Being (part 2)

ambient speak | 27.04.2008 | Ambient
5:06
8.50   312 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 09.06.2008
Ykkös osaan verrattuna nyt alkoi tuo rytmi. Se on itseasiassa aikas hyvä. Sellainen konemaisen tautofoninen yhdistettynä epärytmiseen kolisteluun. Siinä on jotain joka itseäni on aina vehättänyt, eikä tämäkään tee poikkeusta. Kyllä tämä takoo aivoja pehmeäksi oikein kiitetävällä tavalla. Piinaava. Vähän ehkä pari hidastus/nopeutus efektiä tuntuu aavistuksen itsetarkoitukselliselta. Kokonaisvaikutelma silti reippasti plussalla.

Jotain noissa saundeissa oli molemmissa parteissa vikana. Sävellyksistä tykkäsin molempien biisien yhteydessä ja saunditkin ovat ok. Siis vain ok. Jotain niissä mättää, mutta en osaa sanoa mikä. Joku artikuloivuus. Joku selkeys. Nyt ne ovat vähän mössöä. Vähän raakuutta ehkä lisää. Vähän selkeyttä. Selkeydellä en siis tarkoita suoraan tunkkaisuuden katoamista tai kaiun vähentämistä.
0   +1 +2
 
7
_whisper 07.05.2008
Jää no tää jätti vähän kylmäks kun samaa toistava rummutus ei oikee ollut mun mieleen. Enkä oikein kuullut mitään kun ton rummutuksen (kuulossa vikaa tai sit biisis ei ollut muuta kuin yksi ja sama pauke)
Ainoa plussa tässä oli pituus. Jos tosta part ykkösestä sais pidennetyn version? :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat