A Strange Gourmand

Asylum | 29.12.2006 | Tango
2:04

Apina Tangoa! Ei tämä varmaan oikeasti mitään tangoa ole mutta ihan tarpeeksi lähellä kuitenkin. Omasta mielestäni projektin yksi parhaimmista "They Exist Only To Kill" biisin kanssa.

9.00   1983 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tähän en edes uskalal sanoa mitään. it is so much above me. u are the master. le maestro.
0   +1 +2
 
Mukavan kuuloinen tuo pääriffi. Taustakin on kyllä aluksi ihan iskevä, mutta sitten se alkaa tympimään hitusen (parin kolmen kuuntelun jälkeen siihen tosin tottuu). Tarttumapintaakaan en oikein löydä hirvittävästi tästä kappaleesta, johtuen tuosta huonolla tavalla junnaavasta rakenteesta ja riffien samankaltaisuudesta.

Leadin saundi on hieno ja tuo taustan saundikin on hyvä. Tällä kertaa nuo midi-saundit toimivatkin yllättävän hyvin, paitsi noiden perkussioiden osalta, ne kun ovat aivan perseestä. Rummut miksattu aivan olemmattomiksi ja tuo guiro on ärsyttävä.

Hyviä aineksiahan tässä on, mutta suosittelisin vielä hiomaan kappaletta ja päättämään, että onko tämä biisi tälläistä perinteisempää melodista Asylumia vai monotoniseen junnaukseen perustuvaa kamaa. Jos ensimmäistä niin rakenne kaipaa vaihtelua ja selkeämmin toisistaan erottuvia kohtia. Jos jälkimmäistä niin kappaleesta pitää saada hitusen hypnoottisempi (tuo leadi on tosin jo erinomainen alku) ja pituutta huomattavasti lisää (vähintään kolminkertaisesti). Rumpujen osalta saundia kannattaa myös hioa ja se guiro poistaa mieluiten kokonaan, ei sillä nytkään tunnu oikein olevan mitään virkaa.

Jos nuo seikat jaksat hioa kuntoon, niin sitten tämä on minunkin mielestäni Asylumin parhaita kappaleita.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta