Learning to live without you.

Arthemon | 10.08.2007 | Pop-Soul
4:17

Kuuma on ollu...

9.83   1645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
J HEINONEN 26.01.2008
Kotimaista soulii ja toimivaa !!
0   +1 +2
 
10
musicman85 18.01.2008
Jumalauta mitä pornosoulia! Loistavaa fiilistelyä!
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 17.08.2007
Taitaa olla sulla aikalailla veressä tuo riman asettaminen korkealle ja päättäväinen työ sen ylittämiseksi:) Tämä on nimittäin todella upea biisi - minun mielestäni paras tähän mennessä tekemäsi. Kahvit tarjoan kun seuravan kerran Woodstockissa nähdään!
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 12.08.2007
hyvin tehty kokonaisuus. hieno lauluääni
0   +1 +2
 
10
vahtoma 11.08.2007
Taas hyvät saundit! Hieno kitaraefekti ja kiva bassolinja. Jäbä on kyllä kunnostautunut joka osa-alueella tässä soulprojektissa. Laulu kulkee tosi hienosti ja biisi keinuu eteen päin helpon tuntuisesti. Kiva saundi tossa sooloskitassa. Taitaa olla se sun uus "efekti-vehe" käytössä tässä?

En löydä tästäkään oikein mitään valitusvirren aihetta. Siistiä tunnelmointia kaikkinensa tyylikkäillä soundeilla. Mutta jos alan hiuksia halkomaan, kuulisin mielelläni nämä suomeksi esitettyinä. Sulla kun on tullut santsattua siinä jonossa, missä Suomen kielen verbaalikon lahjat on olleet jaossa.
Ei tossa Englannin kielellä vedossakaan mitään vikaa ole, mä vaan tykkään enempi kotimaan kielellä vedetystä kamasta.
Enivei, kympin mä annan sumeilematta tästä hienosta esityksestä mikserin soul-seiväsmiehelle!
0   +1 +2
 
10
Hiivatti, kun on hieno äänimaailma, puhdas.

Svengaava biisi, jossa laulaja taas on omillaan äänellään, kokonaisuus on tikka häränsilmään.

Tässä tunnelma on kyllä helvatan mainio, soulia on niin että sielussa asti soi.

Taidokastahan tämä on, kyllä tämä mies vaan mättää taaskin tiskiin filettä eikä HK:n sinistä :)
0   +1 +2
 
10
Spenny J. 19.09.2007
Hiton hyvin toimii! On niin mahtavaa, että jotkut jaksaa vääntää vielä kunnon Soulia.
-Jaska
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Miellyttävää musiikkia, vaikkakin melkoisen turvallista. Aikuismusiikkia, jota minä junnunakin kyllä kuuntelen hyvin sujuvasti mutta joka ei kuitenkaan herätä mitenkään hillittömiä fiiliksiä. On tässä selvä visio ja se on varsin oivasti toteutettu, oikeastaan epämääräistä, hajanaista stereokuvaa lukuunottamatta ei erityisemmin pistänyt korvaan mikään (en tosin kuunnellutkaan ylianalyyttisesti, mutta ei aina tarvitsekaan).

Mukavat saundivalinnat, jotka myöskin ovat aika turvalliset. Vokalisointi on miellyttävää ja puhdasta, saisi sisältää enemmän erilaisia sävyjä ja tunteita. Englanti hilusti kankeaa, muttei häiritsevästi, siihen voi kuitenkin kiinnittää huomiota tulevaisuudessa jos tahtoo.

Kivaa kuunneltavaa, mutta kuuntelen itse niin paljon todella intohimoista ja hulluuden rajoilla leikittelevää musiikkia, että tahtoisin kovasti määrätä tekijän lähtemään shamanistiselle psilosybiinisieniretriitille keskelle metsää ja tuomaan todellisuuden rajoilta takaisin jotain täysin häkellyttävää ja outoa.
0   +1 +2
 
10
Black Dog 15.11.2007
Ahaa! Taas Lohjalta kajahtaa!
Oletpa saanut hyvät saundit. Letkeää irroittelua, johon laulukin istuu kuin Cadillacin takapenkille. Kappaleen melodia mielenkiintoinen, koska välttää tavanomaiset ratkaisut. Kappaleeseen on vangittu fiilis hienosti.
0   +1 +2
 
10
valvetila 06.10.2007
Jeash...hyvän kuulosta olet tehnyt. tulee mieleen hienot vanhat soulvaikuttajat.Tälle tulee kyllä pisteitä nyt, Tsemppiä. -Valvegroup-
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta