Genesis

10:59

Jooh. Tätä biisiä on tehty jo pitkään ja nyt oon tullu siihen kohtaan etten jaksa enää parannella sitä.. joo. enjoy.. =D

9.00   1809 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
fheratus 08.12.2006
ihan jees matskua kyl tätä kuuntelee ei siinä mitää :)
0   +1 +2
 
Itapuoli 17.11.2006
joo ihan mukavankuulosta musaa..
jeah...

kaikinpuolin kuunneltava biisi ;)
0   +1 +2
 
jaskak 02.08.2006
tätäpä lajia en oikeastaan tunne, joten paha mennä kommentoimaankaan. kivasti tuntui jymähtelevän!
0   +1 +2
 
Piru Kange 24.05.2006
Psykedelista konemusiikkia psykedelisillä soundeilla. Ei oikein minun musiikkiani, mutta täytyy antaa tunnustusta psykedelisen maaniselle tunnelmalle, jonka tässä onnistut luomaan. Biisi on muuten aika helvetin pitkä, tiesitkö? ;)
0   +1 +2
 
Fröideiro 04.05.2006
Juu jepjep. Ihan kivaa. öö-. Kyl tää meikäläisen mielest enemmän ois progetrancee. No jaa samapa tuo. Ihan jeppis meiningillä mennään.
Clap saundi vois olla huikan "parempi". Vähän tylsäks alkaa meininki muuttua, mutta progen elementti sekin kait on.
Tjaa. Ihan kivaa progeilua.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.04.2006
Hyvältä kuulostavaa muuzakkia. Mukavan leijuvia melodioita kuitenkin biisi pysyy mukavan jynkkynä loppuun saakka. Vaikka rauhaisempiakin sävelkohtia löytyy!!
0   +1 +2
 
Begemot 16.04.2006
Proge houssii siis. Hyvä taiteilija nimi:). Kaijutettu rumpuisku on hyvän kuulonen. Ehkä vähän liian pitkä teos mun makuun.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 12.03.2006
Juu-u tämä biisi on soinutkin muutaman päivän soittemassani, ja täytyy sanoa heti alkuun että onnistunut tekele on kyseessä! :)

Alku on suorastaan loistava mun mielestä, ja tuollainen vahva String soundi sopii hyvin aloittamaan rallin. Kick nousee hyvin mukaan heti alusta, ja soundiltaan muuten ihan hyvä, mutta ehkä pieni matalientaajuuksien eqttelu tekis muhkeutta. Todella hyviä perkussioita löytyy molemmilta puolilta, ja mielenkiinto pysyy hyvin yllä ainakin siihen asti kuin basso tulee mukaan. Hieman enemmän olisin toivonut erillaisia rumpukuvioita, mutta nämä linjat toimivat kyllä hyvin. Matala bassolinja on todella hyvä, ja sopii hyvin tuon korkeemman bassoarpin kanssa.
Todella deeppiä tunnelmaa on kyllä saatu aikaan, ja korkeat äänet jäävät kyllä todella taka-alalle.
3 minuutin jälkeen on hieman tylsää, mutta kuuluu todella pitkälti tähän genreen, niin eipä mulla suurta valitusta. Sitten kun jarrutellaan, niin toivois jotain erillaista kuviota linjoihin, mutta ei tuntunut tulevan. Jonkinlainen kunnon suvanto olisi tehnyt biisiin selvempää rakennetta.
Open haitsu tulee hauskasti mukaan vasta biisin puolessa välissä, ja kuulostaakin aika efektoidulta ja epätavalliselta, eli progressiivinen elementti mielestäni. Sitten 6 minuutin kohdalla tulee jonkinlaista melodiaa, ja se sopii soppaan hyvin, mutta melodiasoitin on hieman liian tunkkaisen kuuloinen, ja enemmän olisi tarvinnut eqtusta. Itse biisikin on miksaukselta hieman tunkkainen, ja jotkut soittimet vähän sekoittuvat keskenään, mutta ei onneksi mitään suurempaa virhettä.
Täytyy sanoa että biisillä on ehkä hieman liian paljon pituutta, koska samat linjat eivät kertakaikkiaan jaksa pitää mielenkiintoa yllä tuota 11 minuutin aikaa, vaan tulee todella sellainen fiilis että pitää vähän kelata :).
Biisin outro osio alkaakin jo n. 9 minuutin kohdalla, ja soittimia jätetään poies pikkuhiljalleen. Tuollainen hiljattainen rakentelu kuuluu juuri genreen ja se on biisissä varsinkin kunnossa. 10 minuutin jälkeen väsyttää jo todella että millon tää loppuu, mutta sitten se vihdoin loppui. :) Ehkä tätä olisi voinut muutamalla minuutilla lyhentää, mutta et ainakaan tehnyt biisistä liian lyhyttä, joka olisi ollut paljon huonompi juttu. Proge biisin pitää kyllä olla pitkä ei siinä mitään! Lopetus tapahtuu mukavaan efektiin.

Juu-u nytte on jätkän eka proge biisi purkissa, ja kyllä lopputulos vaikuttaa minusta kiitettävältä, ja täytyy vielä sanoa että jatka samanlaisten tuotoksien tekoa. Yllätyin itseasiassa näin hyvästä "ekasta" proge biisistä! GO ON! :)
0   +1 +2
 
A.S.H 09.03.2006
No ompahan ainakin vanhatestamentilliset kestot.Mut tuntuu et en jaksa kahlaa tätä päästäkseni mooseksen kirjaan...
0   +1 +2
 
Michikawa 09.03.2006
Teknisesti ihan tyylikästä ja toimivaa kiksua, mutta melodisilta ja harmonisilta ideoiltaan tämä tuntuu sen verran perinteiseltä ja "jo kuullulta", ettei oikein jaksa innostaa. Mukavia soundeja löytyy, mutta niitä voisi käyttää minusta mielikuvituksellisemmin. Nyt se progressiivisuus tuntui jääneen johonkin matkan varrelle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta