Journey

Archaic | 15.01.2007 | Electronic
3:52

Tässäpä vihdoin ja viimein uutta tavaraa.
Rentoa chillailu musaa vaikka ihan vain fiilisteltäväksi.

8.33   1332 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nectino 02.06.2007
Aika jykevä fiilinki tässä biisissä! Anzeen tekstiä lainaten, myös minkunkin mielestäni biisi omaa varsin erikoisen kuuloiset ja häröiset soundit. Släppimeininkiä paukahtelevine kickeineen. En ole aikaisemmin biisejäsi tainnut kommentoida vaikka niin olisi pitänyt tehdä (unohtunut jostain syystä), joten en osaa sanoa millainen on se sinun oma tyylisi biiseissäsi. Soundipuolta pystynen siis arvoimaan. En tiedä, toisaalta biisi ei välillä jaksa iskeä ja suo korville todella levottoman soundimaailman, mutta välillä soundimaailma kuulostaakin korville todella energiseltä. Ehkäpä biisissä on ideana ollutkin kysessä oleva juttu. Soundit skulaavat keskenään ja meno on välillä melko synkkää. Itse jos olisin kehitellyt, niin biisin puoleen väliin olisin sutjauttanut melodian, joka olisi sisältänyt jonkin näköisen kikkakuvion, joka taasen olisi tuonut enemmän sitä energisyyttä ja mielenkiintoa mukaan. Starttihan biisissä on ihan priima, starttaa hyvin noine bell-soundeineen jotka ovat ilmeisesti tahalleen jätetty todella kuiviksi, se soi minun korviini mukavasti. Hieno kokonaisuus, minä tykkäsin.
0   +1 +2
 
RattleMachine 24.05.2007
No ei tämä nyt huonointa mahdollista omassa tyylilajissaan ole, ehkä pidemmän päälle vähän tylsä kun komppi ei muutukaan odotuksista huolimatta tampattavaksi..
0   +1 +2
 
6
((((-!-)))) 13.05.2007
Kuvauksen mukaista 'rentoa chillailua'. Aikas peruskamaa. Potentiaalia on, mutta loppua kohden ei jaksanut säväyttää enää kummemmin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.05.2007
Oikein mielenkiintoinen kappale, tässä oli mukavasti vaihtelua. Virveli oli mielestäni ehkä liian paukkuva puhtaaseen chillailumusaan, mutta mielenkiintoisaa kuunneltavaa tämä oli, chilliä tai ei.
0   +1 +2
 
9
Todellista matkaa parhaimmillaan... Ihan mahtavaa... Vähän heikkoa jos tästä pitäs mitään erikoista fiilistä tai tunnetta irrota... Aika abstraktiksi tää jäi mulla mut ihan mahtavaa... !!!!
Hyvä matka...
0   +1 +2
 
7
DevilHippie 29.03.2007
Aika yksioikoisen kuuloista, olisi hieman kaivannut vaihtelevuutta.
0   +1 +2
 
Miellyttävän pehmoiset soundit. Eihän tämä varsinaisesti mitään uutta tarjoa genrelleen, mutta lopputulos: hyvin tuotettu kokonaisuus, joka ei onnu.
0   +1 +2
 
bize 11.03.2007
Ihan toimii kyllä, hyvä tunnelma biisissä. Sävellyksellistä sisältöä saisi olla ehkä enemmän. Ja hommaa joku nainen hönkimään jotain ranskan kielellä tuohon päälle. Toimii varmasti.
0   +1 +2
 
slvs 13.02.2007
Kannattaisi miettiä jonkunlaisia lauluosuuksia biisiin, ainakin välillä. Nostaisi kappaleen ihan uudelle tasolle, ei olisi pelkkää fiilistelyä ja maalailua.
0   +1 +2
 
Beetlejuice 10.02.2007
ei oikeen iskeny toi ylidramaattinen snare.ja tämmöset luonnotomat saundit,sekä toisto.mutta kyllähän sitä vois junnailla tämän tahtiin jos sattuu kuulemaan
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta