Boozing My Mind

AllAround | 14.02.2006 | Rock
4:07
7.75   940 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

HW 03.10.2006
Miksaus jätti rummut piiloon tavalla joka sai koko biisin kuulostamaan suunnilleen kahden gramman painoiselta. Eli jos jatkossa saisi koko rumpuosastoa vähän eteenpäin niin olisi paljon parempi.

Ihmetytti valtavasti tuo englanninkielen lausumisen kritisointi. Itse en siinä sen suurempaa vikaa huomannut, pari vokaalia tosin jäi lyhyeksi ja wondering-sanan olisi voinut sovittaa vähän paremminkin, mutta kokonaisuudessaan lausunta oli huomattavasti mikserin keskitasoa parempaa. Enemmän kiusasi se että melodia meni paikoitellen vähän liian matalalle. Niissä kohdissa laulantaan ilmestyi väkinäinen ja pakotettu sävy joka sai kuulijan kiemurtelemaan ärtymyksestä sillä laulajan ääni oli tositosikiva ja taitoakin tuntui olevan ihan riittämiin.

Soundit olivat omaan henkilökohtaiseen makuuni vähän turhan kliiniset. Kitaroihin olisi saanut säätää enemmän räkää ja lauluunkin olisi voinut asetella enemmän jotain efektijuttuja. Siis vähän niinkuin mausteeksi.

Soitanto oli ihan pätevää mutta kokonaisuuteen olisi kaivannut ihan pikkaisen lisää persoonallisuutta. Tokihan tämä genre nojaa aika tukevasti perinteisiin mutta ei kai massasta erottumisessa ole mitään vikaa. Ihan mukavaa rymistelyä tämä kuitenkin oli.
0   +1 +2
 
8
Lowlifey 20.09.2006
Laulaja olis loistava, jos sais hänelle sitä kuuluisaksi muodostunutta paskaa lisää housuun. Nyt menee vähän määkimiseks välillä. Mutta ei siis huono. Biisissä itsessään on aika kivasti pikku koukkuja, ettei ihan heti pääse kyllästymään. Rumpuihin oisin ehkäpä kaivannut lisää särmää noin fillien ja pienten jippojen saralla. Mutta oikein hyvällä mallilla tässä ollaan!
0   +1 +2
 
8
BC Rich Beast 02.06.2006
Hyvä oli. Siitä puuttui vain se jokin... En osaa sanoa mikä, mutta jokin..
0   +1 +2
 
8
thyagony 31.03.2006
Täytyy sanoa että vokalistin ääni on helvetin hyvä! Tämä oli näistä biiseistä "menevin" ja jotenkin potki parhaiten päähän. Erittäin tasokkaan kuuloista kamaa.

Yksi mutta.. Tuo englannin lausuminen särähtää paikoin korvaan (pätee joka biisiin), toisaalta..niinhän se useimmilla suomalaisilla. Pientä hiontaa vain.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta