1827 VUODEN kartta

8:00

HEI!!!!! antakaa jonku laista kritiikkii.älkää arvostelko biisejä äänenlaadusta.kuulkaa biisi sillein että kaikki äänet kuuluvat biisiin.. tos jo jotku sano ettei ennenoo kuullukkaa moista..biisi poimittu kameralla josta ajettu raiturille siitä suhina ..musiikkimme perustuu täysin mielikuvituksen varaan ei ole mitään harkittua tavoitteena vain vangita se hetki musiikinmuotoon joten haegl osui oikeaan toni ja antti soitti hämärässä olkkarissa jonka resupietu kuvas......SEKASIN,,,AI IHAN OIKEESTI....JEEE HA HAAA.......tekeminen oli kuin luolamies kuvainnoillistaisi itselleen 4000 luvun teknologian....ihan eka biisi antin ja tonin ensitapaamisesta 5 minuuttia kulunu.heput rupes soittelee ja sen perusteella perustettiin projekti.kimmo suunnitteli efektit.

...live...

8.00   1602 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Taukohurina 12.07.2009
Tämäpä on EHTAA musaa, tämä. En saa sitä kuunneltua kokonaan, mutta meininki on oikea. Kiipaptökudwörk
0   +1 +2
 
jmm 16.08.2006
Ei nyt ihan avautunut minulle. Pink Floydin kuulee taustalta, mut ei oikein muita vaikuttajia kuitenkaan. Oon ite jonkin verran progea kuunnellut aikoi naan ja ehkä eniten tästä tulee mieleen Tangerine Dream. Silloin kun progea kuuntelin ei oikeen minuun tän tyylinen uponnut, eikä oikeen nytkään... Mutta tällaisessa fiilistely improvisaatiossa on aina kuultavissa sellainen "oikea innostus" musiikkiin. Eli vitut kaavoista, antaa mennä ja katotaan mitä tulee ja eihän tästä nyt kuitenkaan fiasko tullut. Ei vain ihan minun makuun suunniteltu biisi.

Itse lähtisin kuitenkin suunnittelemaan hieman jotain rakennetta biisiin. Eli, vaikka improillaan ja fiilistellään voisi esim. "katsekontaktilla" viestiä hieman miten biisi voisi jatkua. Nyt jotenkin jäin kaipaamaan sitä mitä esim. Floydilla on. Biisi käynnistyy jossain vaiheessa, tulee komppia kehiin jne... Nyt tällainen kahdeksan minuutin biisi ei jaksa mitenkään kantaa loppuun asti. Mutta eiköhän se sieltä lähde ja kuunnelkaa miten progen esi-isät tekivät sen 70-luvulla... Onnea ja tsemppiä valitsemallanne tiellä :)
0   +1 +2
 
10
Zetteri 25.03.2006
Loistavaa...fuckin' wasted man, so fuckin'.....wasted? :)
0   +1 +2
 
6
r.kurkijávri 26.01.2006
Mukava maalailu mutta kitaroiden soundeissa oli tässä jotakin häiritsevää. Ns. "Live"-maisuus paistoi lävitse. Kuulosti siltä kuin kaverit olisivat istuneet olohuoneessa kitaroiden ja mikin kanssa ja kaikki muu olisi lisätty päälle. Kitarat eivät siis uponneet muuhun äänimaisemaan tarpeeksi hyvin. "Miekka-efektien" laadusta suuri plussa. Puheosuudet eivät myöskään täysin vakuuttaneet.
0   +1 +2
 
7
Miiuzki 22.01.2006
Ei todellakaan ole perinteistä joo=) Sinäänsä ihan hyvä juttu, koska ei kaikkien kannata tehä samanlaist;)

Kivan rauhallinen ja vaihteleva vaik oliki yksinkertane=) Jotenki tuntu silti aika ilkeelt korville toi "Erillaisuus" ku siin ei saa oikee mistää tahdist kii, ni jotenki tuntuu sekavalt...

Kyl tän (tai ainakin jotkut kohdat täst biisist) voisin kuvitella hyvin soivan jonku leffan tausta musana mut tälläsenä pelkästään en osais tätä kuunnella..
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 21.01.2006
Pidin.
0   +1 +2
 
8
nadiab 20.01.2006
Erikoinen... Sopis johonki leffaan..Hmmm, esim. joku joutunu nykyajasta jonnekin alkuaikoihin. Kyykistelee yksin kauhuissaan kallion kielekkeen takana katsoen alkuasukkaiden outoa elämää. Samalla päässä vilahtelee muistot nykyajasta ja karu todellisuus on silmien edessä, mistä ei ole tietoa poispääsystä. Lopulta painajaisesta vois herätä hikisenä omasta sängystä, mut tossa biisissä se ei tapahdu.. Hui! *naur*
0   +1 +2
 
9
fimbul äijä 17.01.2006
hmmm... interesting... toimii ainakin tässä ja nyt. huomenna voi olla toisin. tai sitten ei...
0   +1 +2
 
8
fenchurch 12.01.2006
Ambient yleensäkin sopii lähinnä esim elokuvan tms taustalle. Yksinään niistä ei oikein irtoa mitään, tai sitten olen rajoittunut ja mielikuvitukseton :). Jos kuvittelen tämän tukemaan jotain samantyylistä visuaalista esitystä, tämä on loistoteos.
0   +1 +2
 
4
Nasic 09.01.2006
Ei sit irronnu näist jutuist mitää.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta