Eternal Story

Arctulary | 26.07.2009 | Thrash Metal
4:34

Viehättävä nimikkoraita, jossa pohdiskellaan syntyä edeltävää aikaa ja elämistä syvimmän alitajunnan johdattaessa.

Top 40 -lista: 10. sija (31. viikko, 2009), 16. sija (32. viikko, 2009)

8.44   2167 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Ketjukuula 31.07.2009
Alussa fiilis oli oikeestaan vain että mitä helvetin trsahia tää muka on? Taas hieman sekavan alotuksen jälkeen biisi alkaa kumminkin rulaamaan ihan mukavasti. saundit taas kyllä häiritsee kuuntelukokemusta aikamoisesti valitettavasti. Pientä eriaikasuutta soittajien kesken kuulee siellä täällä. Yhteissoittoa lisää niin kokonaissaundi napakoituu varmasti paljon. Ihan hyviä riffejä kuuluu mutta tähänkin ehkä työnnetty liikaa erillaisia juttuja joten kokonaisuus jää aika hajanaiseksi. Laulu myös kaipaa treeniä aika paljon. Perkeleesti vaan treeniä niin eiköhän tästä ihan kivaa kamaa saada:)
0   +1 +2
 
maaninen 30.07.2009
Soitto oli ihan hyvää, laulaja kaipaa vielä kokemusta. Iän huomioon ottaen tästä on hyvä jatkaa. Napakkuutta vähän biisin rakenteeseen, basso välikohta esim. ei oikein mielestäni toiminut. Hyvää matskua muuten. Jatkakaa samalla linjalla!
0   +1 +2
 
8
Tyranno 30.07.2009
Tämä kappale toimii ja todella lujaa! Riffit on toimivia mutta ei kuulosta näin äkkiseltään mitenkään omaperäisiltä. Välillä tulee jotenkin vokaaleista mieleen kotimainen yhtye nimeltä Stone. Hassua.
0   +1 +2
 
Groathor 02.08.2009
No tää oli ehkä vähä parempi biisi mutta nyt häiritsi laulu, hmm tästä on paha sanoo mtn nyt, perskules!!! tavallaan on parempi ja tavallaan huonompi, laulu on yks mikä häiritsee hiukan, mutta sekin on vaan treenausta ja kaikkee, soitto sujuu tässä hiukan paremmin ja riffit iskee miuhu kans vähän paremmin ja ne on selkeemmät jopa, soolo tuli kivassa paikassa vastaan, siinäkin tuli pieni virhe vastaan mutta ei anneta sen häiritä, tosin se soolokin ois saanu olla vähä lyhyempi.. Mutta perkele tää ei oo mistään muusta kiinni kun treenamisesta ja voin luvata että aina ne uusimmat biisit tulee olemaan parempia ja parempia, kun taito kasvaa :)
0   +1 +2
 
10
Holic 02.08.2009
Vihanpurkauksella lähdetään tymäkästi liikkeelle, ja hyvin toimittelee riffi asiaa. Ensimmäinen nopea riffeli kuulostaa aika paljon Thrasheartilta, tyyli on siis löydetty jo varhaisessa vaiheessa. Ei hitto basso breikki! Ai, että toimii mukavasti, rässi kliseet on hyvin hallussa teikäläisillä. Oho soolo. Oli ainakin omaperäinen harmonointi hässäkkä. Eipä mitään hyvää nakutusta, lisää vaan kauraa myllyyn.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 06.08.2009
Alku olisi kaivannut sellaisen UGH! huudahduksen!
Biisihän rullasi ihan kivasti siihen saakka kunnes laulaja liittyi mekastamaan. Vähän on vaisu ja munaton ulossaanti. Ajalla ja treenillä paranee, uskoisin.
Rumpalille pikku kehut suht napakasta nakutuksesta. Treeniä ja aikaa niin tämä alkaa toimia. Ainekset padassa mut niitte pitää vielä kypsyä.
0   +1 +2
 
8
Lasa 14.08.2009
Aika perus rässiä. Toimii mutta ei oikeen erotu massasta. Kaipais ehkä enemmän jotain rytmikikkailua tai muuta vastaavaa koukkua.
0   +1 +2
 
9
Blackmore 02.08.2009
No juuh, iän huomioon ottaen varsin mainiota paukutusta, soundit kunnossa ja etenkin rumpali mättää hyvin.

Kokonaisuutena kuitenkin vähän sekava, soolo turhan yksinkertainen.

8½ annan, treeniä vaan lisää niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
8
Kallemania 05.08.2009
Laulu on vaisua, kivaa pientä säröä kuitenkin kuultavissa. Kertsin laulussa on hyvä melodia. Biisiin ois tarvinnu parempia koukkuja.
0   +1 +2
 
9
differer 07.08.2009
On se mukavaa kun nuoretkin tietää mitä rässi on... :) Biisi on tosiaankin varsin mainio lukuunottamatta tuota (jostain ihmeen syystä kehuttua) kertsin laulumelodiaa. Muuten solistikin hoitaa tonttinsa aivan kelvollisesti, ei voi valittaa. Soolokitarat sekä maukas rumpalointi saavat ekstrapisteitä. Ei nyt tietenkään mitään maailmaa kaatavaa, mutta tässä pitkästä aikaa nuori porukka jolla on *oikeasti* potentiaalia vaikka mihin. Jatkakaa!
+5   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta