Hard revolution

arCtic element | 23.01.2005 | Trance
3:15

Testasin tehä vähä trancemman kipaleen, mutta melkeinpä sitä samaa vanhaa tyyliä tämäkin..

8.50   2720 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
niina-80 06.03.2006
hienoa musaa!!!! tätä lisää!!
0   +1 +2
 
9
_whisper 29.05.2008
Täs biisis on ainoa se huono puoli et basson pitäis lisää tehoa. Muuta huonoa en löydä tästä biisistä, enkä jaksa odottaa pääseväni seuraavan biisin kimppuun! >:)
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 28.07.2005
pohja erittäin selvä ja hyvän kuuloinen. alussa olevat ns kellot sopii hyvin biisiin ja leadissä oleva korkeahko syntsa saa biisin kuulostamaan erittäin selkeältä ja hyvältä.. voin vaan kuvitella tämän biisin tahdissa porukan tanssilattialla :) itse tykkäsin tästä biisistä..

arvosana 9 pohjamelodiasta ja leadistä..
+ kellot :)

9+ kokonais arvosana..
0   +1 +2
 
8
cj.6 15.03.2005
alku lähtee komeesti...pehmeet saundit tässä...paljon eri ominaisuuksii on käytetty täs...mut en jaxa nyt kommentoida kauheesti...ihan hyvä on
0   +1 +2
 
9
Vespe 09.03.2005
Jees tulinpas kuuntelemaan näitä äijän biisejä pitkästä aikaa. Parempaan päin ollaan menossa.

Alku olisi tosiaan saanut olla ehkä vähän massiivisempi tuon leadin suhteen. Hyvä intro kuitenkin.

Breikkiin mennään hienosti ja biisi lähtee taas ja tempaa mukaansa.

Biisi on rakennettu todella hyvin ja on kokonaisuutena toimiva. Melodiat ja kaikki on hyvät, eikä biisi toista itseään mielestäni liikaa.

Ainoa huono, mutta todella tärkeä, asia on äänipuoli. Tuo lead saisi olla massiivisempi ja biisi kuulostaa ehkä liian paljon fl studiolla tehdyltä. Kannattaa kokeilla vaikka hyviä ilmaisia vst plugineja kuten triangle I ja II.

Hyvä biisi. Tuo soundimaailma kehittyy kuitenkin koko ajan että parempaan suuntaan ollaan menossa jos vanhempia biisejä kuuntelee :)
0   +1 +2
 
9
Nectino 09.02.2005
Aika herkku trancee kyllä osaat tehdä. Hienosti osaat säätää äänet kohdilleen. Tästä ei puuttunut juuri mitään, menoa löytyi. Mutta ei kuitenkaan mitään minun sortin trancea, MUTTA OIKEIN HYVÄ!
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 30.01.2005
juu. hiukan kuivasti alkaa, mutta mukavasti noita melodioita alkaa tulla mukaan ja kivoja rytmejä tulee kehiin samalla. miksauksen jos oisit saanut paremmin ruotuun niin tämä olisi ollut mukava musa elämys. Nyt se kuulostaa hiukan laimealta. Ei mikään paha tuotos. Mukavaa menoa ihan. Seuraavaan biisiin hiukan jytyä lisää vaan niin siitä se lähtee eteenpäin menemään. =)
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 24.01.2005
No... tämä on nyt aikalailla sitä perus matskuu mitä sulta on totuttu yleensä kuulemaan mutta eipä tämä kyllä kieltämättä huonokaan ole...
Alku oli aika vaisun kuulone sitä tehostamaan mutta muuten ihan hyvä...
8 pistettä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 24.01.2005
Alun leadi aika kuivan kuuloinen, kaipaisi massiivisempaa soundia ja enemmän efektointia. En nyt tiedä eroaako tämä tuosta aiemmasta tyylistäsi, mutta melodiat tuntuisivat olevan tässä hieman paremmat, tietty ainakin soundien osalta olisi vielä aika paljon hiomista. Rummut aika köykäiset. Ainakin basari kaipaisi lisätehoa, enemmän soundeja saisi myös olla. Rakenne jälleen vähän hyppivä, voisit kokeilla tehdä joku kerta semmoisen vähän pidemmän biisin ja antaa rakenteen kasautua ja edetä rauhassa. Miksaus voisi myös olla parempi, hieman tunkkaisuutta on havaittavissa. Kokonaisuutena tämä oli hieman parempi, jos vertaa aiempiin biiseihisi. Vielä tosiaan soundeihin parannusta sekä melodioissa että rummuissa niin toimii jo paremmin. 8-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat