Old Grumpy Men

Asylum | 20.10.2007 | --
1:40

Nimen biisiin sain kun kuuntelin ekaa kertaa valmista versiota ja sieluni silmin näin, kun äkäiset vanhat ukot kapuavat jäistä mäkeä ylös.

9.60   1636 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Taas tulee vastaan se sama ongelma, kuin noissa kaikissa muissa, että saundit vievät sen tehon siitä sävellyksestä. Tässä on myös tuo rumpuosasto aika heikko, mikä noissa joissain muissakin on ongelmana (varsinkin tuo crash-soundi on ihan karsea). Tässä nuo huonot saundit ja rummut ovat huonompia, kuin noissa muissa kappaleissa.

Sävellyksenä ihan hyvä. Ei parhaimmistoasi, mutta ei sieltä huonoimmastakaan päästä. Lopputulos on kuitenkin sitten vähän huonompi. Hyvin toteutettuna tämä voisi olla vaikka kuinka hyvä biisi, mutta tälläisenään jää heikoksi. Tässä ei olla oikeen päästy siihen jammailevaan tunnelmaan, mitä tässä on ilmeisesti haettu. Saundien pitäisi kuulostaa huomattavasti aidommilta ja tässä pitäisi olla huomattavasti vahvemmat rummut, jotta jammailisi. Leadin saundiakin pitäisi parantaa. Ehkä trumpetti, saksofoni tai joku muu torvi sopisi tuohon liidisaundiksi parhaiten, mutta eiköhän se tuollakin soitinvalinnalla mene, jos saundin saa paremmaksi.

Eli siis lyhesti sanottuna sävellyksessä ei ole mitään vikaa, mutta kaikki muu pitäisi vetää kokonaan uusiksi.
0   +1 +2
 
10
Olen samaa mieltä ylläolevan kanssa, mutta totean, että vitun sama mulle noi saundit loppujen lopuksi.
0   +1 +2
 
9
Doc* 22.10.2007
Tulen näistä aina hyvälle tuulelle. Mukavan reipasta meininkiä, jossa aina pieni ripaus häivähtävää hulluutta. Kiitos taas Hermann Stardustille!
0   +1 +2
 
10
Otto1 16.11.2007
meikä arvostaa sun säveltämisen tyyliä ja tämä on mielestäni sävellyksenä nerokas. saundit tosiaan.. rumpusaundit häirittee ja masteroinnissa on jätetty sellainen jykevyys pois. kenties pitäis korostaa enemmän bassotaajuuksia? Mutta tuo vähennetty sointu tuossa teemamelodian alussa korjaa potin, tosi veikeän kuuloinen ja todellaki voi kuvitella ne vanhat kärttyiset äijät kiroilemassa itsekseen ku meinaa joka askeleella valua kaks taaksepäin:D

Hyvä Hermann Stardust! Jatka samaa rataa sävellystyön kanssa! Vaikka saundit on vähän tyhjät, sävellyksen tunnelma ansaitsee eittämättä korkeimman arvosanan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta