkuli ja koukuttava tunnelma. Pelkistetty kokonaisuus, mutta toimii. Lauluääni ja muutkin soundit ovat makeita. Kasarifiilistä kyllä, mutta tuoreella otteella. Piristävä yllätys!
0   +1 +2
 
fluffyband 07.10.2008
Kertsi kyllä on sen verran ärsyttävä, että todennäköisesti se soi vielä monen tunnin päästä päässä. Kappale kyllä nosti hymyn huulille, ilmeisesti tätä ei niin kamalan vakavalla mielellä ole tehtykään.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 06.10.2008
Tämä projekti on kyllä omaperäisyydessään sangen erinomainen. Pistetään populaarimusiikin määritelmät uusiksi. Ehkä vähän liian rento ollakseen hittimateriaalia, mutta sopii taustamusiikiksi sohvalla makoiluun pienessä pöhnässä. Jee, jee.
0   +1 +2
 
ratpatbat 06.10.2008
Avaruusleikkikoulun pihalla cybernallet lällättää vesimöhköille. Pihan kalusto hieman retrohenkistä ja leadääni pikkuisen ohut. Sanojen sisältö helinää ja laulumelodia hulinaa
0   +1 +2
 
Mr Fobias 06.10.2008
Mitä helkkaria tää on. Hauska biisi kertakaikkiaan. Tää on just sitä mikä soi pääkopassa, kun yrittää hetken olla yksikseen hiljaisuudessa. Todella hyvin ärsyttävästi käytetty synaa tukemassa laulua kertsissä, mutta toimii. Tämän olisi pitänyt euroviisuissa olla, niin ois näytetty oikeasti missä miehet ratsastaa.
0   +1 +2
 
6
Lenno 30.09.2008
Ei tästä oikein voi mitään sanoa. Kertosäe on ihan ok, muuten tästä ei oikein hyvää sanottavaa löydy. Toisesta häröilybiisistäsi tykkäsin (se junabiisi), mutta tämä nyt ei oikein vakuuta.
0   +1 +2
 
6
Lasa 30.09.2008
en oikeen tykänny tästä. ehkä vähän liian simppeli. tai jotain. vähän oudot soundit.
0   +1 +2
 
Teawisher 30.09.2008
Urut on tosiaan komiat ja sopii ehdottomasti tähän. Muuten jättää kyllä vähän kylmäksi, jotenkin tähän sopisi musta paremmin oikeat rummut ja enemmän sellasta Doors fiilistä mitä noista uruista tulee. Ei nyt paha kuitenkaan, hyvin tehty biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta