3 Stares (Upstairs)

3:32

pidän.
ehkä jopa lempparini atm..
synariffeistä pidän valtavasti : )

"Rosoinen äänimaailma ja rouheva, mukavan simppelinä pidetty komppi suorastaan huokuivat jamesbondimaista, kylmillä hermoilla ja rannekellokokoon sovitetulla nippeliteknologialla briljeeraavaa agenttikuvaa."
-jrnn-

8.60   992 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Vois kyllä sopia hyvin johonkin leffaan.Ihan hyvää musaa.
0   +1 +2
 
6
g.o.r.e. 14.03.2005
Nyt tuli tämä aivan väärälle ihmiselle... alku oli lupaava... petasi hienosti tunnelmaa mutta sitten tuli äärettömän ärsyttäviä melodioita ja saundeja ja koko touhusta meni maku. Suht mitäänsanomaton fiilis tästä jäi.
0   +1 +2
 
Airola 14.03.2005
Hiukan samanlainen soundimaailma, kuin Silent Hill -pelissä. Se on hyvä.
Jännä tunnelma. Muuta en osaa sanoa. Tota James Bond -sitaattia en aivan täysin ymmärrä kyllä :)
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Vähän lattana teokssena, mutta hyviäkin elementtejä löytyy. Kitaramainen juttu on hyvä. Kesto ymmäretty kerrankin pitää kuosissa.
0   +1 +2
 
jrnn 06.02.2005
Alun suihkumoottoria muistuttavat soundit "tukahdutetun" kickin tukemana loivat etäisen painostavaa fiilistä, joka muuttui tonaalisten elementtien myötä jonkinlaiseksi covert op -skenaarioksi laittomassa ydinsiilossa Siperiassa. Rosoinen äänimaailma ja rouheva, mukavan simppelinä pidetty komppi suorastaan huokuivat jamesbondimaista, kylmillä hermoilla ja rannekellokokoon sovitetulla nippeliteknologialla briljeeraavaa agenttikuvaa.

Kappaleesta erottui jo tutuksi muodostuttunut, ilahduttava musiikillinen ominaispiirteesi: tempaava, osittain vahvojen delay-efektien varaan rakentuva rytmiikka. Pidin myös tunnelman, ei analyysin ehdoin rakentuvasta variaatiosta. Intron toistaminen lopussa sitoi biisin rakenteellisesti onnistuneeksi paketiksi, ikään kuin kirjallisuusesseen – jos alku ja loppu pelaavat, väliin voi jäädäkin vähän "huttua".

Periaatteessa tätä voisi loopata jonkin agentti-platform-pelin taustamusiikkina. Erityisesti tämä palvelisi jotakin sukellusveneeseen sijoittuvaa hiippailutehtävää. Ajatukset ovat tänään pyörineet jostain syystä 007-nostalgiamehuissa, joten palaute saattoi jäädä vähän yksipuoliseksi...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat