At the Gates

Arcane | 29.06.2005 | Melodic Metal
4:47
8.91   2984 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tomppa_The_Man 29.04.2006
Aivan saatanan kova biisi!
On tuo henkka vaan äijä soittaan noita rumpuja...
Voi ristus.
Paras biisi ainakin näistä mitä täällä on tarjolla...
Pitää kyllä lähteä kattoon livenä joskus.
0   +1 +2
 
10
ThE KiNg 13.11.2005
paras arcanen piisi
0   +1 +2
 
6
thomsson 17.08.2005
Joo-o... Pojat ovat kuunnelleet selvästikin Dimmu borgiria joskus nuoruudessaan... Tämän biisin soundi on huomattavasti latteampi, mutta kuultuani joskus inttiaikanani tuota levyä kokonaisuudessa, täytyy todeta, että siihen on jopa panostettu. Plussaa myös "kitarakikkailusta", miinusta "tök-tök" soundista.
0   +1 +2
 
9
Komendantti 10.08.2005
Melko perinteisen oloista matskua. Ei nuo kehnommat soundit nyt kuitenkaan haittaa menoa. Hyvä biisi tämäkin!
0   +1 +2
 
10
Silver Haze 01.07.2005
Todella rullaava biisi, taitavia muusikoita, sounditkin olivat kohdallaan ainakin näin tietokonekaiuttimista kuunneltuna. Sopivasti vaihtelua että jaksoi kuunnella loppuun asti. Tulevaisuutta varmasti löytyy kunhan juttu pysyy vain omana.
0   +1 +2
 
8
dödö 29.06.2005
Nyt kuuluu nuo minun vaatimat matalat voksut. Aika hyvin vedetty muuten, tosin vähän harjoitusta vielä kaipaa.

Musiikki on vieläkin sinne Dimmun suuntaan, mutta lievästi vähemmän kun viime biisissä.

Syna kuuluu näköjään enemmän kokonaisuuteen tällä kertaa. Viime biisissä se vaan maalasi kitaran äärimaisemia, mutta sekin on hyvä, jos ei välttämätöntä.

Kitarasooloiluunkin on keskitytty näköjään enemmän. Ja riffeistä on tullut niitä klassisia "tök tök tök" riffejä mitä niistä yleensä haluaa tulla kun lisätään synaa "sooloiluasemaan". Joskus tämä on huono asia, joskus taas hyvä mutta tässä tapauksessa aika neutraali. Ne jauhaavat samatempoiset riffit kuulostavat paremmilta kunnon palm mutella. Tai kaikista parhaiten niin että soitta esim. ensimmäisen soinnun tahdissa ilman palm mutea ja sitten esim. loput sitä käyttäen. Eli niissä hitaimmissa riffeissä...

Muuten aika samaa kun viime kerralla... Ei olla näköjään vielä tutustuttu siihen Finntrollin asenteeseen. Biisi kuulostaisi paremmalta jos se vedettäisiin kun viimeistä päivää; aikaa, kiireitä ja huolia ei ole olemassakaan, pelkästään tuo biisi.

Jotenkin aiemmassa biisissä oli enemmän asennetta (toivottavasti tämä ero ei johdu minun viime kommentistani). Mutta suunta on oikea. Paljon mutkikkaampi ja "aikuistuneempi" kirjoitus on hyvästä. Sitä voin oikein korostaa nytten. Tämä tavallaan korvaa soundit.
Jotenkin olisin kuitenkin toivonut raaempaa kitarasoundia.

Siihen Catamenian sinfonimaiseen synan ja kitaran yhdistelmään ei olla näköjään tutustuttu vielä tässä vaiheessa... Mutta kyllä tämä vielä joskus tulee olemaan maailman luokan musaa, sen huomasin jo alusta lähtien.

En voinut olla huomaamatta biisin nimeä "At The Gates", yksi lempparibändeistäni :). Iso plussa siitä, en tulkitse sitä "varkauksena". Sitäpaitsi TE olette ainoa bändi mikserissä ketkä ovat tuon nimen käytön arvoisia.

Odotan innolla tulevaa...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat