Lunatic Pandora

[AT] | 24.09.2004 | Melodic Trance
5:07

Täs nyt olis sitä jotain mist hyppiä.... jeee..... inhoon kirjotella tähän jotain järkevää.. mut arvostelkaa plz muutkin kuin classisen kuuntelijat :D

7.00   642 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=87909
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
siiki 04.05.2005
Ihan hyvä muuten mutta huomaa, että olet tehnyt biisin Fruity Loopsin "demo" biisin avulla. Tobyn biisin siis.
Mutta ei se mitään. Omat soundit kun vain saisit niin ihan hyvä tulee.
Melodia puoli onkin ihan mukavassa kunnossa joten juuri ne soundit kuntoon niin uskon että hyvä tulee.
Biisi myöskin toistaa itseään hieman liikaa mutta ei mitenkään vaarallisesti. Rummut tuntuvat olevan ihan kunnossa ja muutenkin kuulostaa hyvältä.
Aluksi voikin ehkä käyttää noita fruityn demoja apuna jotta pääsee alkuun mutta niitä ei välttämättä kannata mikseriin laittaa. Siis biisejä. Kannattaa hommailla itselleen erilaisia plugineita. Etsit vaikka googlella "Download VSTi plugins" niin pitäisi ainakin jotain löytyä.
Ei siinä mitään. Keep on try!
0   +1 +2
 
mr. J 25.09.2004
joo... alku on ihan hyvä tosin kick "kuviota" vois kattoo vielä ja vaikka jatkaa sitä vielä pitenmälle ku se jää aika lyhyeksi. melodiat ovat aika perus luokkaa ja saundeissan on hiomista niinkuin ozone sanoikin jo. rakennetta tulisi parantaa pikkasen ei oikein mene ihan putkeen ja se vähän häiritsee kuuntelua samoin miksausta tulisin viilata snadisti. ihan hyvällä mallila biisi kyllä on ja sitteku sitä hioo vielä vähän lisää niin se on entistäkin parempi... jatka samaan rataa niin homma toimii... :)
0   +1 +2
 
7
Sky Gate 25.09.2004
No jos kerta olet juuri aloittanut musiikin teon, ei tämä mitenkään huonolta kuulostanut. Ennenkaikkea soundit ja miksaus tuntuu olevan hyvin hanskassa. Ideoita löytyy paljon, vaikkakin ne on tässä biisissä heitetty aika sillisalaatiksi. Mutta niin se pitääkin olla, pää täynnä ideoita :) Soundit ovat aika hyvässä tasapainossa, itselläni oli ainakin alussa opettelemista siinä puolessa.. Tästä biisistä saa tehtyä varsin hyvän remixin kun hioo vielä reilusti rakennepuolta. Jatkakaa samaan malliin, siitä se lähtöö..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat